to tvoje jeste malo previse jbg prosle su godine, Halid ima 40 sigurno, ali sigurno da treba vratiti sto je valjalo i tako razmisljati ne bjezati ni od nizih liga, Zvijezda je dovela ovoga nekog momka Kozica iz neke nize lige 5 golova i nosim im napad, pravi target man ispratiti stanje i kod njih pa mozda dovesti momka, godinama nama tako uzimaju igrace.Bihac1299 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:53Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.
Benji podhitno wheya i kreatina kupiti dobar je al u duelu ga odpuse svaki mora ojacati jos puno...
ja se ne bi halalio ni sa kupom steta sto jos nije rjeseno pitanje trenera treba valjda jednom da razmisljamo i na duze staze mi bi se igracki preporodili kad bi od svake sezone najbolje ostavljali.