CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:14Samo najvjerniji veceras pljusak bez prestanka munje sjevaju gromovi pucaju iznad stadiona gace mokre ali pjesma i pobjeda na kraju![]()
Ovo se ne moze platiti![]()

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:14Samo najvjerniji veceras pljusak bez prestanka munje sjevaju gromovi pucaju iznad stadiona gace mokre ali pjesma i pobjeda na kraju![]()
Ovo se ne moze platiti![]()
A kako protiv Igmana moze 90 minuta i to na visokom nivouAbduljnasri je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:01Pa Suljić maximalno moze.poluvrijeme odigratiDirektorcic je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:13Samo smo i dalje najobjektivnija publika na svijetu.Evo sad citam da je hadzikic kriv za sva 4 gola u zadnje 2 utakmice. Momak na streljani bio, jedino sto mu mozes zamjerit a opet ne znam jesam li upravu je ovaj izlazak kod njihovog drugog gola.
Inace, da pohvalim Klafa. Rekao je da nas ceka ista utakmica isti protivnik, Yebo ja sebe tako je i bilo.![]()
Nadam se da je sa Sujicem sve ok,iznenadila me ta izmjena.
Klaf reaguje, mijenja momentalno i do sada prilično dobro pogađa, izmjene rade razliku. Mlinarić je sinoć bio odličan. Doduše, nisam oduševljen zamjenom Suljić - Peco, jer je potonji bio grozno loš, mislim da nema šta raditi u ozbiljnom Veležu. Ja kad mu vidim stav, držanje, položaj tijela u duelu, smrači mi se.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 sep 2023, 10:05Izmjena je bila takticke prirode, ali je i Sloga izasla drugacije u drugom poluvremenu tj. nisu toliko napadali kao u prvom nego su vrebali ono sto su i ugrabili za 2:2 relativno rano i onda se povukli.
Zato je izveden i Halilovic i Suljic, svjesno, rece vam Klafuric to u pressuZasad smo obje ove dobili izmjenama, koje su donijele nesto, za razliku od ljutog demagoga koji bi nam pricao o periodizaciji i sinhronizaciji i nekim rijecima koje ni on ne razumije, kako bi izgledao sav vazan, a u 2 utakmice u mandatu je pogodio izmjene.
Klafuric potpuno drugi pristup ima, prijateljski i zbog onog sto ima u svom CV, sigurno ga i igraci vise postuju. Hvala svima koji su se pobunili protiv Jusufbegovica, spasili su nam sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.