Ma mozda i jest ali je Jovic zategnuo momacki bas udarac. Tako da mislim da ne bi odbranio pri boljem postavljanju, ono je dobsr go bio.user1986 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:16I kod prvog gola je bio lose postavljen, realnoDirektorcic je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:13Samo smo i dalje najobjektivnija publika na svijetu.Evo sad citam da je hadzikic kriv za sva 4 gola u zadnje 2 utakmice. Momak na streljani bio, jedino sto mu mozes zamjerit a opet ne znam jesam li upravu je ovaj izlazak kod njihovog drugog gola.
Inace, da pohvalim Klafa. Rekao je da nas ceka ista utakmica isti protivnik, Yebo ja sebe tako je i bilo.![]()
Nadam se da je sa Sujicem sve ok,iznenadila me ta izmjena.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:17Podcijenili su ih igraci, kontali lahko cemo, sreca uozbiljili su se na vakat i dodali gas, pa ubiljezismo 3 boda. U BL cemo tesko do bodova, nisam optimista, ne zbog igre nego zbog sudije kojeg ce nam dodijeliti. Kazlagic ili Bandic na centru, cirkus u najavi. Sreca pa nemamo kartoniranih igraca, mozemo racunati na sve.
U pravu si. Borac ima niz od pet vezanih pobjeda, te zasigurno će imati naklonost sudija, ali mene neki osjećaj “pere” da se ne vraćamo kući praznih ruku.. vjerujem da će obrana zaista biti na visini zadatka, te da nećemo nasjedati na jeftinije provokacije i da ćemo u koncu svoje šanse realizirati jer “Haskić is on fire!”
Zadnja izmjena: fanaticRA, dana/u 23 sep 2023, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma nije lose bilo fali mahmicu jos utakmica ovo mu je treca za velez, borio se gore zestoko sa onim panjevima bice bolje kako bude odmicalo vrijeme, msm da ce ovaj halilovic bit pojacanje i da ce orat teren, trazi loptu trci imo je onaj jedan pas strasan iz prve msm kod gola treceg, sve u svemu idemo se pobit u BL pa sta budeEspiritosanto je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:20Yebo odbranu,dok god dajemo duplo više nego što primamo.

-
- Kontakt:
Kako se suknu na onog lika što ga je vukao za dres, izgleda da je mali živacMostarac45 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:23Ma nije lose bilo fali mahmicu jos utakmica ovo mu je treca za velez, borio se gore zestoko sa onim panjevima bice bolje kako bude odmicalo vrijeme, msm da ce ovaj halilovic bit pojacanje i da ce orat teren, trazi loptu trci imo je onaj jedan pas strasan iz prve msm kod gola treceg, sve u svemu idemo se pobit u BL pa sta budeEspiritosanto je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:20Yebo odbranu,dok god dajemo duplo više nego što primamo.![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Preslikani tip igraca Tina Blaza Lausa . Trk, zivac, bockanje nogama po lopti, trazenje uvaljivanje u prostor
-
- Kontakt:
Moze se gore igrati, npr. Ak bude sudenje kao protiv Posusja moze se, sudika remeti igru al mozes stvoriti prilike, Posusje je samo sebe ppbjedilo. Nadam se da te osjecaj ne vara, volio bi da sam u krivufanaticRA je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:22nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:17Podcijenili su ih igraci, kontali lahko cemo, sreca uozbiljili su se na vakat i dodali gas, pa ubiljezismo 3 boda. U BL cemo tesko do bodova, nisam optimista, ne zbog igre nego zbog sudije kojeg ce nam dodijeliti. Kazlagic ili Bandic na centru, cirkus u najavi. Sreca pa nemamo kartoniranih igraca, mozemo racunati na sve.
U pravu si. Borac ima niz od pet vezanih pobjeda, te zasigurno će imati naklonost sudija, ali mene neki osjećaj “pere” da se ne vraćamo kući praznih ruku.. vjerujem da će obrana zaista biti na visini zadatka, te da nećemo nasjedati na jeftinije provokacije i da ćemo u koncu svoje šanse realizirati jer “Haskić is on fire!”

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Teška utakmica i vrlo važna pobjeda!
Suvišno je govoriti o nekakvim greškama po onako skliskom terenu, momci su dali maximum.
Klanfa pogodio sa izmjenama.
Pohvale za Ra
Suvišno je govoriti o nekakvim greškama po onako skliskom terenu, momci su dali maximum.
Klanfa pogodio sa izmjenama.
Pohvale za Ra

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kakvi debili Hadžikić im ne valja, najcrnje hejbet raje lajka
prestat ću čitati socijalne mreže matere mi
Da ne bi prekida pitanje je.. al dobro i to se pika našpric'o ih je pričom Klanf
RA svaka čast

Da ne bi prekida pitanje je.. al dobro i to se pika našpric'o ih je pričom Klanf
RA svaka čast

Kako sam pokisao
Da su normalni uvjeti, tj. tribina krcata po obicaju, smijesna Sloga bi primila 5+ gola. I ovako su primili cetiri uz promasen penal, jos par zicera.
Oba gola naivno primljeni, ispali kao amateri, doslovno ne bi nikad sami postigli dva gola. Onaj drugi je sminurija.
Opet bez pola tima, Prses se igra u 16 metara nepotrebno. Haskic zicer fulio ali tri gola. Drago mi je zbog Dzafica, go Dzafa, go Dzafa
Dino Halilovic je vrhunsko pojacanje, usao, odmah se nudi, agilan, Mihaelo jako cudan igrac, ima potencijal ali fali tu nesto. Sturm strasan, Orec los ovu utakmicu, Edo se trudio ali tanko, Halilovic dobar bio ne znam sto je rano izasao, Asmir vrh igrac.
Onaj Redzic balija, jos mu Asmir i zaboravih ko jos govore da ne dobacuje tribini.
Takodjer onaj neandertalac sto je dosao s baustele i baca kisobran na igraca treba dobit zabranu na stadion. Da je pogodio igraca, drakonsku kaznu bi dobili.
Respekt pacijentima s centralne gdje smo sjedili, puklasi smo, cestitke RA na maestralnoj izvedbi i posebno lijepo pjesmi upucenu odredjenim ravnogorcima.
Odmorit par igraca u BL
Borba za 3/4 se nastavlja, nema predaje.
PS: Golaman veceras bespotrebno izlazio par puta s gola.

Da su normalni uvjeti, tj. tribina krcata po obicaju, smijesna Sloga bi primila 5+ gola. I ovako su primili cetiri uz promasen penal, jos par zicera.
Oba gola naivno primljeni, ispali kao amateri, doslovno ne bi nikad sami postigli dva gola. Onaj drugi je sminurija.
Opet bez pola tima, Prses se igra u 16 metara nepotrebno. Haskic zicer fulio ali tri gola. Drago mi je zbog Dzafica, go Dzafa, go Dzafa

Dino Halilovic je vrhunsko pojacanje, usao, odmah se nudi, agilan, Mihaelo jako cudan igrac, ima potencijal ali fali tu nesto. Sturm strasan, Orec los ovu utakmicu, Edo se trudio ali tanko, Halilovic dobar bio ne znam sto je rano izasao, Asmir vrh igrac.
Onaj Redzic balija, jos mu Asmir i zaboravih ko jos govore da ne dobacuje tribini.
Takodjer onaj neandertalac sto je dosao s baustele i baca kisobran na igraca treba dobit zabranu na stadion. Da je pogodio igraca, drakonsku kaznu bi dobili.
Respekt pacijentima s centralne gdje smo sjedili, puklasi smo, cestitke RA na maestralnoj izvedbi i posebno lijepo pjesmi upucenu odredjenim ravnogorcima.
Odmorit par igraca u BL

Borba za 3/4 se nastavlja, nema predaje.
PS: Golaman veceras bespotrebno izlazio par puta s gola.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yebo sudije i Dudićevu priču, zaboraviti to napokon i gotovo.
I da nas zakolju nemaš kome prigovoriti i žalit se.
Otić odigrat najbolje što se može i gotovo,šta bude.
Vidi se da momci imaju hemiju i da je stvarno atmosfera super.
Imamo dobru ekipu,bit će i veliki broj RA.
Pa šta bude o sudijima više je smiješno i pričati,dosadilo brate tako je kako je i gotovo.
I da nas zakolju nemaš kome prigovoriti i žalit se.
Otić odigrat najbolje što se može i gotovo,šta bude.
Vidi se da momci imaju hemiju i da je stvarno atmosfera super.
Imamo dobru ekipu,bit će i veliki broj RA.
Pa šta bude o sudijima više je smiješno i pričati,dosadilo brate tako je kako je i gotovo.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Ultra Ofensivo Klaf
Dvije utakmice koje je vodio sa klupe osam golova sutevi danas 17 i 10 u okvir gola po onakvom kijametu
Haskic
RA
Teren
Ostaviti sve bijele tkanine u Mostaru kada krenemo u BL

Dvije utakmice koje je vodio sa klupe osam golova sutevi danas 17 i 10 u okvir gola po onakvom kijametu

Haskic

RA

Teren

Ostaviti sve bijele tkanine u Mostaru kada krenemo u BL
-
- Kontakt:
GENIJALNO IGRAS TI !
Svi hvale RA, ali moram pohvaliti i VIP a i jos vise dedaru. Svaka cast svima veceras
Ima li slika ikakvih? Bice sigurno dobrih slika, sijevalo i grmilo, mrak na stadionu i baklje
MASOVNO U VISOKO !!!
Svi hvale RA, ali moram pohvaliti i VIP a i jos vise dedaru. Svaka cast svima veceras
Ima li slika ikakvih? Bice sigurno dobrih slika, sijevalo i grmilo, mrak na stadionu i baklje

MASOVNO U VISOKO !!!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:54GENIJALNO IGRAS TI !
Ima li slika ikakvih? Bice sigurno dobrih slika, sijevalo i grmilo, mrak na stadionu i baklje![]()
MASOVNO U VISOKO !!!

Samo za brata Only-ja
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Pa Suljić maximalno moze.poluvrijeme odigratiDirektorcic je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:13Samo smo i dalje najobjektivnija publika na svijetu.Evo sad citam da je hadzikic kriv za sva 4 gola u zadnje 2 utakmice. Momak na streljani bio, jedino sto mu mozes zamjerit a opet ne znam jesam li upravu je ovaj izlazak kod njihovog drugog gola.
Inace, da pohvalim Klafa. Rekao je da nas ceka ista utakmica isti protivnik, Yebo ja sebe tako je i bilo.![]()
Nadam se da je sa Sujicem sve ok,iznenadila me ta izmjena.
-
- Kontakt:
Samo najvjerniji veceras pljusak bez prestanka munje sjevaju gromovi pucaju iznad stadiona gace mokre ali pjesma i pobjeda na kraju
Ovo se ne moze platiti

Ovo se ne moze platiti
To brate mojaimar21 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 00:01OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 23:54GENIJALNO IGRAS TI !
Ima li slika ikakvih? Bice sigurno dobrih slika, sijevalo i grmilo, mrak na stadionu i baklje![]()
MASOVNO U VISOKO !!!
Samo za brata Only-ja![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.