Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 02 jun 2009, 12:28

Cruzeiro Hitman Kleber Claims Liverpool Offer

Kleber has told the Brazilian press that he has a concrete offer in his hands from the Merseyside club...
White-hot Cruzeiro striker Kleber claims to have an offer on the table from Liverpool.

The 25-year-old Brazilian frontman has been on an absolute tear since returning to his homeland from Dynamo Kiev in February, tallying an astonishing 19 goals in as many games.

It was inevitable that European teams would come knocking again based on his sensational strike-rate, and the Premier League runners-up look to have budged to the front of the queue.

"I have a proposal from Liverpool for 7million euros (£6m). We are analysing [it]" Kleber revealed to SporTV, while being sure to stress that his first choice would be to remain at Belo Horizonte.

"I want to stay," he insisted."If Cruzeiro offer the same amount, or we talk, I'd prefer to stay. But we haven't talked yet".
You are someone else I am still right here

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 02 jun 2009, 15:54

kenchy je napisao/la:Javile su se spekulacije oko dolaska Lavezzija iz Napolija ali on konstanto izjavljuje da ne zeli napustiti klub a ta vijest bi mogla biti samo "Smokescreen" od strane Rafe, da bi skrenuo paznju na Lavezzija i da na drugoj strani moze rijesavati stvari i transfere sa drugim igracima (Silva, Tevez, Negredo, Keirrison..) u miru.
I ja to isto mislim buraz, kakav Lavezzi i kakvi bakraci! Navodno da je Rafa ponudio nesto vise od 20 miliona eura i 3x vecu placu Lavezziju??? Pa halo ba, gdje se to jos tako nudi, da i ja odem "potpisati" :lol: :lol: Iskreno, da Rafa ima tol'ke novce u ovom trenutku, Silva bi vec bio nas igrac!! ;)

Ova ponuda Reala od 20m+Negredo mi zvuci i vise nego primamljivo, ali samo u slucaju da Barry odyebe Man City...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 jun 2009, 19:25

1000 igraca povezuju sa nama.Samo da nam dodje silva,johson,bary(alonsa prodat), i jos jednog napadaca (tevez ili vilja).

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jun 2009, 19:28

TheScouser je napisao/la:

Ova ponuda Reala od 20m+Negredo mi zvuci i vise nego primamljivo, ali samo u slucaju da Barry odyebe Man City...
Ma 100% Barry ide u Liverpool,ako se sjecate i prosle je sezone htio ici,samo se nismo mogli oko cijene dogovoriti sa Aston Villom.Vise bi volio da Liverpool uzme dva dobra beka nego da dodje Negredo..
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jun 2009, 19:52

the scouser je napisao/la:

Ma 100% Barry ide u Liverpool,ako se sjecate i prosle je sezone htio ici,samo se nismo mogli oko cijene dogovoriti sa Aston Villom.Vise bi volio da Liverpool uzme dva dobra beka nego da dodje Negredo..
hoces reci barry 100% ide u man city, na njega mozemo zaboraviti, vec je presao u man city
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 02 jun 2009, 19:57

the scouser je napisao/la:

Barry potpisao za City, 12 miliona funti...
Pitanje je sada hoce li Alonso ostati, vjerovatno da da...?
Nadam se da ce Rafa reagovati prije Redknappa jer je i on zainteresovan za G. Johnsona...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 jun 2009, 20:10

Nista,onda se moramo putruditi da dovedemo Johnsona,al' sarađivao je on sa Redknappom,pa je vjerovatnije da ce tamo otici...Sad ce Rafa doći na sjajnu ideju da dovede jos par polovnjaka iz Spanije......

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2009, 00:03

nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 jun 2009, 00:06

the scouser je napisao/la:Sad ce Rafa doći na sjajnu ideju da dovede jos par polovnjaka iz Spanije......
Hahahaha... joj kako ste vi skepticni oko ovog Beniteza. :mrgreen: Pa mozda covjek napravi nekoliko dobrih poteza i dovede dobre igrace. Koliko ja znam, imao ih je poprilicno. Tada se niko nije zalio. Ako ne dođe Johnson, doci ce neko drugi, i to vjerovatno kvalitetan.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 03 jun 2009, 00:12

fera je napisao/la:nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona
pare brate pare, ko da njega interesuje koliko klub ima titula i navijaca vec ga interesuje koliko ce ga platiti.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 jun 2009, 00:27

Nemate vi sta reci Barry-ju. Benitez se 2 godine nateze kako da ga kupi,a nikad da ucini nesto konkretno. Moguce da sad nisu imali para,jer ceka se prodaja nekoliko igraca,al jbg,ti cekas a drugi uleti,hehehe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jun 2009, 00:52

niccolo je napisao/la:
fera je napisao/la:nista od barry-a ja sam se negativno iznenadio ocekivao sam od njega da ce doci kod nas zbog gerrarda jer su oni dobri prijatelji a i da ce iz ville otici u neki veci klub a on ode u city, kako god sretno mu a nama je svejedno bolje da uzmemo nekog mlađeg koji ce i u buducnosti predstavljati pojacanje a ne samo za naderednih par sezona
pare brate pare, ko da njega interesuje koliko klub ima titula i navijaca vec ga interesuje koliko ce ga platiti.
ja mislim da je ovo odluka kluba jer sumnjam da bi rafa dao 12 miliona funti za igraca kojem ugovor istice za godinu, a city je to bio spreman, da je bilo do barrya on bi sigurno odabrao liverpool jer svakom igracu je san igranje u ligi prvaka a jos bi dobio dobre pare i u liverpoolu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 03 jun 2009, 11:09

Gerrard je napisao/la:Sve je isto, samo Hyypie nema , dolazak polovnjaka se sprema ;)
Hahahahahahahahahaha suze me oblise... :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2009, 11:39

Gerrard je napisao/la:Sve je isto, samo Hyypie nema , dolazak polovnjaka se sprema ;)
legenda :D

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jun 2009, 14:42

**** rafu on gleda samo neke pare,nateze se hoce nece da ga kupi ovako ce bit i sa ostalim igracima i opet ce kupit polovnjake,takva mu je sudbina

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2009, 15:10

Gerrard poziva na kupovinu owena :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2009, 15:49

pored owena, treba dovesti veznog tipa barrija, koji nazalost ode u city, mozda ashley young, ili tim cahil iz evertona, arteta, ne znam sta je sa dowingom, on nije los igrac a dobro bi pokrio lijevu stranu, lenon bi mogao desno,

fali brate kako god okrenes fali i jos jedan ekstra spic fali
Cuva Bog Zelju svog!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jun 2009, 18:21

Evo nesto sto sam ja napravio

slika

Valjal :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jun 2009, 18:33

jedini igrac kojeg cemo mi dovesti na prelaznom roku je danijel pranic ...
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jun 2009, 19:55

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo nesto sto sam ja napravio

slika

Valjal :D
(Y)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.