Arsenal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 sep 2023, 17:05

Neću ništa da pišem jer je vruća glava u džaba ću se ogriješiti. Dok god su u rosteru Nketiah, Havertz i Jorginho nema napretka i iskoraka. Naročito dok god ovaj prvi panj igra 90 minuta, momak je igrač za Lutona.

Nek mi samo neko objasni zašto ostavljaš najboljeg veznjaka ekipe i možda igrača do sad ekipe ove sezone na klupi poslije 45 minuta?!?!??!?!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 sep 2023, 17:05

Kako je usporena, anemicna ofanzivno, a defanzivno jos beskorisnija ova zvijezda od 70+ placenih miliona... :salut:

Jorginho nas je bas povezao u drugom :salut:

Treba provjeriti ako je moguce, da li je Nketiah vise od 10s imao loptu u svom posjedu, za citavih 100min utakmice :eh:

I jos jednom, nevjerovatno me nervira ovaj lik od trenera s nekakvim reakcijama, gestikulacijama, kao da je nekada svjestan da se snima pa to dodatno malo isforsira :crazy:

4 izgubljena boda - cisto na racun znalca iz Spanije.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 sep 2023, 17:08

Sreca pa nisam mogao gledat drugo cini se
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 24 sep 2023, 17:09

Kokosi su nakon onih nasih promasaja do kraja tekme bili bolja ekipa. Mi izgledamo kao raspustena banda. Ajde sto nam fali Partey, Gabi, Trossard, Partey i Timber, jos Arteta svojim maloumnim vodjenjem tekme uspije i ovo sto imamo odvest u provaliju. Nema slabijeg in game takticara medju ovim boljim trenerima od njega. Ne znam kad je okrenuo tekmu svojim taktickim rokadama. Kad god smo okrenuli, to su bile neke ho-ruk pobjede na silu ili hrkljusi nakon prekida.

Jako lose nakon prvih 25-30 minuta. S ovakvom igrom i top 4 je premija, a nadam se da ce se posteno dati sansa Arteti do kraja sezone, ali isto tako i urucit otkaz u slucaju da ne uzme barem jedan od 3 bitnija trofeja. Mani vise visegodisnjeg flopanja i luzeraja.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 sep 2023, 17:10

Brokula je napisao/la:
24 sep 2023, 17:08
Sreca pa nisam mogao gledat drugo cini se
Totenhem ovakav nikakav djelovao da može uzeti sva 3 boda sa Emirata, toliko.

@Ashburton

Ma neznalica kad mu fali 1-2 prvotimca, frajer je toliko krut i nefleksibilan kad se šta dogodi + besmisleno forsiranje pojedinaca jer se trude na treningu :lol:

Protraćili smo 70 miliona na beskičmenjaka Havertza, napadača i centralnog veznog nemamo, a Rice i Partey su nam povrijedjeni.

Isto tako mi se čini da ovi naši gotovani nisu navikli igrati više tekmi u sedmici, pa kad raspored dodje da se će se rasuti ko kokice.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 24 sep 2023, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 sep 2023, 17:12

Nadam se lošoj seriji rezultata u EPL do zime pa da dobije otkaz u Januaru, dok se još ima šanse napraviti šta u LP.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 sep 2023, 17:20

Bgm vec 4 boda zaostatka uz jako losu igru, nije dobro.

Kriv je i Arteta, ali sa Jesusom i Nketijom necemo nista osvojit nikad. Promasili su zicere za 3:0 u prvih 30 min. Yebo to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 sep 2023, 17:24

Kud ne dobi crveni da ga ne gledam više na terenu

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 24 sep 2023, 17:28

Jbg, nismo ti i ja insistirali na ostanku Nketije, nego Arteta. Mogao je prodat i njega, te dat Juventusu pare za Vlahovica i eto ti napadaca, koji bi u ovom sistemu isao na 20 golova bez problema. Na zimu napadac treba bit apsolutni prioritet uz b2b veznjaka.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 sep 2023, 17:37

AshburtonG je napisao/la:
24 sep 2023, 17:28
Jbg, nismo ti i ja insistirali na ostanku Nketije, nego Arteta. Mogao je prodat i njega, te dat Juventusu pare za Vlahovica i eto ti napadaca, koji bi u ovom sistemu isao na 20 golova bez problema. Na zimu napadac treba bit apsolutni prioritet uz b2b veznjaka.
Definitivno bez napadaca necemo nista osvojit. Mada bi i danas 100% pobijedili lagano da je Trossard bio, ali za najozbiljnije trofeje nama treba napadač.
Kad se sjetim prije 2 godine kad je Benzema maltene sam donio Realu LP svojim golovima i majstorijama.
Nema top tima bez top top napadača

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2023, 18:25

24 sep 2023, 17:09
Kokosi su nakon onih nasih promasaja do kraja tekme bili bolja ekipa. Mi izgledamo kao raspustena banda. Ajde sto nam fali Partey, Gabi, Trossard, Partey i Timber, jos Arteta svojim maloumnim vodjenjem tekme uspije i ovo sto imamo odvest u provaliju. Nema slabijeg in game takticara medju ovim boljim trenerima od njega. Ne znam kad je okrenuo tekmu svojim taktickim rokadama. Kad god smo okrenuli, to su bile neke ho-ruk pobjede na silu ili hrkljusi nakon prekida.

Jako lose nakon prvih 25-30 minuta. S ovakvom igrom i top 4 je premija, a nadam se da ce se posteno dati sansa Arteti do kraja sezone, ali isto tako i urucit otkaz u slucaju da ne uzme barem jedan od 3 bitnija trofeja. Mani vise visegodisnjeg flopanja i luzeraja.
Jel to Partey toliko fali da ga racunas duplo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 sep 2023, 18:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
24 sep 2023, 18:25

Nije daleko od istine. Al fali i Xhaka previse. Njegovu poziciju mi nismo ni popunili i doveli totalno drugi profil igraca

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2023, 22:59

Brokula je napisao/la:
24 sep 2023, 18:34
rio_Ferdy88 je napisao/la:
24 sep 2023, 18:25

Nije daleko od istine. Al fali i Xhaka previse. Njegovu poziciju mi nismo ni popunili i doveli totalno drugi profil igraca
Xhaka da, al sa Riceom ne znam ima li potrebe i za Parteyem u prvih 11, to bi bilo predefanzivno, mozda kad cuvate rezultat jedino
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 sep 2023, 23:17

I Partey i Rice su kreativniji od Havertza i Vieire,vjeruj mi.

Ne mogu vjerovat stvarno da je netko doveo Havertza.
Neki omladinac bi ubo nesto u ovoliko prilika.

Nelson i ESR nepravedno zapostavljeni

ESRov svaki dodir otkako je ušao je imao smisla.

Nikad necu prezaliti to sto se kapiten ne vadi kad je najgori i time utječe na sve ostale jer se cijela ekipa mora postaviti bliže centru da dovedu loptu gore.

Umrijet cu a necu podnositi takve igrače.
Bez muda se ne igraju derbiji Madison jr klasu bolji igrač.
Odrgard nije nikog iz Totta stavio pod pritisak dok je ovaj vezao 2 nasa igraca stalno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 sep 2023, 00:22

https://x.com/PoorEPLreferees/status/17 ... 70057?s=20

Zato je ovaj mamlaz umalo donio 3 boda Spursima, kakav glupan, favorizam Artetin kod pojedinaca nikad neću skontati.

Još se Arteta hvali sa širinom rostera nekoć, da bi mu danas i Rice, Trossard i Saka navodno otišli vani, hoće to kad ti širinu čine Čelzijevi klocevi koji te koštaju bodova.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 25 sep 2023, 09:17

Kao što Ash reče, Arteta je najjači menadžer kada sve ide po planu.

Jednostavno je pogubljen kada treba implementirati plan B.

Uz to nema kvalitetne džoker igrače sa klupe, pa to izgleda još lošije. Do sada ga je Trossard spašavao.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 26 sep 2023, 19:29

Evo i Saka je izgleda povrijedjen tj. nece ga bit sutra. Bravo Arteta idiote maloumni. Covjek odigrao 100 utakmica zaredom, a ovaj ga povrijedjenog ne vadi a vidi da ima jos 10 minuta igre. Neprihvatljive odluke covjek donosi u zadnje vrijeme. Tvrdoglavost ce ga doci glave.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 sep 2023, 19:34

26 sep 2023, 19:29
Evo i Saka je izgleda povrijedjen tj. nece ga bit sutra. Bravo Arteta idiote maloumni. Covjek odigrao 100 utakmica zaredom, a ovaj ga povrijedjenog ne vadi a vidi da ima jos 10 minuta igre. Neprihvatljive odluke covjek donosi u zadnje vrijeme. Tvrdoglavost ce ga doci glave.
Ma ovo nije tvrdoglavost, ovo je neki level iznad. Fudbal u 2023. godini je analiticki pokriven 100%, zna se najsitniji detalj u vezi svakog igraca, a on o Saki prica kao da je neka mazga. Pogotovo onai dio kad je rekao da najbolji igraci manje vise igraju svaki minut svake utakmice. Pa jbt koliko maloumna izjava koja i dovodi do ovog sa Sakom. Em premor, em kontinuirani pad forme em se samo ceka neka ozbiljna povreda

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 sep 2023, 08:24

Evo prilike za Osimhena u januaru
Rođen s tobom da budem

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 27 sep 2023, 09:08

Saka je jedini igrač kojem nemam šta prigovoriti upravo iz razloga da je on jeidni GAME Changer u ekipi.
Velika većina onog što mi uradimo otpada na njega i to je ogroman gubitak jer Odegard sigurno neće povući ekipu u nedostatku Sake.

Martineli je taj igrač ali nemamo ni njega.

Sada ovisimo o tome da Nelson odradi utakmicu iznad svojih mogućnosti ili da mjenjamo formaciju što isto tako nije poželjno.
Najgora opcija za mene bi bila da izađemo

Jesus Nketiah Havertz

Vieira Odegaard

Jorginho

Eventualno bi gore gurnuo Nelsona a idealno bi bilo kada bi ESR zauzeo lijevo a Jesus desno krilo.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke i 3 gosta.