FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Akcija pod nazivom “BUDI DRUG” koju smo organizovali u partnerstvu s Turkish Airlines i Pomozi.ba trajat će još sutra do kraja dana!
Sve donacije školskog pribora možete predati u posebne kutije koje će biti postavljene u prostorijama FKS Official Store Titova na adresi Maršala Tita 38b, kao i u poslovnici FKS Official Store Ferhadija kod Ekonomskog fakulteta.
Vaše malo, nekome znači mnogo. Pridružite se akciji, doniraj pribor i BUDI DRUG!

Sve donacije školskog pribora možete predati u posebne kutije koje će biti postavljene u prostorijama FKS Official Store Titova na adresi Maršala Tita 38b, kao i u poslovnici FKS Official Store Ferhadija kod Ekonomskog fakulteta.
Vaše malo, nekome znači mnogo. Pridružite se akciji, doniraj pribor i BUDI DRUG!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:14Nece jer imas Mirvica,medjutim ta prodaja je sirok pojam,za lhude koji razmisljaju kao ti plitko tesko je to objasniti. Prvo kreces od repke,ljudi su bili 2 na svijetu i dva puta treci,Dinamo igra cesto LP,njihovi igraci inaju strasne karijere kodnnas ako ode do Tr to je odlicno,znaci dobro se prezentuju i kad odu iz HR za razliku od BH ubleha. Onda dodas da imaju pasos EU i da ce rijetko koji normalan tim nekog sa bh pasoses. Najgora liga,najgora repka jel mislis da je neko lud da baci 5 mil za igraca iz ove lige? Ja da sam menager nikad nebi dovodio Bh igrace
Da bi se počeli praviti multi milionski transferi klupskih
igrača trebaju se ispuniti minimum 2 uslova;
1)Klupski uspjeh
2)Uspjeh reprezentacije uopste i dotičnog igrača u istoj.
Bez ova 2 osnovna uslova,tesko.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra prijenos na MY TV, upravo potvrđeno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Niposto sad!
Nakon zadnjih partija, sahinovica ne mozes ni za 200k tusnuti, najgora opcija bi bila prodati ga sad.
Takodjer, karacica ne dovoditi, do prije 3 godine bio je golman, sada nam cetvrta opcija adanaspora ne treba!
Najbolja opcija poslije vladana bila je Osman Hadzikic za kojeg sam pisao kad je tek krenula prica da bi se Vladan mogao prodati, nazalost tadasnjoj nestruci je bio losa opcija.
Uz Vasilja, Sehica i Begovica, ponajbolji golman sa nasim drzavljanstvom. Nije kasno da ga na zimu kupimo od Veleza i tako se obezbjedimo za narednih nekoliko godina.
NEMA NAZAD
Danas smo sa prvotimcima posjetili Osnovnu školu “Umihana Čuvidina” i podijelili ulaznice za utakmicu protiv FK Zvijezda ‘09.
I ovu utakmicu imamo jasan cilj, doći u što većem broju na Koševo i srušiti nizove iz prošlosti. Vidimo se!
Druga škola koja se našla danas na našoj listi posjeta je Osnovna škola “Behaudin Selmanović”.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 26 sep 2023, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
Evo prođe Slavija, bila bi idealna u sljedećem kolu
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da li imamo zvanično info kad igramo protiv Zvijezde 09 i u koliko sati ?
Hadžikić je bio blizu dolaska ovo ljeto, ali su se Mirza i Ajla odlučili sa Rogića. 

Kad’ jednom prodje sve...
Subota 20:45
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sahinovic ima jedan ključni problem, a to je da je linijaš. Ako bi mu struka to otklonila, izrastao bi u dosta dobrog golmana. Onaj kiks se desava, naročito kada se insistira da golman igra nogom, sto Sahinovic radi solidno. S njim se treba dosta raditi, ali istrpio bih ga.
Sutra aBd prenos utakmice sa Slogom na moja tv
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima li pitara naših u Holandiji, bit ću tamo za vrijeme derbija pa da organizujemo neko gledanje? 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jaran mi je iso u Umuhanu Cuvidinu.. redovno mi je prico da su tukli navijace zelje (90% pitari 10% uhljupi) mislio sam da laze pa me zvao par puta na javnu tucu.. nisam mogo vjerovat i par puta sam iso da igram nogomet na biserovom tad betonskom terenu i malo fali da bude medju pitarska tuca, jer neki tvrdi da je uscuplic bolji od dzeme il skoro od gogalica iki krupinac od zukica itako to pa fight je jedino rjesenje bilo. Kad idu izdruge smjene ponoci sve pjevaju uzulicu pjesme nase bas ono mocno.. dragomike sto su posjetili tu skolu
Meni se to svidjalo masovne tuce bjezanje sa casova pretucivanje
Nastavnika itd..
Mislim ovo je bilo 98-2000 sad neznam posto ove generacije su drugacije nemaju identitet..
Stari mi je pricao da je iz tog boljakova bilo ljudi u ratu koji su bili bas BORCINE sa jajima do poda
Meni se to svidjalo masovne tuce bjezanje sa casova pretucivanje
Nastavnika itd..
Mislim ovo je bilo 98-2000 sad neznam posto ove generacije su drugacije nemaju identitet..
Stari mi je pricao da je iz tog boljakova bilo ljudi u ratu koji su bili bas BORCINE sa jajima do poda
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Combattente87, MaroonBjelave, misstianopenaldo, napoleon72, OzmoodPinglewood, seha77, tajsamja, TETRAPAK, Vanja8 i 125 gostiju.