Da,za sada.
Koliko smo daleko od Evrope toliko smo daleko i od
100 M.
Ali sto prije to bolje.Nece niko ulagati milione
beskonacno.
Prvu i drugu vremensku sansu smo vec propustili.
Valjda bude treca sreca!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da,za sada.
Nece jer imas Mirvica,medjutim ta prodaja je sirok pojam,za lhude koji razmisljaju kao ti plitko tesko je to objasniti. Prvo kreces od repke,ljudi su bili 2 na svijetu i dva puta treci,Dinamo igra cesto LP,njihovi igraci inaju strasne karijere kodnnas ako ode do Tr to je odlicno,znaci dobro se prezentuju i kad odu iz HR za razliku od BH ubleha. Onda dodas da imaju pasos EU i da ce rijetko koji normalan tim nekog sa bh pasoses. Najgora liga,najgora repka jel mislis da je neko lud da baci 5 mil za igraca iz ove lige? Ja da sam menager nikad nebi dovodio Bh igraceFCUM je napisao/la: ↑26 sep 2023, 08:13nasi da osvoje Lp najbolji bi otisao za 400k euraMokes je napisao/la: ↑26 sep 2023, 01:28Zanimljiva priča iz susjedstva.U najvećem izlaznom transferu u povijesti Kluba, 16-godišnji Luka Vušković postaje igrač engleskog velikana Tottenhama. Dogovorom o transferu između Hajduka i engleskog premierligaša Luka postaje najskuplje plaćeni branič u svojoj dobi u povijesti, a službeno će za Tottenham biti registriran 2025. godine.
Jedan je od najtalentiranijih igrača svoje generacije, bio je član juniora koji su osvojili drugo mjesto u Ligi prvaka mladih, ostvarivši najveći rezultat u povijesti Akademije, ali i hrvatskog klupskog nogometa u mlađim kategorijama. Upravo njegovim golom Hajdukovi juniori su u osmini finala svladali Šahtar i plasirali se u osminu finala natjecanja. Redovni je član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije.
Luka Vušković upisao se u povijest Hajduka. Sa samo 16 godina i dva dana debitirao je u prvenstvenom dvoboju s Dinamom, a tri dana poslije postigao je pogodak u utakmici četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i tako postao najmlađi strijelac u povijesti Kluba u službenim utakmicama. Ukupno je u Hajdukovom dresu do sada upisao 11 službenih nastupa, a bio je dio momčadi koja je osvojila Kup u sezoni 2022/23.
Odšteta izmešu 11 i 14 miliona eurića. Sića.
To bi bilo lijepo i treba obići što više škola i na taj način širiti bazu i da ljudi sa porodicama dolaze na stadion i da nam uvijek minimum posjete bude 6-7000Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 sep 2023, 12:08prije toga su ih stotine obradovali. Najavit ce im se opet i posjetiti malu raju
Gledali presicu
I ja se nadam,najviše mi je žao što smo onako dobar koeficijent prokockali. Trebaće dosta znoja i sreće da se takav opet dostigne.
Bili su u Umihani danas brate
Radili su to i prije, ove sezone ovo je treći put ja mislim.
Davno je ovo Torlak radio kod nasGalileoGalilei je napisao/la: ↑26 sep 2023, 14:33https://fb.watch/niyeQO1__d/?mibextid=Nif5oz
Šta uradi momčina.. Kod nas stoper kad ima bruku prostora, ne smije malo da je povuče i ubrza napad.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Lavcina, tajsamja i 47 gostiju.