NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Yebeš ba fizičku spremu, što mi nemamo startnih 11 nakon 12 utakmica. Svaka utakmica eksperiment, pa yebo ga ja više. Ako je ferceralo protiv Banovića i Kaknja 60 minuta, koji qrac razyebavaš ekipu rokadama i izmišljanjem pozicija. Neka igra prvih 11 koji su u najboljoj formi i opleti.avenija je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:01Ono što je Duvnjak uradio u prvom poluvremenu je kriminal i sva sreća pa se malo posložilo u drugom poluvremenu i stigla prednost Tomislava.
Tomislav mu je pokazao kako se igra odbrana i kako odmah igrač prilazi blizu protivničkog pri prijemu lopte.
Zadnja 3 kola od mogućih 9 uzeli samo 2 boda i primili čak 7 golova.
Nakon 12 utakmica, 5 pripremnih i 7 ligaških katastrofalna fizička sprema.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
ŽUNA NE MOŽE IGRAT U ČELIKU! NE MOŽE I TAČKA! Kakva 6tica i 10tka momak debil dibidus! 35 pasova danas,31 UNAZAD!!! Ja veznjaka i kite! TALHA MORA IGRAT,MORA!!! Vrati nam se Arežina platit čemo te sa svim platama od cjelog veznog reda!!! To nije vezni red,nego bezvezni.Čuj Vardo i Žuna u veznom redu,ma pljuc im obojici da su trozenička djeca! Duvnjak danas taktika,sastav,igra ODRON! Žuna,Vardo,Alii,Salkanovič ma 4 igrača manje smo imali na terenu! Dobri Bajramovic,Isak,Sivi...solidan Hrelja.. Mašič,Talha,Durmiš zamjene itekako solidno odigrali!!! Ebo vas Žuna u pakaš i na 6ci i 10tki veze lik nema!
::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije bas to tako kako pisete.
Karalic bio u formi, danas uzas. Vardo UZAS u prvom. Zuna uzas. Ali uzas.
Nije problem sto je ubacio ove igrace, problem je sto je uveo Salkanovica, a trazi da igra kao Masic.
Koliko je Hrelja puta pogodio prvog igraca svojim centarsutom?
Nije ovo pitanje snage, vec pitanje glave.
Btw. Spominjete Alija, a Karalic je bio gori u prvom poluvremenu.
Nije problem sto je ubacio ove igrace, problem je sto je uveo Salkanovica, a trazi da igra kao Masic.
Celik!3,2,2.
- prisonbreak
- Kontakt:
Karalic je prethodne utakmice bio OK, Ali nije imao korektnog poteza FL.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:21Nije bas to tako kako pisete.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zaboravih Karaliča hahaha koji lik danas,za obdaniste ciciban ne bi imao mjesta nedo bog nikom!!! Nije naograjsao da je stao na mrvu nego je stao na punu korpu hljeba

::::SAMO ČELIK::::
Ma brate poyebao je timski duh svojim izmišljanjem tople vode. Čime je Međuseljac zaslužio da bude starter? Igrama u prvih 6. Kola nije sigurno. Zbog čega je Salkanović starter bio u odnosu na Mašića? Mašić i van forme je benzema za njega? Hrelja na beku...AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:21Nije bas to tako kako pisete.
Svi smo prizivali maksimalno jednu promjenu u odnosu na Kakanj, da se stabilizuje ekipa, lik promjenio 4 startera i pokvario sve. Daj Duvnjak resetuj se više na svoje fabričke postavke i poredaj igrače po formi i neka igraju svoju poziciju. Niko ga ne tjera sa klupe, puna podrška, ali daj presaberi se i posloži to kako treba.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Boris Pavić.
-
- Kontakt:
Mnogo pehova je iza nas, mi ljudi trebamo ovu sezonu iskoristiti da iskusimo sve čari ovog ranga, steknemo povjerenje, ugled i prijateljstvo s drugim ekipama, da bi naredne sezone ako naravno bude cilj s punim kapacitetima krenuli na prvo mjesto. Najlakše je biti general nakon bitke, imamo 1000 selektora koji bi svako na svoj način pravio taktiku. Koliko sam skontao iz istupa Duvnjaka, prvih 11 jeste oni najboljih koji su svojim ponasanjem i radom na treninzima u protekloj sedmici to zasluzili. Najgori potez bi bio kada bi mijenjali trenera jer nema trenera koji ce nesto posebno nadograditi ovaj tim. Nadam se da ce se Karic brzo vratiti na teren jer kad je zdrav on moze mnogo dati, prije svega zna zadrzati loptu, odigrati pas na stranu, mislim da ce nam dosta koristiti. Mene najvise brine Isakovic koji je na izmaku snaga, lik radi nocne smjene, rijetko trenira i povrh svega daje i vise od 100 posto svojih mogucnosti. Bojim se da u tome ritmu ne zadobije neku tezu povredu u narednom periodu, iskreno se nadam da nece.
Sada nam slijedi pretesko gostovanje u Gracanici, koja je u nizu od tri poraza i ocekivano da nas ceka haos na toj utakmici, gdje trebamo odigrati prije svega pametno ne mora Čelik svaku utakmicu dominirat u posjedu, moramo nekad odigrati i mi zatvorenije da bi na kraju izvukli povoljan rezultat.
Vruce su glave, ali nema predaje svi zajedno do konacnog cilja!
Sada nam slijedi pretesko gostovanje u Gracanici, koja je u nizu od tri poraza i ocekivano da nas ceka haos na toj utakmici, gdje trebamo odigrati prije svega pametno ne mora Čelik svaku utakmicu dominirat u posjedu, moramo nekad odigrati i mi zatvorenije da bi na kraju izvukli povoljan rezultat.
Vruce su glave, ali nema predaje svi zajedno do konacnog cilja!
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pokusao odmorit igrace i podici formu drugima. Sasvim normalno. Ono sto nije normalno jeste njihov odnos prema dresu. I nek je napravio 4 izmjene, samo sto on nije mogao izmjeniti koliko ih je bilo losih.
Ko je ostao na jugu poslije, mogao je cuti u cemu mozda lezi problem. Sto bi potvrdilo moje tvrdnje da je glava u pitanju.
Imas i pisanje onog Sabica sto nije mogao igrati DLC i stalno prozivanje "stranih" igraca. I ko mu lajka.
Ko je ostao na jugu poslije, mogao je cuti u cemu mozda lezi problem. Sto bi potvrdilo moje tvrdnje da je glava u pitanju.
Imas i pisanje onog Sabica sto nije mogao igrati DLC i stalno prozivanje "stranih" igraca. I ko mu lajka.
Celik!3,2,2.
Pokušao odmoriti igrače nakon 8 dana odmora? Brate nismo djeca i ne pušimo te fore.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:32Pokusao odmorit igrace i podici formu drugima. Sasvim normalno. Ono sto nije normalno jeste njihov odnos prema dresu. I nek je napravio 4 izmjene, samo sto on nije mogao izmjeniti koliko ih je bilo losih.
Nayebem se matere svim prozivačima i ološu zeničkom, koji ba Šabić, nabijem ga na karinu. Samo zbog tih pacijenata bih doveo 25 igrača koji nemaju veze sa Zenicom, po mogućnosti stranaca da nemaju veze ni sa Bosnom.
Tabaković je trenutno De Bruyne za Međuseljca i treba momak da igra. Boli me kara je li na posudbi, je li zakleti pitar, momak igra.
Nema ništa bolesnije i primitivnije praviti razliku između domaćih igrača i "stranaca"
Samo mi nije jasno cemu tolike rotacije i poslije 7 kola evo. Samo sto jedna ekipa dobro odigra i ponadas se necemu, evo sljedeca tekma sa 3 nova igraca koja useru sve.
Salkanovic, Ali, Karalic, Hrelja kao bek? Ovo prvo poluvrijeme je kriminalno bilo, da je kakva jaca ekila bila dali bi nam 5 golova. Samo eksperimentisanje iz utakmice u utakmicu a nikakvog pomaka, nista.
Durmo - Sivac - Isak - Bajramovic - Honda - Vardo - Begic - Talha - Durmiš - Hrelja - Mašić
Ovo gore je nasa najjaca postava trenutno. Na klupu i Mehic i Zuna i Ali i Salkanović i Karalic i ostala buranija koja se ni blizu nije dokazala, niti ce se dokazati uopste (Pehilj, Behadarević, Mlaco).
Najveci problem za Međuseljca je sto njemu jos uvijek nije definisana pozicija, sta igra on? Momak i dalje nije fizicki jak, ako misli biti neki fudbaler mora da poradi na sebi. Koliko igraca njegovih godina izgledaju kao Rambo za njega. Ovo nije ni pad forme, ovo je samo pokazatelj toga da nema jasno definisanu poziciju i da je do sad bio precijenjen, jer cim je dosla veca liga ozbiljniji igraci ga pojeli.
Ako se ovako nastavi sa ovim rotacijama bit ce lose skroz, necemo mi ispasti ali zavrsit cemo dosta ispod ocekivanja.
Salkanovic, Ali, Karalic, Hrelja kao bek? Ovo prvo poluvrijeme je kriminalno bilo, da je kakva jaca ekila bila dali bi nam 5 golova. Samo eksperimentisanje iz utakmice u utakmicu a nikakvog pomaka, nista.
Durmo - Sivac - Isak - Bajramovic - Honda - Vardo - Begic - Talha - Durmiš - Hrelja - Mašić
Ovo gore je nasa najjaca postava trenutno. Na klupu i Mehic i Zuna i Ali i Salkanović i Karalic i ostala buranija koja se ni blizu nije dokazala, niti ce se dokazati uopste (Pehilj, Behadarević, Mlaco).
Najveci problem za Međuseljca je sto njemu jos uvijek nije definisana pozicija, sta igra on? Momak i dalje nije fizicki jak, ako misli biti neki fudbaler mora da poradi na sebi. Koliko igraca njegovih godina izgledaju kao Rambo za njega. Ovo nije ni pad forme, ovo je samo pokazatelj toga da nema jasno definisanu poziciju i da je do sad bio precijenjen, jer cim je dosla veca liga ozbiljniji igraci ga pojeli.
Ako se ovako nastavi sa ovim rotacijama bit ce lose skroz, necemo mi ispasti ali zavrsit cemo dosta ispod ocekivanja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa mislio je da ovi igraci to mogu iznijeti. Sad smo vidjeli da ne mogu. Ali treba dobro da se zapita sta ce sa sobom, ovako ne moze igrati. Imao je dvije situacije gdje je morao igrati brze i za to nema izgovora. Nije uopste pitanje spreme.
Imamo ogromne oscilacije u formi. Bas cudno.
Celik!3,2,2.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ne bih ja tražio i opravdavao mahalske i te gluposti. Ovoj ekipi treba stabilizacije i uigranosti. Ne možemo ni očekivati uigranost, kada se svaku utakmicu mijenja 4, 5 startera i naravno da pušimo tu automatski.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 sep 2023, 18:43Pa mislio je da ovi igraci to mogu iznijeti. Sad smo vidjeli da ne mogu. Ali treba dobro da se zapita sta ce sa sobom, ovako ne moze igrati. Imao je dvije situacije gdje je morao igrati brze i za to nema izgovora. Nije uopste pitanje spreme.
Dakle najspremnijih i u najboljoj formi prvih 11. Ako su loši taj dan, mijenjaj igrača za igrača. Lupam Karalić i Žuna odlični u Kaknju, danas loši, ubacuješ umjesto njih krilo za krilo i 10ku za 10ku. Ako odigraju bolje od njih, starteri su narednu i to je to. Durmiš zabio gol danas, on neka starta u Gračanici, Karalić klupa. Ako bude loš prvo poluvrijeme, izmjena odmah u drugom.
Samo stabilizacija prvih 11 će nam donjeti napredak, ako budemo miksali do kraja sezone, bit će toplo hladno kao prvih 7 kola.
Prošle sezone svaki Čelikovac je mogao izdiktirati prvih 11, zato smo bili stabilniji i nakon uvodnih kikseva poderali dalje. Ništa ova ekipa nije lošija od vrha prve lige i očekujem plasman među 3. Sve ostalo je šuplja priča.
- samoposteno
- Kontakt:
Je.bo ti njega kad dobije utakmicu samo kad mu forum sastavi formaciju svaki put kad je on nesto pokuso popusili smoprisonbreak je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:46Ppdrska Duvnjaku, al' ovo sto je danas uradio u prvom poluvremenu, mnogi to ne bi uradili ni u igrici.
Pricam s drugom za formaciju, i bas komentarisemo da li je normalno da mu napad cine Karalic, Ali i Salkanovic, reko sto je Duvnjak naograjso.
Covjek ne zeli da ponovi sastav protiv Gorazda i Buducnosti, uvijek neki mix. Sigurno 5 bodova smo vise mogli imati da covjek nije kalkuliso.
I gdje komentarise taj Sabic da mu se ja nakomentarisem. Sta hoce taj lik vise. Druze igrao si, dosli bolji od tebe i zdravo. Svi sebi umislili da su igracine neke a u kantonu zavrsili. I on i Huzbasic, neko bi pomislio da si otjerao vanserijske talente iz kluba
Marš ba.
Marš ba.
Šteta sto nema pressica pa da se pita, zasto nije Hrelja igrao na svojoj poziciji poluvrijeme, zasto Ali uopste igra medju prvih 11, zasto je Salkanović koji ne moze igrati u kantonu igrao umjesto Mašića, zasto je ekipa nespremna
..Zasto ne uvede Pehilja NAPADAČA ČELIKA(neko ga je potpisao) kada jurimo rezultat umjesto zadnjeg veznog Mehića..gdje je Šarić jedan od najopasnijih ofanzivnih u ekipi..Kakva mu je atmosfera u ekipi medju igračima, jel sve štima?
Da ne dužim dalje u sitnice to je ono sto i onaj koji dodje jednom u 10 utakmica primjeti.
..Zasto ne uvede Pehilja NAPADAČA ČELIKA(neko ga je potpisao) kada jurimo rezultat umjesto zadnjeg veznog Mehića..gdje je Šarić jedan od najopasnijih ofanzivnih u ekipi..Kakva mu je atmosfera u ekipi medju igračima, jel sve štima?
Da ne dužim dalje u sitnice to je ono sto i onaj koji dodje jednom u 10 utakmica primjeti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.