VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la VanBasten » 30 maj 2009, 12:28

JameS je napisao/la:bi sta bi oni su prvaci i imaju prava na bolje igrace koje ustvari moraju dovoditi misle li nesto uraditi u LP
a sto se tice Grafitea pogodio klub jednom u 100god. sa dovodjenjem igraca i ti sad odmah mislis da svi sljedeci ce biti dobri kao i on,e nece :mrgreen: @VanBasten

Ne, nego sam za to da se prvo vidi šta zna, pa tek onda donositi ocjene. Pogodili su oni malo češće od jednom u 100 godina, al jbg ko kad si ti informisan plaho.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jasmin_1990
Kontakt:

Post Postao/la jasmin_1990 » 30 maj 2009, 13:10

VanBasten je napisao/la:
JameS je napisao/la:bi sta bi oni su prvaci i imaju prava na bolje igrace koje ustvari moraju dovoditi misle li nesto uraditi u LP
a sto se tice Grafitea pogodio klub jednom u 100god. sa dovodjenjem igraca i ti sad odmah mislis da svi sljedeci ce biti dobri kao i on,e nece :mrgreen: @VanBasten

Ne, nego sam za to da se prvo vidi šta zna, pa tek onda donositi ocjene. Pogodili su oni malo češće od jednom u 100 godina, al jbg ko kad si ti informisan plaho.
Pa naravno da su i prije pogađali i imali dobrih individualaca u timu (npr. Martin Petrov) ali nisu imali trenera koji bi stvorio jak kolektiv.Budimo realni pa i iz ove šampionske generacije sve su to igrači koji će u jačim klubovima biti samo prosječni fudbaleri i ništa više.Ali nadam se da će i pored odlazaka Wolfsburg kupiti par dobrih fudbalera.Čuo sam da su kupili Danca Tomasa Kalemberga i da je solidan, igra na poziciji centralnog veznog il polušpice.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 maj 2009, 13:44

Klimowitz, Marić, Petrov etc.

No nikad prije nisu imali kompaktiniju ekipu sa dobrim trenerom na čelu. Ako zadrža ovaj trio Misiomović-Džeko-Grafite i još par pojačanja, i sljedeće sezone su u Ligi prvaka sigurno. Jedino što što mi ovaj Veh malo neda mira, kako će on sve to uklopiti, čovjek jeste uzeo bundes ligu, al ipak mi je nešto šuhvali to njegovo trenersko umijeće, volio bi da me demantuje.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 30 maj 2009, 13:54

dzenidm je napisao/la:e sta li ovde pise http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... abbel.html
pa nista narocito sto i sami neznamo :D Hitzfeld kaze da je Hoffenheim bio glavni u prvom a Wob u drugom dijelu sezone i da su Dzeko i Grafite super napadaci i os Misimovic iza njih i da im je to donijelo uspjeh,i kaze jos da je glavna krivica,sto je Hoffenheim oslabio,bila povreda Vedada
Tracy McGrady!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 maj 2009, 14:05

VanBasten je napisao/la:Klimowitz, Marić, Petrov etc.

No nikad prije nisu imali kompaktiniju ekipu sa dobrim trenerom na čelu. Ako zadrža ovaj trio Misiomović-Džeko-Grafite i još par pojačanja, i sljedeće sezone su u Ligi prvaka sigurno. Jedino što što mi ovaj Veh malo neda mira, kako će on sve to uklopiti, čovjek jeste uzeo bundes ligu, al ipak mi je nešto šuhvali to njegovo trenersko umijeće, volio bi da me demantuje.
Da dodam jos Roj Pregera, Juskowiaka, Akpoborie...
Pa i sam Dzeko im je pun pogodak, pitanje je kakvi bi njegovi putevi bili da nije udario na Magatha i Vukove.
Miske je do duse vec imao ime u BuLI, u Bochumu i Nirnbergu bio vec capo.
Veh-u su navodno isto dali funkciju trenera i menadzera, shuha je opravdana, nekako mi po tih...

@amerosm
U pravu si, to su one sezone sa Augenthalerom.
Inace im je slabost bila a haman i ostala, ceste i preceste promjene trenera.
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 30 maj 2009, 14:17

vidjećemo. Ohrabrujuća mi je bil aizjava Misketa kako igrači nisu razočarani Magathovim odlazskom, čak da su ga i priželjkivali. Tako da Veh neće morati da se "bori za njihova srca", hoćel ga prihvatit, nećel, poslije odlaska dragog im trenera. Sudbina koja je čekala Murinjovog nasljednika.

Za LP im je potreban štoper u rangu Barzagli-ja. Šimunek a ni Madlung nisu taj kvalitet.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 maj 2009, 15:38

VanBasten je napisao/la:hmm takva slična podsmijavanja su pratila i potpis Grafitea pa vidi šta bi
grafite je dosao kao polu-anonimus, a za kahlenberga se zna... ako ce vec posezati za nekim anonimusima, nek se zarove po argentini i brazilu i nek tamo nadju takve... ko je znao za aguera prije nego je stigo u evropu? a tsa je sad taj isti aguero? mnogo je mladih extra igraca u brazilu; keirrison, guilherme, tiago luis... sve su to omladinci od kojih bi se mogle napraviti zvijezde...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jun 2009, 06:06

VanBasten je napisao/la:vidjećemo. Ohrabrujuća mi je bil aizjava Misketa kako igrači nisu razočarani Magathovim odlazskom, čak da su ga i priželjkivali. Tako da Veh neće morati da se "bori za njihova srca", hoćel ga prihvatit, nećel, poslije odlaska dragog im trenera. Sudbina koja je čekala Murinjovog nasljednika.

Za LP im je potreban štoper u rangu Barzagli-ja. Šimunek a ni Madlung nisu taj kvalitet.
SPAHIC brate slatki i svi im problemi u stoperskom redu rijeseni ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 02 jun 2009, 09:24

da li je moguce da bi perota mogao doci u wolfsburg

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 02 jun 2009, 10:04

Gospodo sa SPORTSPORT.ba, ovo sto ste napisali vise zastava BiH u Njemackoj nego u BiH je malo mozda istinito, ali ovo sto ste napisali da su Dzeko i Misimovic nosili nase zastave poslij uakmice sa Werderom kada su osvojili titulu je NETACNO, istina je da je Dzeko nosio dvije zastave ali Misimovic NIJE nosio zastavu BiH, pogledajte pa onda napisite nesto o tome,
Dzeko je nosio zastave a Misimovic NIJE NOSIO, ISPRAVITE

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jun 2009, 10:46

Ja koliko znam Misimovic je uvjek s ponosom nastupao za ovu zemlju,a sad je li nosio zastavu ili ne,nebi trebalo biti vazno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 02 jun 2009, 11:29

dzenidm je napisao/la:da li je moguce da bi perota mogao doci u wolfsburg
prije da ce taj lik u Bayernu zavrsiti ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 02 jun 2009, 11:36

JameS je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:da li je moguce da bi perota mogao doci u wolfsburg
prije da ce taj lik u Bayernu zavrsiti ;)
Prvo treba sacekat da mu ugovor istekne..

Perrotta je u Romi od 2004. godine kada je stigao iz Chieva, a ugovor mu ističe u junu 2006. godine. http://sportsport.ba/ino_fudbalp-18269.htm

Nema sta covjek je vec 3 godine bez ugovora , i ja bi otis'o iz Rome :lol: :lol:

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 09 jun 2009, 10:45

NAJBOLJI nogometaš Rijeke, Anas Sharbini, mogao bi vrlo lako karijeru nastaviti u njemačkom prvaku Wolfsburgu. Sharbini je zajedno sa svojim menadžerom Sanjinom Ugarkovićem jučer boravio u Njemačkog gdje su razgovarali o sudbini mladog ofenzivnog veznjaka.

Više o tome kako su protekli pregovori trebalo bi se znati tijekom današnjeg dana. Navodno da Wolfsburg nije jedini interesent za Sharbinijeve usluge. Na listi čekanja je i nekoliko njemačkih klubova, a navodno su zainteresirani i "Nizozemci" Ajax i Heerenveen.

Prošlog tjedna pisalo se o tome kako bi zajedno sa svojim bratom karijeru mogao nastaviti i u splitskom Hajduku, no sada je izglednije da će treći strijelac HNL-a ipak prema inozemstvu.

izvor : --- SPAM --- (ako se može smatrati ozbiljnim izvorom)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 jun 2009, 12:29

atko je napisao/la:NAJBOLJI nogometaš Rijeke, Anas Sharbini, mogao bi vrlo lako karijeru nastaviti u njemačkom prvaku Wolfsburgu. Sharbini je zajedno sa svojim menadžerom Sanjinom Ugarkovićem jučer boravio u Njemačkog gdje su razgovarali o sudbini mladog ofenzivnog veznjaka.

Više o tome kako su protekli pregovori trebalo bi se znati tijekom današnjeg dana. Navodno da Wolfsburg nije jedini interesent za Sharbinijeve usluge. Na listi čekanja je i nekoliko njemačkih klubova, a navodno su zainteresirani i "Nizozemci" Ajax i Heerenveen.

Prošlog tjedna pisalo se o tome kako bi zajedno sa svojim bratom karijeru mogao nastaviti i u splitskom Hajduku, no sada je izglednije da će treći strijelac HNL-a ipak prema inozemstvu.

izvor : --- SPAM --- (ako se može smatrati ozbiljnim izvorom)
i za naseg stilica se interesuje wolfsburg
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 15 jun 2009, 20:34

Evo izgleda da Wolfsburg pregovara sa Nikolom Žigićem:

Laut einem Bericht der "Superdeporte" hat der VfL Wolfsburg Valencias serbischen Stürmer Nikola Zigic auf dem Zettel. Wenn der Preis stimmt, könne der 28-Jährige aus seinem bis 2012 laufenden Vertrag entlassen werden, heißt es

izvor: http://www.spox.com/de/sport/fussball
SAMO ŽELJO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2009, 22:39

Sada se interesuju za Vagnera Lova,cjena mu je oko 15 mil.eura....

http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... agner-Love
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 17 jun 2009, 17:49

Wolfsburg: Produžit ćemo i s Džekom i s Grafiteom

Nećemo prodati Džeku- - izjavio je u srijedu još jednom, sasvim jasno i glasno, Jürgen Marbach, izvršni direktor bundesligaškoga nogometnog prvaka Wolfsburga...

Da Volfsburžani i dalje ostaju tvrdi na pregovorima s Milanom oko transfera najboljeg igrača Marbach je potvrdio još jednom.

- Nismo se dosad sastali niti s ljudima iz Milana niti s Edinom. On je trenutačno na godišnjem odmoru. Tijekom priprema na Syltu (otok u Sjevernom moru) sjest ćemo s njim i porazgovarati licem u lice. Uvjeren sam da ćemo pritom dogovoriti i realizirati produženje njegova postojećeg ugovora, koji mu istječe u ljetu 2011. godine - rekao je direktor.

Dodao je da identičan rasplet očekuje i u pregovorima s Džekinim suigračem u napadu, 30-godišnjim Brazilcem Grafiteom, s 28 golova najboljim strijelcem Bundeslige u protekloj sezoni.

- Očekujem da sljedećeg tjedna riješimo sve detalje oko novog ugovora - dodao je Marbach.

Brazilca, koji ugovor s Wolfsburgom također ima do ljeta 2011., prvaci bi zadržali dodatnih godinu dana.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 26 jun 2009, 12:11

Grafite potpisao sa Wolfsburgom. Čeka se sad Džeks 8-)
SAMO ŽELJO

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.