ALLSTARR je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:54
flash84 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:31
ALLSTARR je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:27
Ja ne znam ev sad Boris Pavic dao otkaz u Dugopolju a zašto ne bi sad uprava da ga angazuje za iste bi pare kao i Duvnjak vodio ako ne i manje
On bi ovo poslužio sve....
De molim te reci za koliko to Duvnjak vodi ekipu? Mislim kad već znaš sve.
Ja ne znam za koje pare vodi Duvnjak Al sam samo rekao da bi i Pavic pristao za iste Al možda i manje jer svi znamo koliko voli Čelik
Ja samo želim da Čelik pobjedjuje dosta mi je toga ne samo meni nego sigurno i drugima te priče ove sezone nije cilj PL , mora da bude .
Znam sve pare i sve dugovi to stoji ali željni smo pobjeda i PL
Samo to želim možda sam ne strpljiv samo ne znam i zato ja imam komentare takve klizece udarne Al et bice sve abda
Svi bi mi voljeli da pobjeđujemo i da se vratimo odma u PL al druže previše godina smo mi jeli **** da bi se sve to ispravilo u tako kratkom vremenu.
Vidi ja se opet i s ovakvom igrom i svime ne bi mijenjao sa Slobodom, Željom, Borcem….
Mi gradimo sistem koji će biti neovisan o pojedincu. Sutra će politika prestat da pumpa Borac i oni su u kurcu odma, nisu spremni na samoodrživost. Evo sad Sloboda ima tog Mujkanovica i njegovu dobru volju. Nek se njemu raspoloženje promijeni i odluci da napusti sve, biće im opet rasulo kakvo je bilo pred početak ove sezone.
Kod nas će biti situacija da i kad bilo koji UO u budućnosti odluci da napusti klub, klub će moći da nastavi dalje da živi bez problema. Klub ima fin broj sponzora neovisnih o politici. A znamo kako je ranije bilo. Od rahmetli Hadzipasica, rahmetli Huse, Sarajlica….kad se nazove neka firma pa se prave talovi s politikom. Uglavnom rezultat tih talova je dug od preko 10 miliona KM.
Nas klub ne smije nikad vise da zavisi od bilo čijeg pojedinačnog raspoloženja.
Važno je da se niko ne miješa u posao treneru, da mu se omoguće igrači koje traži i da se pusti da radi. Na kraju onda mozes i da tražiš odgovornost trenera za uspjeh/neuspjeh.
Ne znam koliko imaš godina ali ja sam godinama išao na utakmice PL koje su unaprijed bile dogovorene 3 za 3. Odeš na gostovanje, navijaš, praviš budalu od sebe jer su ljudi u klubu odlučili davno prije kako će da završi utakmica.
Mislim da je mnogo bolje i izgubiti iz neznanja nego dobiti utakmicu zbog nečasnih radnji. U prvom slučaju možda nešto i naučiš a u drugom nećeš nikad vidjet nikakvog hajra na duge staze.