Kenan Kodro
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Kenan Kodro
Guranje njega u prvi sastav, uz to i na neke neprirodne pozicije tipa lijevog krila i ofanzivnog veznog je nešto najgore što smo vidjeli u reprezentaciji, bukvalno da se zapitaš imaju li selektori imalo pameti.
Nadam se da i Meho neće to raditi
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pa valjda mu babo zna pozicijuBazinga12345 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 19:21Guranje njega u prvi sastav, uz to i na neke neprirodne pozicije tipa lijevog krila i ofanzivnog veznog je nešto najgore što smo vidjeli u reprezentaciji, bukvalno da se zapitaš imaju li selektori imalo pameti.

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Oprostio se:https://www.klix.ba/sport/nogomet/kenan ... /230925043
"Sretan i ponosan zbog 7 prelijepih godina igranja za fudbalsku reprezentaciju moje Bosne i Hercegovine!
Hvala svima koji su pomogli da moji snovi postanu realnost., hvala saigračima, trenerima i svim ostalima s kojima sam imao čast sarađivati sve ove godine.
Bilo je dobrih i ne tako dobrih momenata u igri ali uvijek sa srcem i velikom željom da pomognem.
Oproštaji nikada nisu lagani ali u ovom momentu dok čelni ljudi FS BiH uništavaju fudbal u BiH, odlučio sam da ne učestvujem u tome i da se oprostim od reprezentacije.
Svima onima kojima je fudbalska reprezentacija BiH u srcu želim puno uspjeha u budućnosti"
Barem nešto pozitivno ovi dana.
"Sretan i ponosan zbog 7 prelijepih godina igranja za fudbalsku reprezentaciju moje Bosne i Hercegovine!
Hvala svima koji su pomogli da moji snovi postanu realnost., hvala saigračima, trenerima i svim ostalima s kojima sam imao čast sarađivati sve ove godine.
Bilo je dobrih i ne tako dobrih momenata u igri ali uvijek sa srcem i velikom željom da pomognem.
Oproštaji nikada nisu lagani ali u ovom momentu dok čelni ljudi FS BiH uništavaju fudbal u BiH, odlučio sam da ne učestvujem u tome i da se oprostim od reprezentacije.
Svima onima kojima je fudbalska reprezentacija BiH u srcu želim puno uspjeha u budućnosti"
Barem nešto pozitivno ovi dana.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hvala na svemu! Ključajte ovo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- PointBlank
- Kontakt:
Bravo Keno, nek si otvorio pandorinu kutiju! Da su pametni i ostali da slijede i progovore..
Neko neki dan nasluti ovo .
Hvala na svemu i ćao. Samo zauzimao mjesto boljim od sebe i pozivan zbog oca ponajviše. Igrao u Španiji zbog "papira".
Hvala na svemu i ćao. Samo zauzimao mjesto boljim od sebe i pozivan zbog oca ponajviše. Igrao u Španiji zbog "papira".
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Hvala na svemu i svako dobro ..
Nema smisla i da osaje nakon Mehe.
Nema smisla i da osaje nakon Mehe.
-
- Kontakt:
Sretno Kenane. Pravilna odluka.
Ovako bi trebali svi igraci kojima je stalo do ove reprezentacije. Sutnjom se odobrava ovo sta rade rusitelji ove drzave iz sve tri naroda.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ja mislim da mediji i svi navijavi izuzetno grijese kada potenciraju to da Dzeko i kompanija progovori. Ljudi moji, ne mozete ocekivati da igraci popljuju sve u savezu i onda i dalje se odazivaju na pozive istih. To bi bio cirkus. To kada se radi, tada se strane razilaze. Prosto kao pasulj. Dzeko sve zna, ali suti da bi i dalje igrao za reprezentaciju i zabio jos po neki gol. Siguran sam da ce kad tad svi progovoriti o svemu.
To sto bi Dzeko sada progovorio garantiram vam da nece.utjecati na Vicinu smjenu npr.
To sto bi Dzeko sada progovorio garantiram vam da nece.utjecati na Vicinu smjenu npr.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- sagitarius
- Kontakt:
Eno i Anel mu lajkao, to je to 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Jedan od najvecih promasaja u hisotriji reprezntacije. Da bilo je gorih igraca al ne sejcam se da je neko ovoliko guran. Like je izgledal ko amater svaki put...protiv islanda je usao 20min i imao jedan kontakt s loptom..taj jedan kontakt dovoljno govori o njegovim kvalitetama...primanje lopte ko drvenom nogom
Lik je napravio karijeru jer je bask i jer je kodro...ukro par godina u spaniji i onda na osnovu tog cv vucara se po srednjem levelu...smijesan lik.
Sto se tice poteza, Kenane odyebi, dok ti je stari bio tu i dok te uvodio u igru a ti ko levat igro sutio si
Al eto ako potaknes i druge onda hvala ti
Lik je napravio karijeru jer je bask i jer je kodro...ukro par godina u spaniji i onda na osnovu tog cv vucara se po srednjem levelu...smijesan lik.
Sto se tice poteza, Kenane odyebi, dok ti je stari bio tu i dok te uvodio u igru a ti ko levat igro sutio si
Al eto ako potaknes i druge onda hvala ti
-
- Kontakt:
Ruku na srce, da Meho nije dobio otkaz, i da navijaci nisu pljuvali Kenana za ulazak u igru, kao Viscu kad su svi pljuvali zbog promasenog penala, ne bi on sigurno napisao ovo i oprostio se od reprezentacije.
Svi progovore kad postanu visak u ekipi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Inace je sve bilo OK dok stari otkaz nije dobio, med i mlijeko. Daj ba. Mozda sam ja previse cinican, ali ne mogu ovo shvatiti ozbiljno.
1921
Znam ja to sve ali bolje ikad nego nikad.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:10Ruku na srce, da Meho nije dobio otkaz, i da navijaci nisu pljuvali Kenana za ulazak u igru, kao Viscu kad su svi pljuvali zbog promasenog penala, ne bi on sigurno napisao ovo i oprostio se od reprezentacije.
Svi progovore kad postanu visak u ekipi
Ne valja nam kad šute, ne valja kad progovore. Pružiti podršku ko god progovori.
NEMA NAZAD
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je presmijesno.
Covjek uzivao u nepotizmu, nesposobni babo od trenera popije otkaz. Neko treci mu kriv.
Covjek uzivao u nepotizmu, nesposobni babo od trenera popije otkaz. Neko treci mu kriv.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Kakav god da mu je babo, nije normalno da kao selektor dobijes otkaz nakon pet treninga i dvije utakmice, da je normalno negdje bi se to jos desilo, a nije sigurno, iako isto mislim da je nesposoban za selektora i da uopste nije trebao ni dobiti sansu. Kenan je stao iza svog oca sto je ocekivano, stao je i Dzeko iza Dala koji je skoro mogao biti u familiji pa je ovaj dobio poziv, stao je i iza Adilovica pa mu drug postade trener golmana, vole nasi reprezentativci svoje familije i prijatelje. Reprezentacija rodbinskih i prijateljskih veza.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvom nepotizmu ako je već 7 godina član reprezentacije? Daj uozbiljite se. Nije Meho bio prvi selektor koji ga je pozvao i dao mu da igra.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:16Ovo je presmijesno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, jasmin10, nebeskasila i 51 gost.