On se pokajao zbog toga. Ali nam je svima olakšao.alemsa je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:08I sta je dobio 18 godina da guli krompir. Znas i sam sta je period od 18 godina jebte. Prije 18 godina si imo 20Da je ubio kad su ga napali pa ok, lik planiro ubistvo 4 covjeka, mislim da i njemu sad kad cuci u celiji i jede grah star 4 dana, mozda mu prodje kroz glavu pa bolje da sam prodo kucu i preselio negdje. Lahko je nama reci neka je, ne camimo po zatvorima.
Bila ekipa iz Zukića kod Živinica, kamatari, maltretirali ugostitelje po Živinicama godinama. Braća i rođaci, mislim da ih je 4 bilo, svi 100+ kila i svi preko 190. Počnu praviti probleme, pa ucjenjuju gazdu da im plaća kamatu.
Tako su jedan dan za novu godinu navalili na ovog jednog cigu iz Banovića, što je nizak i debeljuškast u tom jednom ugostiteljskom objektu. Mislili lak plijen da ga maltretiraju. Nisu znali da je bio višegodišnji prvak države u boksu i kikboksu. Nalemao ih za sekundu, jedan uspije ga neutralisati suzavcem. Ovaj izvuče nož i ubije jednog. Dobije 15 godina zatvora.
Iskreno, lik bio debil i zaslužio zatvor. Ali od tad ja nisam za ove čuo da su ikog takli.