Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cruzeiro Hitman Kleber Claims Liverpool Offer
Kleber has told the Brazilian press that he has a concrete offer in his hands from the Merseyside club...
White-hot Cruzeiro striker Kleber claims to have an offer on the table from Liverpool.
The 25-year-old Brazilian frontman has been on an absolute tear since returning to his homeland from Dynamo Kiev in February, tallying an astonishing 19 goals in as many games.
It was inevitable that European teams would come knocking again based on his sensational strike-rate, and the Premier League runners-up look to have budged to the front of the queue.
"I have a proposal from Liverpool for 7million euros (£6m). We are analysing [it]" Kleber revealed to SporTV, while being sure to stress that his first choice would be to remain at Belo Horizonte.
"I want to stay," he insisted."If Cruzeiro offer the same amount, or we talk, I'd prefer to stay. But we haven't talked yet".
Kleber has told the Brazilian press that he has a concrete offer in his hands from the Merseyside club...
White-hot Cruzeiro striker Kleber claims to have an offer on the table from Liverpool.
The 25-year-old Brazilian frontman has been on an absolute tear since returning to his homeland from Dynamo Kiev in February, tallying an astonishing 19 goals in as many games.
It was inevitable that European teams would come knocking again based on his sensational strike-rate, and the Premier League runners-up look to have budged to the front of the queue.
"I have a proposal from Liverpool for 7million euros (£6m). We are analysing [it]" Kleber revealed to SporTV, while being sure to stress that his first choice would be to remain at Belo Horizonte.
"I want to stay," he insisted."If Cruzeiro offer the same amount, or we talk, I'd prefer to stay. But we haven't talked yet".
You are someone else I am still right here
- TheScouser
- Kontakt:
I ja to isto mislim buraz, kakav Lavezzi i kakvi bakraci! Navodno da je Rafa ponudio nesto vise od 20 miliona eura i 3x vecu placu Lavezziju??? Pa halo ba, gdje se to jos tako nudi, da i ja odem "potpisati"kenchy je napisao/la:Javile su se spekulacije oko dolaska Lavezzija iz Napolija ali on konstanto izjavljuje da ne zeli napustiti klub a ta vijest bi mogla biti samo "Smokescreen" od strane Rafe, da bi skrenuo paznju na Lavezzija i da na drugoj strani moze rijesavati stvari i transfere sa drugim igracima (Silva, Tevez, Negredo, Keirrison..) u miru.

Ova ponuda Reala od 20m+Negredo mi zvuci i vise nego primamljivo, ali samo u slucaju da Barry odyebe Man City...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
1000 igraca povezuju sa nama.Samo da nam dodje silva,johson,bary(alonsa prodat), i jos jednog napadaca (tevez ili vilja).
- the scouser
- Kontakt:
Ma 100% Barry ide u Liverpool,ako se sjecate i prosle je sezone htio ici,samo se nismo mogli oko cijene dogovoriti sa Aston Villom.Vise bi volio da Liverpool uzme dva dobra beka nego da dodje Negredo..TheScouser je napisao/la:
Ova ponuda Reala od 20m+Negredo mi zvuci i vise nego primamljivo, ali samo u slucaju da Barry odyebe Man City...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
hoces reci barry 100% ide u man city, na njega mozemo zaboraviti, vec je presao u man citythe scouser je napisao/la:Ma 100% Barry ide u Liverpool,ako se sjecate i prosle je sezone htio ici,samo se nismo mogli oko cijene dogovoriti sa Aston Villom.Vise bi volio da Liverpool uzme dva dobra beka nego da dodje Negredo..TheScouser je napisao/la:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- TheScouser
- Kontakt:
Barry potpisao za City, 12 miliona funti...the scouser je napisao/la:Ma 100% Barry ide u Liverpool,ako se sjecate i prosle je sezone htio ici,samo se nismo mogli oko cijene dogovoriti sa Aston Villom.Vise bi volio da Liverpool uzme dva dobra beka nego da dodje Negredo..TheScouser je napisao/la:
Pitanje je sada hoce li Alonso ostati, vjerovatno da da...?
Nadam se da ce Rafa reagovati prije Redknappa jer je i on zainteresovan za G. Johnsona...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
- the scouser
- Kontakt:
Nista,onda se moramo putruditi da dovedemo Johnsona,al' sarađivao je on sa Redknappom,pa je vjerovatnije da ce tamo otici...Sad ce Rafa doći na sjajnu ideju da dovede jos par polovnjaka iz Spanije......
nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona
Hahahaha... joj kako ste vi skepticni oko ovog Beniteza.the scouser je napisao/la:Sad ce Rafa doći na sjajnu ideju da dovede jos par polovnjaka iz Spanije......

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
pare brate pare, ko da njega interesuje koliko klub ima titula i navijaca vec ga interesuje koliko ce ga platiti.fera je napisao/la:nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona
- majestic24
- Kontakt:
Nemate vi sta reci Barry-ju. Benitez se 2 godine nateze kako da ga kupi,a nikad da ucini nesto konkretno. Moguce da sad nisu imali para,jer ceka se prodaja nekoliko igraca,al jbg,ti cekas a drugi uleti,hehehe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja mislim da je ovo odluka kluba jer sumnjam da bi rafa dao 12 miliona funti za igraca kojem ugovor istice za godinu, a city je to bio spreman, da je bilo do barrya on bi sigurno odabrao liverpool jer svakom igracu je san igranje u ligi prvaka a jos bi dobio dobre pare i u liverpooluniccolo je napisao/la:pare brate pare, ko da njega interesuje koliko klub ima titula i navijaca vec ga interesuje koliko ce ga platiti.fera je napisao/la:nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona
Sarajevo i Liverpool
- TheScouser
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaha suze me oblise...Gerrard je napisao/la:Sve je isto, samo Hyypie nema , dolazak polovnjaka se sprema

legendaGerrard je napisao/la:Sve je isto, samo Hyypie nema , dolazak polovnjaka se sprema

**** rafu on gleda samo neke pare,nateze se hoce nece da ga kupi ovako ce bit i sa ostalim igracima i opet ce kupit polovnjake,takva mu je sudbina
- reds_forever
- Kontakt:
Gerrard poziva na kupovinu owena 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
pored owena, treba dovesti veznog tipa barrija, koji nazalost ode u city, mozda ashley young, ili tim cahil iz evertona, arteta, ne znam sta je sa dowingom, on nije los igrac a dobro bi pokrio lijevu stranu, lenon bi mogao desno,
fali brate kako god okrenes fali i jos jedan ekstra spic fali
fali brate kako god okrenes fali i jos jedan ekstra spic fali
Cuva Bog Zelju svog!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo nesto sto sam ja napravio

Valjal

Valjal

jedini igrac kojeg cemo mi dovesti na prelaznom roku je danijel pranic ...
FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
(Y)Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo nesto sto sam ja napravio
Valjal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.