Snage im je nedostajalo,bekovi i dobar špic.Na golu bi danas i Neuer primio 4-5 komada a ovo za plaćanje je 100% istina svi momci to znaju i s pravom su se bunili.Sad neka rade 100% i nebi ovo sve loše ni izgledalo jer sledeće kolo igraju protiv Hadžića gdje bi mogli do bod(ova)Za 60 minuta imaju snage ali to je to!harden je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:35Nece ovo ni 10 Zerica okrenuti, ne bi ni Zidane popravio. 3 igraca u ekipi, ostalo se nije u putu srelo loptom.
Druga polusezona ce biti zestoka borba za opstanak do zadnjeg kola.
Bravo sto su dali Bilicu priliku, tako i treba. Ne moze biti losiji od Ilije a svi znamo da je ovaj platio da brani!
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Najgore sto sad na polusezoni moras se rijesiti pola ovih igraca, dovesti 10 drugih... sve se moglo izbjeci da se pametnije radilo.ammimr je napisao/la: ↑24 sep 2023, 19:25Snage im je nedostajalo,bekovi i dobar špic.Na golu bi danas i Neuer primio 4-5 komada a ovo za plaćanje je 100% istina svi momci to znaju i s pravom su se bunili.Sad neka rade 100% i nebi ovo sve loše ni izgledalo jer sledeće kolo igraju protiv Hadžića gdje bi mogli do bod(ova)Za 60 minuta imaju snage ali to je to!harden je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:35Nece ovo ni 10 Zerica okrenuti, ne bi ni Zidane popravio. 3 igraca u ekipi, ostalo se nije u putu srelo loptom.
Bravo sto su dali Bilicu priliku, tako i treba. Ne moze biti losiji od Ilije a svi znamo da je ovaj platio da brani!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Muda pokazati,ne dozvoliti nazovi menadžerčićima ulazak u stadion nikako i raditi ozbiljno.Nadam se da će ovaj novi predsjednik okrenuti i pokrenuti neke stvari i uz podršku grada a bogami i kantona da se stvori pretpostavka za napredak.Ono postaviti stvari na pa pravo mjesto i klub na zdrave noge!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
tako je to ti ja i kazem, kadar nula bodova imaju pare nek odmah planiraju koga dovesti, nek se gledaju i nize lige jel uvijek ima neki super igrac. Mladena Bosancica je trebalo ukljuciti u klub iako je aktivan i u Slobodi, prevoli Jedinstvo a nerijetko je u Bihacu znjanje imaharden je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:35Nece ovo ni 10 Zerica okrenuti, ne bi ni Zidane popravio. 3 igraca u ekipi, ostalo se nije u putu srelo loptom.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nece nazalostammimr je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01Muda pokazati,ne dozvoliti nazovi menadžerčićima ulazak u stadion nikako i raditi ozbiljno.Nadam se da će ovaj novi predsjednik okrenuti i pokrenuti neke stvari i uz podršku grada a bogami i kantona da se stvori pretpostavka za napredak.Ono postaviti stvari na pa pravo mjesto i klub na zdrave noge!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Treba ih podržati maximalno i dati im šansu jer mislim da ne mogu puno gore nego do sad što je bilo.Malo proširiti priču na cijeli kanton.Ima djece dobre i kvalitetne za Jedinstvo.Mislim odustati se može uvijek ako je to opcija.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:14nece nazalostammimr je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:01Muda pokazati,ne dozvoliti nazovi menadžerčićima ulazak u stadion nikako i raditi ozbiljno.Nadam se da će ovaj novi predsjednik okrenuti i pokrenuti neke stvari i uz podršku grada a bogami i kantona da se stvori pretpostavka za napredak.Ono postaviti stvari na pa pravo mjesto i klub na zdrave noge!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
@Zukanovic Burazor u Jedinstvu ?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne radi tako tag na ovom forumu, iako smo prije 4 godine sugerirali da se ubaci

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

mislio sam da je ubacen sad sam nesto gledao godista i na TM stoji da je Burazor kod nas.
meni licno jedan od najdrazih igraca u zadnji 10ak godina
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Tako pise u Cometu. smije od 27.09 igrati za Bihac
Danas je Bojan na dogovoru u Bihaću i po svemu sudeći novi je igrač Jedinstva.
U svakom slučaju igrač sa puno iskustva koji će nam pomoći.
U svakom slučaju igrač sa puno iskustva koji će nam pomoći.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Burazor i Zerić u veznom redu, napokon nešto dobro da se iskombiniralo 
Novi napadač kritično treba i bekove pojačat i to je samo da budemo konkurentni ništa previše...

Novi napadač kritično treba i bekove pojačat i to je samo da budemo konkurentni ništa previše...
Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.
Benji podhitno wheya i kreatina kupiti dobar je al u duelu ga odpuse svaki mora ojacati jos puno...
Benji podhitno wheya i kreatina kupiti dobar je al u duelu ga odpuse svaki mora ojacati jos puno...
Ti golmani koje si nabrojao se ne bave nogometom godinamaBihac1299 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:53Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.

Upravo sam pričao sa čovjekom koji zna svakog u glavu.Mirza Hamzabegović je u NJemačkoj,radi i rekreativno igra tj brani a taj Vlado ne brani nikako,možda na terminu s rajom.Bilić je njegov štićenik,učenik već 7 godina i kaže da mu treba dati šansu i da može izrasti u top golmana.Ali hajde ga znaj šta sutra nosi i da li toj djeci duva kroz uši.Uglavnom svakako podržati klub,novog predsjednika i novog trenera.Mislim da je definitivno da Nedžad dolazi na mjesto trenera.Bihac1299 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:53Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.
Pa treba sto prije rijesiti pitanje trenera, hajd kup yebes ga ispast cemo svakako, ali nek ta utakmica posluzi da se isprave neke greske pred ligaski mec. Nas svako buduce prosipanje bodova kuci gura u grcevitu borbu za opstanak.ammimr je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:52Upravo sam pričao sa čovjekom koji zna svakog u glavu.Mirza Hamzabegović je u NJemačkoj,radi i rekreativno igra tj brani a taj Vlado ne brani nikako,možda na terminu s rajom.Bilić je njegov štićenik,učenik već 7 godina i kaže da mu treba dati šansu i da može izrasti u top golmana.Ali hajde ga znaj šta sutra nosi i da li toj djeci duva kroz uši.Uglavnom svakako podržati klub,novog predsjednika i novog trenera.Mislim da je definitivno da Nedžad dolazi na mjesto trenera.Bihac1299 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:53Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.
Upravo tako drug.Prvo i osnovno kondicioni trener i treninzi jer definitivno sem par igrača ostali nemaju snage za 90 min fudbala.harden je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:54Pa treba sto prije rijesiti pitanje trenera, hajd kup yebes ga ispast cemo svakako, ali nek ta utakmica posluzi da se isprave neke greske pred ligaski mec. Nas svako buduce prosipanje bodova kuci gura u grcevitu borbu za opstanak.ammimr je napisao/la: ↑25 sep 2023, 16:52Upravo sam pričao sa čovjekom koji zna svakog u glavu.Mirza Hamzabegović je u NJemačkoj,radi i rekreativno igra tj brani a taj Vlado ne brani nikako,možda na terminu s rajom.Bilić je njegov štićenik,učenik već 7 godina i kaže da mu treba dati šansu i da može izrasti u top golmana.Ali hajde ga znaj šta sutra nosi i da li toj djeci duva kroz uši.Uglavnom svakako podržati klub,novog predsjednika i novog trenera.Mislim da je definitivno da Nedžad dolazi na mjesto trenera.Bihac1299 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 15:53Znaci ,,dozvao,, sam ga prije par sedmica, Burazor bi extra bio lopte mu imaju oči al fali nam napadač s obzirom na financije neko poput Halida Delica il Galina bez tehnike i znanja al da daju golove i to pod hitno.. Golman bi bio dobar ne znam gdje je Vlado Drljača zavrsio nije sad skup vjerovatno, Hamzabegovic isto jesu stari al treba se ova ekipa stabilizovati starijim igračima.
-
- Kontakt:
Trebaju ovdje jos minimalno 3 igraca dobra, i jaki treninzi, ako imaju redovne plate, a kazu svi da su redovne onda se ovo ne smije dopustiti.
Lijevi bocni, lijevi vezni i napadac pod hitno
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hvala ti puno, ziv bio zadnji godina si nam jedini izvor informacija

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to je minimum minimuma ja bih rekao jos 6-7 igraca bez pretjerivanja, sto je neko rekao fazon je sto sada na pola ove moras otjerati jel ne valjaju puno pametnije smo morali …nebeskasila je napisao/la: ↑25 sep 2023, 18:03Trebaju ovdje jos minimalno 3 igraca dobra, i jaki treninzi, ako imaju redovne plate, a kazu svi da su redovne onda se ovo ne smije dopustiti.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.