AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Promašena formacija. 3-4 igrača van pozicija, 3-4 igrača van teren. Mečevi svaka tri dana, tri boda uzeta. 4 od 5 u ligi. Zasad guraju nekako. Sljedeća stanica- Cagliari.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ja,muxa i rope cemo bolje kontru odraditi od ovih nasih garantujem zivotom
E vala i nije teško bolje od ovih našihUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:35Ja,muxa i rope cemo bolje kontru odraditi od ovih nasih garantujem zivotom

Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uu, ćelo kaže da je cijele pripreme i početak sezone uvježbavao Adlija na poziciji zadnjeg veznog. I sad kad nema Krunić(2-3 utakmice) kaže da će Adli dobiti šansu ( Pobega vjerovatno). 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bit ce neki Hakim Mastour opet

Konačno nakon ko zna koliko vremena Primavera koristi preslikan stil igre i formaciju kao i prvi tim, pa samim tim postoji šansa da izbaci nekog mladića koji će se puno brže integrisati u tim nego mnogi drugi prije njega.
Prijašnje vođenje primavere je bilo retardirano, gdje imaš to da ti omladinci igraju totalno neku drugu formaciju i koriste drugačije profile igrača u odnosu na prvi tim?
Prijašnje vođenje primavere je bilo retardirano, gdje imaš to da ti omladinci igraju totalno neku drugu formaciju i koriste drugačije profile igrača u odnosu na prvi tim?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Adli Time! 
Nema Krunica oko mjeces dana
Znaci osudjeni smo da mozda vidimo na djelu i rostilj majstora

Znaci osudjeni smo da mozda vidimo na djelu i rostilj majstora

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije bas u najboljem momentu dosla ova povreda Radeta al dobro, Pobega, RlC, Rijanders, Musah i Adli opet se to moze fino sve pokriti
Na kraju krajeva moze se protiv ovih „slabijih“ odigrati i 4-2-3-1 sa Pulisicem na 10-ci
Na kraju krajeva moze se protiv ovih „slabijih“ odigrati i 4-2-3-1 sa Pulisicem na 10-ci
- Romagnoli13
- Kontakt:
Raduje dobra predstava Tomorija u zadnja dva meča. Valjda nastavi tako.
Pa gospodin nije htio prodati roštilj majstora i dovesti defanzivnog veznog, pa eto mu sad. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Doduse mogao je dobiti paklo kobaja za njeg haha. A nije da nisu doveli igraca u sredini terena.....sam ni jedan nije dmc
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Krenule su povrede, mišići, standardno naše 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fino se ovaj smotani promašaj de Ketelaere snalazi u Atalanti, niže što golove što asistencije
Odo pustit suzu što ublehe neće biti mjesec 
Što bi forumski stručnjaci rekli, smetlje od igrača. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.