Ponadali se ali džaba. Gazi Slobodo, Čelik nek truhne u cvajti.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma nista lose za tebe, iskreno ako cemo pobjedjivati bez Fukara ili gubiti sa njima, slobodno nek ni ne dolaze. Ne dodiruje mene to sto oni spominju Fukare, kad smo ih mi prvi osudili nakon svega onog na ljeto sto se desilo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:56Ma ovo je vise bio odgovor na njihova prozivanja, ni najmanja kritika na tvoj komentar. Zato kazem ovo prozivanje oko Fukara im je jedan od rijetkih aduta da ublaze muke. Sloboda ce se pratit sa i bez Fukara.DamirT je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:54Slazem se, ali eto vidis da svaku utakmicu samo njih spominju, jer apsolutno nemaju sta reci na ekipu i igru. Prvo se mislilo da ce svaku utakmicu navlaciti nama, a realno ne znam da su nam u jednoj utakmici navukli. Jedino gol protiv Stupcanice mi se cini sumnjiv, ostalo apsolutno sve cisto. Jedino ako je neko slijep, pa da misli da se navlaciantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:50
Ma koga vise boli **** hoce li Fukare ici ili ne, ima Slobodu ko pratit na gostovanjima i bez njih. Jedan od rijetkih aduta da ublazi zenićke muke.
Slobodo gazi...![]()
Ne yebe nas ništa, sezona se igra 30 kola i nećemo odustati od borbe do kraja. Doći će na zimu i proljeće i nama mačkov raspored, do tada borba za svaki bod
Ti si bar ovdje jedini iskren za razliku od ovih folera, vidi se da nisi zenicanin.
Ovaj je najveći ker od svih, ulizuje se standardno, kroz dva dana ga prenese pa počne sa standardnim glupostima. Ali neka i njemu je teško, nisu se baš nadali da će ovako teći sezona, predviđali nam potonuće, gašenje i šta sve ne.Skver je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:27Ti si bar ovdje jedini iskren za razliku od ovih folera, vidi se da nisi zenicanin.![]()
avenija je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:30Žalosna scena viđena je danas na kraju utakmice u Hadžićima. Naime nakon meča nogometaši Slobode nisu imali s'kim proslaviti pobjedu jer se ni ovaj put nisu pojavili navijači Slobode na utakmici kako bi podržali svoj klub koji bilježi odlične rezultate.
Avaz...ba
Ništa ne umanjuje vaš ovaj odličan start. I pored odličnog rasporeda, odigrali ste vrhunski i kvalitetom rostera ste favoriti. Pisao sam to kad vam je mačak došao, zna to @sky vrlo dobro, dok ste vi još skeptični bili.Skver je napisao/la: ↑23 sep 2023, 18:27Ti si bar ovdje jedini iskren za razliku od ovih folera, vidi se da nisi zenicanin.![]()
Četiri pobjede kući ako Bog da (MDK, Rahić, Tomislav, TOŠK).
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, tuzlanskinacin i 11 gostiju.