Ma to sve zavisi od slucaja do slucaja, da li je to neka anksioznost, depresija il samo strah to mozes samo sa terapijom zakljucit! Ja sam bio totalno izgorio, haman pa kasno sam shvatio da je kraj blizu …FoSte95 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 23:09Prvo svaka čast gore momcima koji se bore sa depresijom i anksioznosti.
Mene sada interesuje kada ste vi osjetili prve simptome i kako su oni izledali jer se djelimično i sam pronalazim u tome što ste pisali.
Msm nije se nikada desilo da sam zakucan za krevet ili da sam loše volje ali (koliko sam ja shvatio definiciju anksioznosti) mislim da je anksioznost u nekom manjem obliku prisutna
Bio sam nenormalno psihicki jaka osoba, prosao sam dosta toga.
Al porodicna tragedija i promjena u firmi me je dovela do tacke da sama pomisao da moram na posao odmah sam povracao. I onda sam skoro 3mj samo spavao, nisam izlazio nikako… ni do sexa mi nije bilo, al Hvala Bogu da su Zena i Djeca bili uz mene i da su imali razumijevanja, al jedina stvar koja me je spasila da se lagano oporavljam je ta sto treniram djecu (Nogomet)! Ja Nisam imao volju da igram vise, al djecu trenirati to je bilo jedino mjesto gdje sam se osjecao sigurno!