Željo je trebao nama

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne plasimo se ni mi vas
Dobra ste i ekipa ovako, jos ak bi se na zimu pojacali mogli bi imati finu ekipu i za PL.
Ja bih sad miksao ekipu za željkana, neku ratničku postavu izvesti koja voli udarati. A glavne bih sačuvao za Mdk i Goražde.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:55Ne treba se puno silit i zalijetat. Samo utakmicu po utakmicu. Ovdje je dovoljno da jednu utakmicu neplanirano kiksas i odmah potencijalna sansa da udjes u krizu.
A da, grad je i pravio ugovor sa Albom. Sjecam se da je tad bilo duga prema njima i nekad u tom periodu je i poceo travnjak da se susi. Tad su poceli i neke reprezentativne utakmice preusmjeravati na Grbavicu i max se stedio travnjak.
Svaka vama čast, kasno ste krenuli sa pripremama, i nakon pola polusezone 2. ste.legenda reala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:01Ne plasimo se ni mi vas![]()
Nismo mi vama prijetnja nikakva nema veze sto smo drugi mi nemamo uslove za PL
Raspored ste vi imali najlaksi niste makli od kuce sedam kola jbt, mi bili dva puta u Kaknju,Gracanici,Zenici, kuci Tomislav,Rahic sad Tosk nije to bgmi lagan raspored uopste.
Ta gostovanja osim daljine(za nas)nisu uopste "teska", ja ne pamtim odavno slabije rostere Zvijezde i Gradine
Respekt za Gorazde nakon svih početnih problema.legenda reala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:01Ne plasimo se ni mi vas![]()
Raspored ste vi imali najlaksi niste makli od kuce sedam kola jbt, mi bili dva puta u Kaknju,Gracanici,Zenici, kuci Tomislav,Rahic sad Tosk nije to bgmi lagan raspored uopste.
Ta gostovanja osim daljine(za nas)nisu uopste "teska", ja ne pamtim odavno slabije rostere Zvijezde i Gradine
Da se mene pita i ja bih to uradio. Lelic, Mucaj, Sejranic i ostali sa manjom minutazom da dobiju sansu.Sky9 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:03Ja bih sad miksao ekipu za željkana, neku ratničku postavu izvesti koja voli udarati. A glavne bih sačuvao za Mdk i Goražde.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 21:55Ne treba se puno silit i zalijetat. Samo utakmicu po utakmicu. Ovdje je dovoljno da jednu utakmicu neplanirano kiksas i odmah potencijalna sansa da udjes u krizu.![]()
Travnjak je odličan s obzirom da se nije održavao od čini mi se sredine oktobra prošle godine do početka marta ove godine. To su neka Fudina prepucavanja, nije lik normalan. Pokvari pa popravlja i kaže gledaj šta sam uradioBeduin je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:03A da, grad je i pravio ugovor sa Albom. Sjecam se da je tad bilo duga prema njima i nekad u tom periodu je i poceo travnjak da se susi. Tad su poceli i neke reprezentativne utakmice preusmjeravati na Grbavicu i max se stedio travnjak.
A vidim da je i sad travnjak zapusten u odnosu na omaj period kad je bio vrhunski. Pitanje je kakvi uslovi su i dogovoreni sa Albom i dal' je sve placeno. Sta mislis?
PS. Jeste li vodu rijesili, isplatili, s obzirom da je fakturisalo se na klub pa ste i tu pokusavali napraviti neki kompromis oko otplate i podjele utroska sa drugima? Jeste li uspjeli razdvojiti mjerila za vodu?
Nismo ništa ni postigli ako prođemo željkana, a kiksamo protiv Mdk...
Nala igra fudbal za bodove, odlicno pripremljena ekipa sto fizicki, sto psihicki i zna se sta mu ko u ekipi radi, mada ce mozda neki reci i da ga sreca sluzi, naravno da ce i protivnicke ekipe imati sanse. Celik fizicki lose pripremljena ekipa, igraci kao da rade RMK Zenica i amaterski se bave fudbalom, trener amater pocetnik, losa selekcija igraca, iskreno ocekivao sam puno vise od Celika.prisonbreak je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:02
Dobra ste i ekipa ovako, jos ak bi se na zimu pojacali mogli bi imati finu ekipu i za PL.
U Gradaccuje sreca bila na vasoj strani, protiv Stupcanice isto takodjer i portiv Radnika, al Nala igra takav fudbal, tvrd fudbal. I mi da igramo na taj nacin imali bi vise bodova, al igramo dosta vise napadacki tako da se desavaju greske nazad.
I kako god biti ce derbi na Bilinom, koloko god bodova razlike, bilo bi puno bolje da je manje al tako je sad, jbg.
Sky jedini pamti prošlu epizodu Slobode u federalnoj, ostali isto da su rođeni poslje 2017te
Oo bracuka moj, pa nisam znao da si iz Goražda. Tamo polemišemo o Ramovićkama, znao sam da si tresao jednu od njih.legenda reala je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:01Ne plasimo se ni mi vas![]()
A jesi pesimista je.bo ga ti. Kakvo miksanje, na Želju svim mogućim silama, derbi je to. Ljudi nas izbacili iz lige, doduše 90% posla smo mi tu us.rali, nismo ih dobili dvije i pol godine. Zamisli sad da skinemo gaće odmah, ma je.bo ti takav klub. Ovo je jedinstvena prilika da vidimo gdje smo i šta smo i kako bi kotirali u PL. Ako ih ne prođemo, nikom ništa. Ja neću zamjeriti, ali hoću ako džaba dođem na Zapad a ne bude borbe do zadnje kapi znoja.
Pitam sve ovo radi vasih pisanja oko duga, a evo npr s ovim postom ste svi bili saglasni. A ocito mnogi neupuceni pa klimaju glavama na vas pojedinaca:Truhlo je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:20Travnjak je odličan s obzirom da se nije održavao od čini mi se sredine oktobra prošle godine do početka marta ove godine. To su neka Fudina prepucavanja, nije lik normalan. Pokvari pa popravlja i kaže gledaj šta sam uradioBeduin je napisao/la: ↑24 sep 2023, 22:03A da, grad je i pravio ugovor sa Albom. Sjecam se da je tad bilo duga prema njima i nekad u tom periodu je i poceo travnjak da se susi. Tad su poceli i neke reprezentativne utakmice preusmjeravati na Grbavicu i max se stedio travnjak.
A vidim da je i sad travnjak zapusten u odnosu na omaj period kad je bio vrhunski. Pitanje je kakvi uslovi su i dogovoreni sa Albom i dal' je sve placeno. Sta mislis?
PS. Jeste li vodu rijesili, isplatili, s obzirom da je fakturisalo se na klub pa ste i tu pokusavali napraviti neki kompromis oko otplate i podjele utroska sa drugima? Jeste li uspjeli razdvojiti mjerila za vodu?![]()
Dug za vodu je i dalje tu, dok se riješe ove prioritetnije stvari, to će se zadnje riješavati. Ako je gdje Čelik oštećen, to je taj dug, gdje se zimi fakturisalo po 10k, a kap vode se nije koristila, to je toliki bučkuriš i cijela javnost zna da Čelik nije stvorio taj dug. Npr alba održava teren, grad renta poslovne prostore na stadionu a računi se fakturišu Čeliku.Najvjerovatnije će se sjesti sa gradom i vikom da se pronađe način za otpis tog duga. Problem pravi i pravomoćna presuda gdje je vik tužio klub prije 10 godina i ne može se knjigovodstveno otpisati... Naći će se način kroz sponsorstvo ili tako nešto, vidjet ćemo.
Vodomjeri su se trebali raditi, ali tad je bio rat sa fudom, tako da je on to stopirao. Sad su "dobri" odnosi, pa bi se trebalo raditi u dogledno vrijeme. I pored toga treba stadionu umivanje od minimum milion maraka, raspada se, pa neka bude lekcija svima od većih gradova, šta se dešava kad seljaka dovedeš na čelo grada.
Dakle, 400.000 maraka za povjerioce i porez (ne znam kakav porez, na postojeci dug kroz tuzbe?). A ovdje ne ulazi pravosnazna presuda za dug za vodu, na primjer?
Handzic je povrijeden pitanje hoce li igrati protiv vas uopste, a dobar je igrac ono dobio je od boga sve nemoguce mu je uzeti loptu.
Ledeni legendo u najvecem naletu i jednu od najjacih ekipa trehne drina zadnja koja je vec ispala na tusnju toliko o nama… prva stvar u fudbalu je ne potcjenjuj nikog svi igraju lopte
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.