Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
Berardi osijedio dok ceka da ga Juve napokon ponovo dovede
o tome se prica svake sezone jos otkako smo ga kao talentovanog tinejdzera uzeli iz Sassuola pa odmah vratili lol
o tome se prica svake sezone jos otkako smo ga kao talentovanog tinejdzera uzeli iz Sassuola pa odmah vratili lol
Don't believe the hype.
Taman da Allegri ima alibi sto ce izgubiti od strasnog Sassuoloa kojem Frosinone uvali 4 komada.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva rupa stoji na golu Juvea 
Dzaba i VAR u Italiji kad ne znaju koristiti, crveni za Berardija brat bratu

Dzaba i VAR u Italiji kad ne znaju koristiti, crveni za Berardija brat bratu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je trebao biti crveni
ali posto je to odluka na stetu Juventusa zanemarit cemo i necemo spominjati
ali posto je to odluka na stetu Juventusa zanemarit cemo i necemo spominjati
Don't believe the hype.
Gatti 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Szczęsny koji nije bio dovoljno dobar Arsenalu i Romi, u Juventusu ce postati legenda sa 10 godina staza medju stativama
Gatti standardan u zadnjoj liniji a realan nivo mu je Serie B ili timovi kao Monza i Frosinone

Gatti standardan u zadnjoj liniji a realan nivo mu je Serie B ili timovi kao Monza i Frosinone

Don't believe the hype.
A ja mislio Juve će nam biti glavni konkurent za titulu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Allegri
9M godisnje, muzi legendo do kraja. Jbg, nije mu klub dao roster nivoa Sassuoloa pa ga treba razumjeti. 4 komada od Sassuoloa, primio bi 10 od Citya.
Sva sreca pa ima sedmicu izmjedju tekmi da priprema psihofizicki igrace, zamislite da nema vremena od Evrope.

9M godisnje, muzi legendo do kraja. Jbg, nije mu klub dao roster nivoa Sassuoloa pa ga treba razumjeti. 4 komada od Sassuoloa, primio bi 10 od Citya.
Sva sreca pa ima sedmicu izmjedju tekmi da priprema psihofizicki igrace, zamislite da nema vremena od Evrope.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nema sedmicu igrate u srijedu sljedecu tekmuPogba je napisao/la: ↑23 sep 2023, 20:05Allegri![]()
![]()
Sva sreca pa ima sedmicu izmjedju tekmi da priprema psihofizicki igrace, zamislite da nema vremena od Evrope.![]()

- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter ili Milan ove sezone uzimaju drugu zvijezdicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
lazio je uzasan, izgleda da je plasman u lp donio vise stete nego koristi (osim finansijski)
ovo vcrs vrlo lako mozete izgubiti, imali su gosti pored gola jos 2 sanse koje su morali iskoristiti. sms-a je vjerovatno tesko zamijeniti, guendozi je bzvz igrac rijesili ga se u arsenalu, marsej je kostao lp isto navijaci ga uzeli na zub morao je ici, kamada koliko sam ga pratio u frankfurtu prosjek igrac.
embrace the chaos
Jel moguce da debil prekide kontru Monze da bi dao zuti karton
Il Club più titolato al mondo!
Berardijev start cist crveni, to se vidjelo i po njegovoj reakciji poslije, znao je da je zezno. Nije bilo namjere al pravila su pravila jbg...
maurizio, vrijeme je (sljedece kolo gostovanje kod milana i to ce biti novi poraz, kao i uvijek na san siru)
apsolutno nista ne stima, samim tim ne mozes reci ovaj ili onaj igrac ne igra dobro, a to potice od trenera
apsolutno nista ne stima, samim tim ne mozes reci ovaj ili onaj igrac ne igra dobro, a to potice od trenera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Instant classic:
Ooh ooh ooh impossible impossible

Ooh ooh ooh impossible impossible