Ma nije bit kazne sto se mene tice ne moraju bit ni kaznjeni nego cemu ove sve neke radnje koje stete ugledu kluba il su toliko glupi il naivni pa misle da ih niko nece provalit ne znam al stvarno im ovakve stvari ne trebaju ostace ubiljezeni kroz historiju kao klub sinonim za varanje mutne radnje prevare ako vec i nisu
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma italijanska posla. I Lottito je bio umjesan u ovaj Agentopoli. Jednostavno (italijanima) je u krvi da nesto mute.ElPrincipe je napisao/la: ↑26 sep 2023, 16:11Ma nije bit kazne sto se mene tice ne moraju bit ni kaznjeni nego cemu ove sve neke radnje koje stete ugledu kluba il su toliko glupi il naivni pa misle da ih niko nece provalit ne znam al stvarno im ovakve stvari ne trebaju ostace ubiljezeni kroz historiju kao klub sinonim za varanje mutne radnje prevare ako vec i nisu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Zasta covjek dade drugi zuti tj crveni sve ti ybem

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Malo koji trener ima ovoliko ovakvih pobjeda,da ti oči iskrvare
Hvala Juvetu što su nam jednog konkurenta udaljili od titule 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bilo je samo pitanje trenutka kada ce poceti nesto novo, uskoro ocekujemo proces i za Guiontolia.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Evo i ADL izgleda mutio sa ugovorima (Osimhen) 

https://football-italia.net/napoli-pres ... mhen-deal/
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -2020.html
https://football-italia.net/napoli-pres ... mhen-deal/
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... -2020.html
Nerealan klub
Fakat nadrealno! Ovo je bilo na njihovom zvaničnom Tiktok accountu ahahahah
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 27 sep 2023, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Berardi majstore 

Jak sasuolo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik je čudo protiv velikih ekipa. Kao da je ljut na sve njih i najčešće je maestralan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Berardi ubica velikih klubova u italiji, kakav igrac, kakva je steta sto ga nismo mi doveli, a nije da se nije moglo za 25 milja ga se dovesti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel ovo neko zaista napisao?

Pet dobrih mečeva u novoj sezoni i odmah rivali Cityu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To su kolege interisti tvrdili prije par dana. Realno u italiji niko ne moze parirati Cityu, Bajernu, Arsenalu, Realu i jos par njih. Manje losiji izmedju intera i milana ce odluciti prvaka kao i prije 2 sezone.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:17Jel ovo neko zaista napisao?![]()
Valjda se nalozili nakon derbija (u kojem svejedno ovih dana uvijek presudi kvaliteta trenera), a i pored toga medjusobni odnosi kontenedera skoro nikad ne odluce titulu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
napisi jos koji put, mozda ce ko povjerovatAjsKjub je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:22To su kolege interisti tvrdili prije par dana. Realno u italiji niko ne moze parirati Cityu, Bajernu, Arsenalu, Realu i jos par njih. Manje losiji izmedju intera i milana ce odluciti prvaka kao i prije 2 sezone.Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 22:17Jel ovo neko zaista napisao?![]()
Valjda se nalozili nakon derbija (u kojem svejedno ovih dana uvijek presudi kvaliteta trenera), a i pored toga medjusobni odnosi kontenedera skoro nikad ne odluce titulu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.