Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Hajde kad skontaš, Maguire je odbio odlazak i tu se nema šta reći, ali naši debili su odbili 30 mil za Mctominaya u nadi da će još para dobiti. Bože sačuvaj. Uzeti 60 mil za ovu dvojicu hrastova bio bi najbolji potez Glazera i ove nesposobne uprave do sada na kormilu. Vidjeli bi mi da je sposobna uprava na djelu, kako bi ovi štakori letili s noge na nogu. Pleme im yebem parazitsko.
Ma mcpanjinu ne vrijedi ni komentarisati, samo gluplji ispadaju treneri koji ga stalno ubacuju i koriste. Ali ovo što Bruno trenutno radi je isto za zatvora.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Koliko sam upratio Fabrizio je rekao da je McT odbio prelazak u Fulham i da je to razlog sto je propao transfer Palhinhe u BayernPoligon10 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:52Hajde kad skontaš, Maguire je odbio odlazak i tu se nema šta reći, ali naši debili su odbili 30 mil za Mctominaya u nadi da će još para dobiti. Bože sačuvaj. Uzeti 60 mil za ovu dvojicu hrastova bio bi najbolji potez Glazera i ove nesposobne uprave do sada na kormilu. Vidjeli bi mi da je sposobna uprava na djelu, kako bi ovi štakori letili s noge na nogu. Pleme im yebem parazitsko.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ma Bruno samo da hoće malo glavu upotrijebiti bio bi fenomenalan. Igra svaki meč, a sigurno da i njemu nekad treba odmor, raspašće se za koju sezonu ovako ako nastavi, šut mu nije ni 30% što je bio u prve dvije sezone ovdje. Kad god gubimo, kao kapiten umjesto da stane na loptu i smiri situaciju, on gubi glavu i pokušava nemoguće pasove koji uglavnom završe u nogama protivnika i bude opasna kontra. Ne sviđa mi se ni što je najveći cigan u svijetu fudbala, ali hajde to je i najmanji problem.
Ima sreće što igra timski sport pa živi na osnovu stare slave, da je teniser bio bi igrač ranga Kyrgios, ne može se u sportu ništa postići bez glave, a on je nema.
Zar nema u ovom klubu neko da popriča sa njim i kaže mu kako stvari stoje, ten Hag ili neki sportski psiholog, mada bilo bi čudno da u klubu Glazera nešto funkcioniše kako treba, bukvalno je City u svakom pogledu miljama iznad nas.
Volim ovaj klub i opet gledam svaki meč, ali stvarno mislim da nema smisla ovo pratiti dok god su Glazeri tu, 18 godina uništavaju klub, može biti samo još gore dok su oni tu. Arapi kad bi kupili klub to bi trebalo proslaviti kao osvajanje triple krune, boli me qrac što će inceli sa reddita kukati na ljudska prava i što će nas se nazivati plastičnim klubom.
Evans starter a godina 2023. 
Amrabat i Varane na klupi, Martinez i Mount van sastava.

Amrabat i Varane na klupi, Martinez i Mount van sastava.
Dobro je pa ce Mejbriju dat šansu
- Felixians4
- Kontakt:
Penal i crvendać
Dalot i McTominay.
Boavista i Aberdeen su njihov nivo.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo smece od odbrane 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovo ex captain nije za 5 sezona nikad izveo.
Mctominay aj mrs za Škotsku igraj
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest al pred nasim golom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mejbri se gubi na terenu za ovih 35 min
Da li je konjoglavog goblina sramota kad gleda Evansa kako igra?
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Gol zamaskirao kompletan uzas koji se desavao 45 minuta, postavka na nivou Faruka Hadzibegica, kompletna sredina zadnji vezni, igras protiv posljednje ekipe, neshvatljivo. Sve gore i gore izgledamo, ovo je meni malo je reci katastrofa.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ja da sam on isključio bih sebi internet i ne bih se pojavljivao nigdje.
Evans koliko može, odrađuje ovu utakmicu. Kakva asistencija i kakav gol.

Rashford ponovo svaku loptu potroši. Džaba kad on mora imati ove crne rupe u sezoni. Nadam se što prije da se vrati jer nam treba. Hojlundu treba lopti i mislim da će ih iskoristit.
Mctominay prestaje biti fudbaler bogami. Što prije van.
Hoćemo Amara brata
Slabo je ovo nocas,medjutim igraci na terenu su takvi.
Osim Onane,Evansa,Reguilon svi su losi.
Naprijed ok jedino Rash nema ideju.
McT van,Rash van.
Osim Onane,Evansa,Reguilon svi su losi.
Naprijed ok jedino Rash nema ideju.
McT van,Rash van.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovo je teska sramota, ovolika defanziva protiv fenjerasa, ETH veceras velika nula.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bruno i Hanibal najbolji, mali ima energije za citav vezni red, i u 90oj se bori kao u prvoj, neumoran, stvarno za pohvalu. Bilo ga je svugdje.
Amrabat na lijevom beku dovoljno govori koliko smo tanki nazad, jos ako Reguillon bude povrijedjen ozbiljnije nece valjati
Amrabat na lijevom beku dovoljno govori koliko smo tanki nazad, jos ako Reguillon bude povrijedjen ozbiljnije nece valjati

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.