FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 21:17

Ma covjek pravi havariju svakoj ekipi :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 21:39

Solidna tekma...

Inter kontrolisao igru na sredini,bez vecih prilika,a nakon jednog kornera je i pao gol..etoo na pravom mjestu 8-) Brescia imala nekoliko ubacivanja i poluprilika...

Bice zanimljivo u drugom...

Caracciolo uvijek raspolozen protiv intera :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 mar 2011, 22:31

:twisted: :twisted:

ovo je Carraciolu 6- ti pogodak u 12 susreta protiv Intera, tako da se izjednacio sa Donijem i Tottijem na vrhu liste igraca koji su dali najvise golova Interu :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 mar 2011, 22:42

Ovaj bod Interu ništa ne znači, ali eto ipak je lijepo ne izgubiti...Ali složit će te se sa mnom, Brescia zaslužuje da ostane u Serie A...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 mar 2011, 22:44

Au kakva utakmica u drugom dijeli, prvi nisam gledao. Ali u drugom Inter dominirao Brescia se branila, golman Brescie branio sve i svašta :D. I onda se to na kraju isplatilo Carraciolo zabio. I onda penal (trebao je biti slobodnjak, bar tako mislim, jer je faul počeo van 16 metara). ALi bio je penal isto tako i prije za Bresciu ali nije sviran. Još promaši penal Carraciolo, da je i penal zabio pa to bi bila ludnica :D.

ALi najjača scena nakon odbranjenog penala Stanković haman zazvaljio Cesara :mrgreen: . Inter izgubio itekako bitne bodove za Scudeto i mislim da je sad sve gotovo i da je Milan novi prvak Serie A, naravno ako pobjedi Bari.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 11 mar 2011, 22:44

svaka cast bresciji , zasluzen bod , kakva utakmica cordobe nevjerovatno

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 11 mar 2011, 22:45

pandev oduzeo bodove interu,mislim i cordoba mu je pomogao u tome...vrijeme je da ode i jedan i drugi,scudetto je izgubljen definitivno...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 mar 2011, 22:45

scudetto je izgubljen u proslom kolu nakon pobjede Milana u Torinu,a veceras je izgubljena i svaka nada za istim...

pokusalo se uz minimalan napor do maximalnog plijena,no Pandev (2 il 3 zicera),Cordoba ( :lol: ) kojem zelim brz kraj karijere i donekle Leo sa ziheraskim pristupom su nas kostali bodova...ocekivano teska utakmica,u Serie A nema laganih.

sad Bayern :roll:

P.S. juve0244 nije ono bio penal od Nagatoma,preblizu je bio onaj sto je dodavo a i Naga je pokuso da skloni ruku...a ovo na kraju je penal sta ga ima koji djavo dirat.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 22:46

Kakva tekma na Rigamontiju.slika
Dokaz da smrdljiva igra oba tima moze da pruzi extra zanimljiv kraj.
Sve je licilo na totalni meltdown Intera, ali je tekma mogla da ode na obe strane do zadnjeg zvizduka.
Inter ostecen. Lopta sa kornera za gol Brescie je bila u gol autu.
Pandev je kreten.
Cordoba je za u penziju.
Stankovic jako los.
J.Cesar dokazao da je broj 1 golman u Italiji.
Ranocchia strasan.
Kod Brescie je najbolji bio Eder. Nadam se da ce ga ADL kupiti. ;)
Caracciolo je tragicar.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 mar 2011, 22:48

Takticki minus za Lea, izveo je Lucija (razlog ne znam) uveo Cordobu i ovaj crveni dobije i napravi penal :(

Pandev imao stopostotnu, Sneijder stativu pogodio (steta za ono), ali Brescia imala penal, te ovaj zadnji napad kad Stankovic sprjecava Edera da pospremi loptu u praznu mrezu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 22:49

Uh kakvo 2. poluvrijeme..infarkt zavrsnica...

Inter propustio 3-4,100% sanse kod 0-0...onda nedosudjen penal za Bresciu,nakon igranja rukom Nagatoma...i na kraju triler zavrsnica.Caracciolo prvo izjednacio nakon kornera(slican gola kao i interov)...da bi potom u 90. minuti Cordoba napravio penal,kada je srusio Edera koji je isao prema golu intera...i dobio crveni karton.

Caracciolo slabo sutirao,Cezar odbranio i ostalo je 1-1...a Caracciolo u 94. min dobio drugi zuti,odnosno crveni. :mrgreen: Ipak,veceras je bio tragicar..i pored postignutog gola

E sad...nepisano je fudbalsko pravilo,koje kaze, da nakon neiskoristenih prilika,slijedi kazna.Ispostavilo se, po ko zna koji put, tacno...

ali..zasto je Leonardo pola sata prije kraja vadio Lucia,jedino ako je bio povrijeđen.Ubacuje Cordobu..a to je automatski prednost za caracciola u skoku..bez obzira koliko je Cordoba skocan...

na kraju je i penal napravio... :roll:

Kiks jbg..al na kraju su mogi i izgubit..sta ti je reci fudbal :lol: :roll:
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 11 mar 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 mar 2011, 22:49

Interista di cuore je napisao/la:
P.S. juve0244 nije ono bio penal od Nagatoma,preblizu je bio onaj sto je dodavo a i Naga je pokuso da skloni ruku...a ovo na kraju je penal sta ga ima koji djavo dirat.
Ma nije sad toliko ni bitno, ali da napisem i to, jer da ne bi bilo da ništa sad ne piše (znam da ga ne treba dirati, ali sa, i dalje mišljenja da je faul započeo van 16 metara). Da mislio sam na ruku Nagatoma, pa ne znam sad ni ja baš 100%, jer je režiser samo jednom ili dvaputa vratio snimak i nisam dobro vidio (ali rukom je igrao 100%).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 mar 2011, 22:51

jbg ovi na Sky-u su rekli da nije penal,jer je ruka bila u prirodnom polozaju...a ono sto je sviro je penal i velika glupost Cordobe koji je odigro jednu od najgorih utakmica u karijeri.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 mar 2011, 22:55

Interista di cuore je napisao/la:jbg ovi na Sky-u su rekli da nije penal,jer je ruka bila u prirodnom polozaju...a ono sto je sviro je penal i velika glupost Cordobe koji je odigro jednu od najgorih utakmica u karijeri.
to je glupost leonarda jer ne kontam zašto ga je ikako i uveo, kao sigurna pobjeda a tek 1-0 i on ide odmarati lucia (osim ako se povrijedio al nisam primjetio), onda vadi dobrog pazzinia-neznam samo za šta njega odmara.
pandev je kreten koji nema kvalitet za inter a stanković je past tense
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 mar 2011, 22:57

Bilo je par kritičnih situacija za Rocchia večeras, ali gledajući samu igru oba tima, remi je nekako najrealniji ishod, a oba tima su dala identične golove :D

Ja kako sam razumio italijane, Lucio je imao neki problem s mišićem, zato je Leonardo i djelovao onako zabrinuto, vjerovatno ga je izveo kao mjeru predostrožnosti uoči utakmice protiv Bayerna.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 22:58

Al kako sam najavio drugo poluvrijeme...
Bice zanimljivo u drugom...

Caracciolo uvijek raspolozen protiv intera :lol:

:lol: 8-)

@Puma

nisam znao da je vec 6 golova dao..al pamtim dosta utakmica kada je protiv vas odlicno igrao...posebno kad su vas tukli 3-1 mislim, na Meazzi 8-) :D

Znao sam da je opasan za vas :P

Dobio je i crveni,pa prouusta tekmu protiv nas... 8-)

Kako rekoh,mislim da je greska bila uvodjenje Cordobe umjesto Lucia,ukoliko povreda nije bila...a s druge strena Iachini pogodio sa izmjenama Edera i Lanzafamea...

Steta za inter...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 23:00

Puma je napisao/la:Takticki minus za Lea, izveo je Lucija (razlog ne znam) uveo Cordobu i ovaj crveni dobije i napravi penal :(

Pandev imao stopostotnu, Sneijder stativu pogodio (steta za ono), ali Brescia imala penal, te ovaj zadnji napad kad Stankovic sprjecava Edera da pospremi loptu u praznu mrezu
Covek nije dobio nijednu tesku utakmicu za celu sezonu sa Milanom i ovih 2.5 meseca sa Interom, u Serie A.
Dobijao je kad mu se duvalo u ledja sudijski, kad su protivnici rano primali golove i kad su se raspadali, i na srecu par tekmi.
Bodove je gubio mnogo puta. Cesto svojim losim potezima.
Zato nece od njega nikada biti top trener. To je ono sto sam ti pricao Dzenane - MM ce ga smeniti kao Mancinija, jer ne moze da mu donese kvalitativni skok. Inter dobija na suv kvalitet, ne na trenersku postavku ili genijalnost.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 mar 2011, 23:00

ma ako je lucio i izašao ubog povrede i pazzini-karja a naročito sasvim dobri nagatomo-materazzi su totalni promašaji. al nije da se bunim zbog toga :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 11 mar 2011, 23:02

Lucio nije najspremniji bio i zato je izaso...radi LP.Cordoba je prvo trebo uc umjesto Nagatoma,al onda je promijenjeno radi toga sto Lucio nije bio ok...

poslije je Matrix uso radi Caracciola,al Leo nije kriv sto Pandev kloc ne zna dat go,sto Cordoba asistira protivniku...jbg.

ponavljam po meni je scudetto izgubljen u proslom kolu...

sad u Minhen po pobjedu,nadam se da cemo i doc do nje :oops:

@MaGiCa

Leo non si tocca ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 11 mar 2011, 23:08

sad bi ja onom mrskom cordobi **** mamu u paksu :? :twisted:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, galia95, Kenonan, Proximic i 12 gostiju.