Koliko znam, mi smo u nedjelju u 20:45. Neki dan je na jednom portalu bio raspored 9. kola sa satnicama...Direktorcic je napisao/la: ↑25 sep 2023, 14:34Cini mi se da bi oliveira trebao mnogo vise igrati, Mahmic me nije dojmio,e sad jw samo problem sa ovim u-21. Usput, za mene je Mlinaric trenutno nas najbolji veznjak, dosta se uvaljuje i nalazi u sansama,voli postici gol vidi se to i to mu je velika prednost,a pritom nije sebican ni sekunde.
Kako misli Arena izvest ovo u subotu, dve utakmice u 17h
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Strasno vazni par utakmica je ispred nas, ako nekim cudom dodjemo do par pobjeda za redom Evropa ce nam manje vise biti zagarantovana.
Odlican posao uprave i naravnog strucnog staba.
Zajebao nas je Feja protiv Goska i Sirokog ali sta je tu je.
-
- Kontakt:
100%, zadnju trecinu ubrzat sa Suljicem,Guliasvilijem i Edom. A prije toga odraditi kupaimar21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:53Dobro mi izgleda. Drugo poluvrijeme oko 60-te minute promijeniti u 4-3-3:1922VFC1981 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 13:493-5-2 probati
Hrkac - Oliveira - Mahmic(u21)
Orec - Prses - Mlinaric - Halilovic - Sturm
Dzafic - Haskic
samo hrabro!
Oreč - Hrkać - Mahmić - Šturm
Halilović - Mlinarić - Halilović
Giuli - Haskić - Suljić
Sa tim si opasan cijelu utakmicu i imaš baš brzinu u zadnjih pola sata.

#musvdg
- GrimReaper
- Kontakt:
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
O kakvoj evropi pricas ? Tek se zagrijalo prvenstvo bzvz se dizemo u nebesa , mogli bi se spustiti brzo ...ova liga je osim zvijezde u par deka svaka ekipaHoolsMostar je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:10Strasno vazni par utakmica je ispred nas, ako nekim cudom dodjemo do par pobjeda za redom Evropa ce nam manje vise biti zagarantovana.
SVI U VISOKO !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
https://fkvelez.ba/izvjestaj-pioniri-i- ... iz-doboja/
Odakle sada da onaj pusikurac Stefe Bulica t.j Vladavic trenira kadete?
Nisam uopste upratio da je on u klubu znam samo da je mjesecima plako i blatio sve jer se nije mogao naci na platnom spisku kluba.
Znam da su pionire trenirali Mrva i Alen Pajic a kadete Kametovic i onaj Emir Kuduzovic
Nisam uopste upratio da je on u klubu znam samo da je mjesecima plako i blatio sve jer se nije mogao naci na platnom spisku kluba.
Znam da su pionire trenirali Mrva i Alen Pajic a kadete Kametovic i onaj Emir Kuduzovic
-
- Kontakt:
Zato nema Zemija 

-
- Kontakt:
HoolsMostar je napisao/la: ↑25 sep 2023, 19:00https://fkvelez.ba/izvjestaj-pioniri-i- ... iz-doboja/
Vladavic je vec tu neki mjesec ipo-dva
Zna li se išta hoće li biti igdje prenos kupa?
-
- Kontakt:
Da mi mirisu ove situacije u strukturi kluba (alagic,feja) i omladinski pogon, i nisu bas
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvih 10 kola - 10 bodovaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 sep 2023, 06:33Koliko smo prosle godine u ovaj vakat imali bodova?
-
- Kontakt:
U 7 kola 7 bodova.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 sep 2023, 06:33Koliko smo prosle godine u ovaj vakat imali bodova?
Pobjeda,dva poraza i 4 remija.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Po meni je ove sezone jedini pravi kiks bio protiv GOŠK-a kući, kada nismo uspjeli pobijediti uz promašeni penal. Možda se mogao izvući bod protiv Sarajeva gore ili pobjeda protiv Širokog kući, ali kada se pogleda realno stanje, taj GOŠK je jedini pravi kiks. Uz sve turbulencije, dosta dobro stojimo. Ekipa je sada u pozitivnom naletu, novi trener polako uvodi svoje ideje i mislim da će ići samo na bolje. Roster je dobar, širok i imamo kvalitetna rješenja na većini pozicija. Meni jedino bode oči ta pozicija rezervnog napadača i mislim da se to mora na zimskoj pauzi riješiti. Vidjeli smo koliko problema imamo kada Nermina ne ide... Normalno je da će se gubiti utakmice, ali ako nastave davati sve od sebe, kraj sezone bi mogli dočekati sa finim rezultatom.
Nadam se da će brzo vijesti o početku izgradnje tribine, pa da i to pokrenemo sa mrtve tačke. Kod predsjednika mi smeta malo što voli davati grandiozne i populističke izjave. Šuti majstore i radi, niko ti nikada neće ništa prigovoriti. Klub se diže i samo trebaju nastaviti raditi, podrška sigurno neće izostati...
Nadam se da će brzo vijesti o početku izgradnje tribine, pa da i to pokrenemo sa mrtve tačke. Kod predsjednika mi smeta malo što voli davati grandiozne i populističke izjave. Šuti majstore i radi, niko ti nikada neće ništa prigovoriti. Klub se diže i samo trebaju nastaviti raditi, podrška sigurno neće izostati...
Koji to lik sa političkom pozadinom ne voli davati populističke i grandiozne izjave 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Slazem se sa citavim postom ali izrezao sam samo ovaj dio da se nadovezem na njega i to je ono sto je Klafuric govorio kada je dosao. Mi sada igramo ofanzivno da ofanzivnije ne moze i tu se otvara sansa svakom malo kvalitetnijem protivniku da nas ugrozi. Treba zaboraviti malo primljenih golova te Fejine defanzivne taktike gdje je liku bilo bitnije ne izgubiti nego dobiti. Klafuric tezi Velezovom napadackom DNK tako da je ocekivati i poneki poraz dok se ne utegne ekipa kako treba
A i to što kažeš...

Možda malo previše serem, ali volim kada je transparentno i iskreno, kada smo već stabilni i sve fino izgleda...

Pa kasnilo se sa radovima i kod Hasica treba biti realan, a i najavljivalo se boga mi isto. I Hasic je rekao da cemo imati uskoro arenu, zavrsene sve tribine sa krovom pa nista od toga, jbg dese se neke nepredvidjene stvari. Koliko su se samo radovi oduzili na krovu na vipu, pa natezanje oko krova na centralnoj.
Ovim sada realno jedino zamjeram sto zaposljavaju opet ove hijene u klub.
-
- Kontakt:
Mislim da je to samo da ih skinu s qrca i radi mira jer vidim Vladavic trenira one druge kadete koji se takmice u kantonuRodjeni81 je napisao/la: ↑26 sep 2023, 13:32Pa kasnilo se sa radovima i kod Hasica treba biti realan, a i najavljivalo se boga mi isto. I Hasic je rekao da cemo imati uskoro arenu, zavrsene sve tribine sa krovom pa nista od toga, jbg dese se neke nepredvidjene stvari. Koliko su se samo radovi oduzili na krovu na vipu, pa natezanje oko krova na centralnoj.
Znaju ovi sta rade sumnjam da ce dati neko odgovorno mjesto takvim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.