eurofighter typhoon je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:a sto se tice Bayerna ,nastavite se osvecivat ekipama po polufinalima i grupnim fazama dok Man U i Inter vam uzese trofeje, a vi cete se do 3 milenija da osvecujete

kako da ti nesto pricas za bayernova izgubljena finala LP kad ih Juventus(zajedno sa benficom) ima najvise od svih klubova ali ti si "
poznavaoc nogometa"....
JuveSissoko je napisao/la:Juve je isao skoro pa stalno dok je italijanska liga bila najjaca
Jest mozda milan osvajao ali ne i juve,,,za razliku od milana juventus ima samo dvije titule i djaba ti juve poredis sa bayernom jer bayern ima 4 titule i historijski a i trenutno je jaci klub od juvea...ali ti si
"poznavaoc nogometa"
I da ti jos ovo kazem:Bez obzira sto je Italija bolja u medjusobnim duelima od njemacke njemacka bi trebala imati vise titula SP od Italije jer ti kao "
poznavaoc nogometa" treba da znas da su dvije titule italijani osvojili za vrijeme musolinijeve vladavine i musolini je prijetio smrcu igracima,madjarske u finalu i naravno da je italija osvojila ali ti si
"poznavaoc nogometa"
Svojevremeno je snimljen i jedan dokumentarni film gdje jedan madjarski reprezentativci prepricavaju svoje strahove koje su dozivjeli pred utakmmicu protiv Italije ali ti si
"poznavaoc nogometa"
I sad kad sam ti sve lijepo objasnio nemoj da se izvlacis na price o kojekakvim kompleksima jer je to samo zato sto nemas dovoljno argumenata
A svi znamo da omalovazavanje proizilazi iz nemoci da se dokaze nesto
Veliki pozzzz za velikog
"poznavaoca nogometa"
....

de nemoj koristit boje kako bi istakao nesto sto svi znaju, i tako nadoknadio nedostatak tvojeg znanja o fudbalu,kao npr.kad si toliko zalutao u fudbal pa poredis Bayern sa Barselonom i govoris kako je jaci,samo jedna recenica tvoja je jasna da se vidi koliko sugovrnik ima znanja, mani me price o Musoliniju, pa znamo ciji je jaran bio

poznavaoce istorije

a komplekse navodim, jer dosta vas ,a ti prednjacis medju njima, "njemaca" dolazi i provocira clanove koji navijaju za italijanske ekipe te se raduje recimo pobjedi Villareala nad Napoliem, sto nema veze s njima, toliko o kompleksima, mene licno Bayerna i njemacka liga puno ne interesuju, jer znam kako su ti timovi prolazili u prosjeku sa italijanskim, isto onako kao i reprezentacija Njemacke sa Italijom, u zvanicnim FIFA utakmicama 14:7, toliko, mora da je i to Musolini namjestio, dok je jaran mu Hitler,ciji je Musolini bio potrcko, je to nako hladno gledao, mani me i tih smijesnih stvari Musolini i ta politicka sranja, kad je jasno da je Njemacka pusila a to se najslikovitije pokazalo prije nekoliko godina u Dortmundu, od Italije, sto se tice Juventusa i finala, pa izgubili su 5 finala i sta?? ako je tebi pokazatelj velicine ekipe samo broj osvojenih LP onda si zalutao u fudbal, po tom jednom kriteriju koji se izvuce iz mase drugih kako bi se islo u prilog onome kojem fale drugi argumenti,a ovo gore o dokumentarcu, pa i ja ga mogu snimit i okrenut onako kako mi odgovara, eh vala moras bit strucnjak pa snimit dokumentarac, ti si sigurno jedan od onih koji vjeruje u sta god procita a dok gleda kako Italija gazi Njemacku cesce nego obrnuto, tu zatvori oci, ono radje cu ja vjerovat necemu sto meni ide u prilog,objektivnost ti je tu nula, Juve nemoj poredit s Bayernom, samo ga mozes poredit u toj LP koju toliko istices, gledaju se i osvojene ostale titule, opet ti ponavljam Juventus je cesto osvajao ligu koja je 20 godina bila 1 ili druga na svijetu po jacini, a taj Bayern je imao svoju malu monopol ligu koja je uz to cesto bila tek cetvrta liga svijeta, tako da 20 titula osvjene italijanske lige i 20 titula osvojenje njemacke lige ne mozes poredit, jer daleko je teze bilo osvojit italijansku nego njemacku i danas dan jeste,tako da mozes slobodno da nastavis da trolas i da poredis Bayern sa Barselonom, time ces pokazat kako znas o fudbalo dosta,

jbte pa za poluvrijeme su vam zabili 4 gola, to ni "jaki Bayern" nije ucinio "super jakom" Juventusu
p.s. i govoris o omalovazavanju, ja ne znam ko redom ide i pljuje po temama i ismijava druge, ja na bayernovoj temi nisam bio od prosle godine ,niti me interesuje, a ti ocigledno imas tu terapiju koju provodis pa visi po temi italijanskih klubova od momenta od kada se se registrovao a imas "dosta" postova pravo od cega su pola na ovim temama eh sad ko koga pokusava omalovazavat ne znam al znam da imas nesto licno protiv Italijana pa pokusavas lijecit nekim glupim izajvama koje nisu utemeljene ni nacemu

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.