NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ne bi ja pisao Duvnjak out. Ja vjerujem da ce se popraviti stanje. Mada ova formacija danas, ne ide mi u glavu kako se toga dosjetio
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Dajte ba ljudi ovo k nevalja.
Sva taktika po bokovima,procitano do Boga al da oni znaju ubaciti,pogoditi glavom,postavit se pa hajd.
Sva taktika po bokovima,procitano do Boga al da oni znaju ubaciti,pogoditi glavom,postavit se pa hajd.
Tomislav veoma zasluzeno do boda.
- Crni gavran
- Kontakt:
Igra qrcu ne valja. Evo pitanje za "stručnjake", kad god napadamo po desnom krilu, nema centaršuta dok ne dođe još jedan naš? Što to ?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jos jedan trenerov kiks.
Sljedecu tekmu opet ocekujem izmijesan sastav i poraz u Gracanici 1:0.
Sljedecu tekmu opet ocekujem izmijesan sastav i poraz u Gracanici 1:0.
Jednostavno Nema kvalitete da bi mogao igrati kroz sredinu a odbrana nam Nije toliko agilna da mozemo predati posjed i igrati skroz na kontre.Iskreno se nadam da ce dovesti pojacanja u vezni red I Znam da mi svi zelimo zenicku djecu da igraju ali ako tu Nema kvaliteta onda se moras okrenuti pojacanjima
Celik Zenica
-
- Kontakt:
E ovo mi tek nije jasno, a događa se svaki **** put.Crni gavran je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:30Igra qrcu ne valja. Evo pitanje za "stručnjake", kad god napadamo po desnom krilu, nema centaršuta dok ne dođe još jedan naš? Što to ?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
De malo razmisli, nije tesko...
Ponosni smogovac!
-
- Kontakt:
Kakvih padobranaca ovdje ima to je nevjerovatno hoce mijenjat trenera koji ima jedan poraz e mazlumi zato i jesmo tu gdje jesmo. Koliko pqrq toliko muzike, cestitke na igri i pristupu u 2 pol dali su maksimum ali nismo mogli do.3 gola. Nadam se da ce ova danasnja utakmica biti zadnja za Medjuseljca na krilu i Salkanovica u spicu.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Meni nije jasno forsura tu neku igru preko krila,a ubaciti loptu niko nema pojma. Isto tako danas 15 puta je samo falilo da neko utrci u sredinu i 3 igraca viska za 100% sansu. Treba ovo istrpiti ovu sezonu,vjerovatno ce neki igraci i nadoci. Duvnjak je sa ovom igrom procitan i yreba nesto mijenjati.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ppdrska Duvnjaku, al' ovo sto je danas uradio u prvom poluvremenu, mnogi to ne bi uradili ni u igrici.
Pricam s drugom za formaciju, i bas komentarisemo da li je normalno da mu napad cine Karalic, Ali i Salkanovic, reko sto je Duvnjak naograjso.
Covjek ne zeli da ponovi sastav protiv Gorazda i Buducnosti, uvijek neki mix. Sigurno 5 bodova smo vise mogli imati da covjek nije kalkuliso.
Pricam s drugom za formaciju, i bas komentarisemo da li je normalno da mu napad cine Karalic, Ali i Salkanovic, reko sto je Duvnjak naograjso.
Covjek ne zeli da ponovi sastav protiv Gorazda i Buducnosti, uvijek neki mix. Sigurno 5 bodova smo vise mogli imati da covjek nije kalkuliso.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Zenicanin988
- Kontakt:
Durmo
Sivac Isak Bajramovic Honda
Vardo Begic
Hrelja Talha Durmiš
Masic
Mislim da je to best of za sada
Vardo Begic
Hrelja Talha Durmiš
Masic
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
To je neka okosnica, koja se minimalno moze rotirati. Npr. Zuna danas odigrao drugo pol odlicno zadnjeg veznog, plus moze igrati umjesto Talhe naorijed na desetci, moze i Karalic umjesto Durmisa, nije to velika razlika, moze koristiti Sarica iza napadaca sto je igrao protiv Gorazda i odlicno djelovalo. Al to su sve minimalne rokade, gdje tim funkcionise. Koliko god da si mu dao ugovor klupiraj ga, ne moze covjek, nema snage, nije to to, manje igrac na terenu, jako spor, nema duela, ne zelim gledati da svaki kontakt lezi po terenu.Zenicanin988 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:47Durmo
Vardo Begic
Hrelja Talha Durmiš
Masic
Salaknovic je jednu utakmicu jako fino odigrao na desnom krilu, al to tteba sve fino uklopiti minutama. Duvnjak je danas 4 izmjene trebao izvrsiti u 30 minuti, a ne na poluvremenu.
100%prisonbreak je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:46Ppdrska Duvnjaku, al' ovo sto je danas uradio u prvom poluvremenu, mnogi to ne bi uradili ni u igrici.
Jedan korak naprijed sa postavkom protiv Banovica i Kaknja prvih 60 minuta i onda samouništenje sa Hreljom i Alijem na lijevoj strani. Bože sačuvaj šta uradi u prvom poluvremenu svojom postavkom...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovde sta god napise covjek ispast ce nekog pljujes al eto neka ispadne ovaj Duvnjak se zeza bgm sa igracima i navijacima
Iskljucivo Duvnjakov kiks, da je izveo normalan sasatav ne bi doslo do onoga u prvom poluvremenu. Talha mora pocinjati svaku, momak je doslovno sam ubrzao igru, postali smo dosta konkretniji. Masic također mora igrati svaku. Volio je Duvnjak i u DLC-u eksperimentisati kao npr.da stavlja Sivca na krilo i to je svaki put izgledalo lose, danas je to uradio sa Hreljom i lik se totalno pogubio na beku. Nadam se da ce Duvnjak napustiti praksu izmisljanja pozicija. Potrebno je naglasiti da nas do sada niko nije izdominirao, jednostavno nam protivnici postizu golove tako sto kazne nase greske. Duvnjak treba imati podrsku, nevjerovatni su mi likovi koji bi "rezali glave" u sezoni u kojoj nemas rezultatski imperativ, uostalom kontinuitet kadra je u danasnjem fudbalu jako bitan. A i da ka oteramo, koga bi doveli? Boljeg a jeftinijeg necete naci. I Stupcanica se prosle godine u prvom dijelu dosta patila pa su proigrali kasnije. Jedino sto se treba popraviti jesu transferi.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
- prisonbreak
- Kontakt:
Dosta igraca je fulio, npr po meni je dosta pogodio sa Farisom, mali igra odlicno na stoperu, danas mi je stvarno djelovao ok, mada ga nije doveo radi stopera, znaci sreca za Farisa.Oktopod je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:57Iskljucivo Duvnjakov kiks, da je izveo normalan sasatav ne bi doslo do onoga u prvom poluvremenu. Talha mora pocinjati svaku, momak je doslovno sam ubrzao igru, postali smo dosta konkretniji. Masic također mora igrati svaku. Volio je Duvnjak i u DLC-u eksperimentisati kao npr.da stavlja Sivca na krilo i to je svaki put izgledalo lose, danas je to uradio sa Hreljom i lik se totalno pogubio na beku. Nadam se da ce Duvnjak napustiti praksu izmisljanja pozicija. Potrebno je naglasiti da nas do sada niko nije izdominirao, jednostavno nam protivnici postizu golove tako sto kazne nase greske. Duvnjak treba imati podrsku, nevjerovatni su mi likovi koji bi "rezali glave" u sezoni u kojoj nemas rezultatski imperativ, uostalom kontinuitet kadra je u danasnjem fudbalu jako bitan. A i da ka oteramo, koga bi doveli? Boljeg a jeftinijeg necete naci. I Stupcanica se prosle godine u prvom dijelu dosta patila pa su proigrali kasnije. Jedino sto se treba popraviti jesu transferi.
Ostale transfere sto Ducnjak odradio sve fulio.
Ono što je Duvnjak uradio u prvom poluvremenu je kriminal i sva sreća pa se malo posložilo u drugom poluvremenu i stigla prednost Tomislava.
Tomislav mu je pokazao kako se igra odbrana i kako odmah igrač prilazi blizu protivničkog pri prijemu lopte.
Zadnja 3 kola od mogućih 9 uzeli samo 2 boda i primili čak 7 golova.
Nakon 12 utakmica, 5 pripremnih i 7 ligaških katastrofalna fizička sprema.
Tomislav mu je pokazao kako se igra odbrana i kako odmah igrač prilazi blizu protivničkog pri prijemu lopte.
Zadnja 3 kola od mogućih 9 uzeli samo 2 boda i primili čak 7 golova.
Nakon 12 utakmica, 5 pripremnih i 7 ligaških katastrofalna fizička sprema.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.