Ja sam gledao na transfermarkt, i tamo piše da im ugovor istječe na ljeto 2011., moguće da griješe. Koji si ti izvor koristio?Romariooo je napisao/la:malo sam provjeravao ovamo i nije tacno da hlebu i caceresu isticu ugovori ovog ljeta, nego onog tamo ljeta u2012. godine, tako da se i a njih mogu dobiti novci, caceres vrijedi sigurno jer je solidan igrac, a hleb je tarlasika, al eto navodno ga zeli neki bogatasLeader je napisao/la:Naravno da treba uzeti Sport s velikom rezervom.
Ali ako je ovo istina, ja ne bih imao niš' protiv toga da odu Hleb, Keita i Maxwell za ukupno 30 milja ojra, ali nekako ne vjerujem da će za Bjelorusa dobiti 10 milje, jer mu ugovor istječe na ljeto. Još će se dobiti od Zlatana 24 milje, a za Caceresa ako se dobije išta, bit će dobro, i njemu ugovor istječe ovo ljeto.
I meni je žao Keita ako bi otišao, jer je idealan back-up igrač, ali ako je to radi Thiaga i Cesca, žrtvovao bih njega, a dobilo bi se i dobre pare za igrače koji je već u 30ima.
Ako je istina da su ugovorom vezani do 2012., još bolje, moći će se onda ipak nekako dobiti 5-10 milja €.