Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

eurofighter typhoon
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la eurofighter typhoon » 11 mar 2011, 07:13

JuveSissoko je napisao/la:3:2 u medjusobnim duelima za Juve
pa mozda bi i izjednacili skor al prvo treba juve da udje u LP sto je tesko vjerovati.. :lol: :lol: :lol:
JuveSissoko je napisao/la:slobodno lijeci komplekse od Italijana sto su guzili Njemce stoljecima
Italijanska repka ima 2 titule osvojene za vrijeme Musolinija....
Al zato sto su italijani "stoljecima guzili" nijemace(mada nije u potpunosti tacno)sad je red dosao da mi malo vas g****.. :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 mar 2011, 08:16

eurofighter typhoon je napisao/la:
pa mozda bi i izjednacili skor al prvo treba juve da udje u LP sto je tesko vjerovati.. :lol: :lol: :lol:
JuveSissoko je napisao/la:slobodno lijeci komplekse od Italijana sto su guzili Njemce stoljecima
Al zato sto su italijani "stoljecima guzili" nijemace(mada nije u potpunosti tacno)sad je red dosao da mi malo vas g****.. :lol: :lol:
:lol: :lol:
14:7 u medjusobnim duelima Italija-Njemacka, Italija 4 puta sv.prvak, al najvise boli sto je to bilo na njemackom tlu i to bas domacina uskratise za slavlje, boli to znam, a sto se tice Bayerna ,nastavite se osvecivat ekipama po polufinalima i grupnim fazama dok Man U i Inter vam uzese trofeje, a vi cete se do 3 milenija da osvecujete :lol: :lol: , polako njemacka liga postaje jaca i normalnija, pa cemo vidjet koliko puta ce Bayern da ide u LP, Juve je isao skoro pa stalno dok je italijanska liga bila najjaca, a Bayern je propustao LP u kojoj je vladar i koja je dugo godina bila 4 liga svijeta, zamisli tek kako bi "igrali" LP da su u Italiji :lol: :lol: al hajd, dopusticu ti da se jos raspravljamo iako je postalo stvarno glupo razgovarati sa takvim "poznavaocem" fudbala, al hajd ja cu ovo da shvatim kao jednu terapiju s tvoje strane, terapiju ublazavanja kompleksa, nadam se da ces uspjet pa da razgovaramo o fudbalu kao ljudi, ne brini nije Italija takav bauk, moze se i ona pobijedit ,vidjeces, al hajd sad da nastavimo sa lijecenje :mrgreen: :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 11 mar 2011, 17:54

JuveSissoko je napisao/la:a sto se tice Bayerna ,nastavite se osvecivat ekipama po polufinalima i grupnim fazama dok Man U i Inter vam uzese trofeje, a vi cete se do 3 milenija da osvecujete
:lol: :lol: kako da ti nesto pricas za bayernova izgubljena finala LP kad ih Juventus(zajedno sa benficom) ima najvise od svih klubova ali ti si "poznavaoc nogometa"....
JuveSissoko je napisao/la:Juve je isao skoro pa stalno dok je italijanska liga bila najjaca
Jest mozda milan osvajao ali ne i juve,,,za razliku od milana juventus ima samo dvije titule i djaba ti juve poredis sa bayernom jer bayern ima 4 titule i historijski a i trenutno je jaci klub od juvea...ali ti si "poznavaoc nogometa" :lol: :lol:
I da ti jos ovo kazem:Bez obzira sto je Italija bolja u medjusobnim duelima od njemacke njemacka bi trebala imati vise titula SP od Italije jer ti kao "poznavaoc nogometa" treba da znas da su dvije titule italijani osvojili za vrijeme musolinijeve vladavine i musolini je prijetio smrcu igracima,madjarske u finalu i naravno da je italija osvojila ali ti si "poznavaoc nogometa"
Svojevremeno je snimljen i jedan dokumentarni film gdje jedan madjarski reprezentativci prepricavaju svoje strahove koje su dozivjeli pred utakmmicu protiv Italije ali ti si "poznavaoc nogometa"

I sad kad sam ti sve lijepo objasnio nemoj da se izvlacis na price o kojekakvim kompleksima jer je to samo zato sto nemas dovoljno argumenata :oops:
A svi znamo da omalovazavanje proizilazi iz nemoci da se dokaze nesto :P :P
Veliki pozzzz za velikog "poznavaoca nogometa"
.... :lol: :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 mar 2011, 18:27

JuveSissoko je napisao/la:a sto se tice Bayerna ,nastavite se osvecivat ekipama po polufinalima i grupnim fazama dok Man U i Inter vam uzese trofeje, a vi cete se do 3 milenija da osvecujete
:lol: :lol: kako da ti nesto pricas za bayernova izgubljena finala LP kad ih Juventus(zajedno sa benficom) ima najvise od svih klubova ali ti si "poznavaoc nogometa"....
JuveSissoko je napisao/la:Juve je isao skoro pa stalno dok je italijanska liga bila najjaca
Jest mozda milan osvajao ali ne i juve,,,za razliku od milana juventus ima samo dvije titule i djaba ti juve poredis sa bayernom jer bayern ima 4 titule i historijski a i trenutno je jaci klub od juvea...ali ti si "poznavaoc nogometa" :lol: :lol:
I da ti jos ovo kazem:Bez obzira sto je Italija bolja u medjusobnim duelima od njemacke njemacka bi trebala imati vise titula SP od Italije jer ti kao "poznavaoc nogometa" treba da znas da su dvije titule italijani osvojili za vrijeme musolinijeve vladavine i musolini je prijetio smrcu igracima,madjarske u finalu i naravno da je italija osvojila ali ti si "poznavaoc nogometa"
Svojevremeno je snimljen i jedan dokumentarni film gdje jedan madjarski reprezentativci prepricavaju svoje strahove koje su dozivjeli pred utakmmicu protiv Italije ali ti si "poznavaoc nogometa"

I sad kad sam ti sve lijepo objasnio nemoj da se izvlacis na price o kojekakvim kompleksima jer je to samo zato sto nemas dovoljno argumenata :oops:
A svi znamo da omalovazavanje proizilazi iz nemoci da se dokaze nesto :P :P
Veliki pozzzz za velikog "poznavaoca nogometa"
.... :lol: :lol: :lol:
:D de nemoj koristit boje kako bi istakao nesto sto svi znaju, i tako nadoknadio nedostatak tvojeg znanja o fudbalu,kao npr.kad si toliko zalutao u fudbal pa poredis Bayern sa Barselonom i govoris kako je jaci,samo jedna recenica tvoja je jasna da se vidi koliko sugovrnik ima znanja, mani me price o Musoliniju, pa znamo ciji je jaran bio :mrgreen: poznavaoce istorije :mrgreen: a komplekse navodim, jer dosta vas ,a ti prednjacis medju njima, "njemaca" dolazi i provocira clanove koji navijaju za italijanske ekipe te se raduje recimo pobjedi Villareala nad Napoliem, sto nema veze s njima, toliko o kompleksima, mene licno Bayerna i njemacka liga puno ne interesuju, jer znam kako su ti timovi prolazili u prosjeku sa italijanskim, isto onako kao i reprezentacija Njemacke sa Italijom, u zvanicnim FIFA utakmicama 14:7, toliko, mora da je i to Musolini namjestio, dok je jaran mu Hitler,ciji je Musolini bio potrcko, je to nako hladno gledao, mani me i tih smijesnih stvari Musolini i ta politicka sranja, kad je jasno da je Njemacka pusila a to se najslikovitije pokazalo prije nekoliko godina u Dortmundu, od Italije, sto se tice Juventusa i finala, pa izgubili su 5 finala i sta?? ako je tebi pokazatelj velicine ekipe samo broj osvojenih LP onda si zalutao u fudbal, po tom jednom kriteriju koji se izvuce iz mase drugih kako bi se islo u prilog onome kojem fale drugi argumenti,a ovo gore o dokumentarcu, pa i ja ga mogu snimit i okrenut onako kako mi odgovara, eh vala moras bit strucnjak pa snimit dokumentarac, ti si sigurno jedan od onih koji vjeruje u sta god procita a dok gleda kako Italija gazi Njemacku cesce nego obrnuto, tu zatvori oci, ono radje cu ja vjerovat necemu sto meni ide u prilog,objektivnost ti je tu nula, Juve nemoj poredit s Bayernom, samo ga mozes poredit u toj LP koju toliko istices, gledaju se i osvojene ostale titule, opet ti ponavljam Juventus je cesto osvajao ligu koja je 20 godina bila 1 ili druga na svijetu po jacini, a taj Bayern je imao svoju malu monopol ligu koja je uz to cesto bila tek cetvrta liga svijeta, tako da 20 titula osvjene italijanske lige i 20 titula osvojenje njemacke lige ne mozes poredit, jer daleko je teze bilo osvojit italijansku nego njemacku i danas dan jeste,tako da mozes slobodno da nastavis da trolas i da poredis Bayern sa Barselonom, time ces pokazat kako znas o fudbalo dosta, :lol: :lol: jbte pa za poluvrijeme su vam zabili 4 gola, to ni "jaki Bayern" nije ucinio "super jakom" Juventusu :lol:

p.s. i govoris o omalovazavanju, ja ne znam ko redom ide i pljuje po temama i ismijava druge, ja na bayernovoj temi nisam bio od prosle godine ,niti me interesuje, a ti ocigledno imas tu terapiju koju provodis pa visi po temi italijanskih klubova od momenta od kada se se registrovao a imas "dosta" postova pravo od cega su pola na ovim temama eh sad ko koga pokusava omalovazavat ne znam al znam da imas nesto licno protiv Italijana pa pokusavas lijecit nekim glupim izajvama koje nisu utemeljene ni nacemu :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 mar 2011, 19:38

Pa uzor mu Paja, šta si očekivao od Eurofightera JuveSissoko? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 11 mar 2011, 19:49

joj toxsiti pa maloprije si bio normalan na temi reala al nezzz sta se desi u medjuvremenu.....
:lol: Vjerujem da nisi ni procitao sadrzaj postova al znam da si ovo napisao sto ja nemam nista protiv paje...koji vas sve redom na saljiv nacin nadjaca u diskusijama i ako ces nesto pisat pisi kako i zasto a ne samo"Uzor mu je paja" i on nije upravu
Zadnja izmjena: eurofighter typhoon, dana/u 11 mar 2011, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Der "TITAN"
Der "KAISER"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 19:49

Toxicity je napisao/la:Pa uzor mu Paja, šta si očekivao od Eurofightera JuveSissoko? :mrgreen:
Pre bih rekao da mu je uzor neko od zombija sa bundeslige. Onaj biser Anton ili neko njemu slican, za 2-3 ganglije umesto sivih mozdanih celija. ;)
Nema veze. Seire se navijaci nemackih klubova vise padu italijanskog fudbala, no usponu nemackog. :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 20:12

Ma daj nemoj se brukat za titule cinjenica je da je Italija daleko uspjesnija ,sam se povodis za historijom i titulama ,ne vidim u cemu je onda problem da pises ovakve gluposti :? :?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 11 mar 2011, 20:22

joj wardene opet ne pratis temu i nezzz da se tu nije radilo o uspjehu italijanskih klubova nego italijanske
reprezentacije.....Ne govorim bolan nista za ligu i njen historijski uspjeh nego govorim da je Italijanska reprezentacija osvajala 2 titule kad je musolini prijetio protivnicima.......sto znaci da su 2 titule apsulutno neopravdane....
PS:I nemoj kao onaj juvesisoko da mi govoris da uticao na fudbal jer njemacka nije nepravedno osvajala SP a hitler vjerovatno nije zanimao fudbal.....
Der "TITAN"
Der "KAISER"

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 mar 2011, 20:24

oj jbt al ti smaras :roll: ..
-RIVALDO-

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 11 mar 2011, 20:47

Reprezentacija Italije je veća samo po broju osvojenih titula na SP i u međusobnim ogledima: http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World ... e_top_four
Njemačka ima više izgubljenih finala i više trećih mjesta. Čak 12 puta su bili među prve 4 ekipe. Više od Brazila. Najuspješnija reprezentacija na Euru je Njemačka: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europ ... ampionship
Konstantno su u vrhu na velikim takmičenjima što se za Italiju ne može reći. Bayern je bolji od Reala u međusobnim susretima pa nije veći klub. Italiji bi dao prednost zbog 4 titule SP jer je to ipak najveće takmičenje. Po nekim statistikama je Njemačka veća, po nekim Italija. To su dvije najveće reprezentacije u Evropi.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 20:50

eurofighter typhoon je napisao/la:joj wardene opet ne pratis temu i nezzz da se tu nije radilo o uspjehu italijanskih klubova nego italijanske
reprezentacije.....Ne govorim bolan nista za ligu i njen historijski uspjeh nego govorim da je Italijanska reprezentacija osvajala 2 titule kad je musolini prijetio protivnicima.......sto znaci da su 2 titule apsulutno neopravdane....
PS:I nemoj kao onaj juvesisoko da mi govoris da uticao na fudbal jer njemacka nije nepravedno osvajala SP a hitler vjerovatno nije zanimao fudbal.....
Hej ne jedi **** vise s tim jesam li pratio ,eto ti si pratio nemoj srat ,kakav ti je to djeciji fazon NISI PRATIO ,pratio sam temu i dovoljno sam procito tvoji postova da zakljucim koliko mrzis italijane u svim nogometnim pogledima..ako grijesim ispravi ..pa da ovde nalijepim tvoje postove o ovome .. :twisted:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 11 mar 2011, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 20:55

eurofighter typhoon je napisao/la:joj wardene opet ne pratis temu i nezzz da se tu nije radilo o uspjehu italijanskih klubova nego italijanske
Hajde sad procitaj moj post ponovo i vidi jesam li rekao seria A /talijanska liga ili italija ..ma covjece normalnu recenicu izvrces kamoli historijat :twisted:
IO SONO INTERISTA

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 mar 2011, 20:56

Serie A has produced the highest number of European Cup finalists and the most victories in the competition. In total, Italian clubs have reached the final of the competition on a record twenty-six different occasions, winning the title twelve times.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 mar 2011, 21:02

suicidesquad je napisao/la:Reprezentacija Italije je veća samo po broju osvojenih titula na SP i u međusobnim ogledima: http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World ... e_top_four
Njemačka ima više izgubljenih finala i više trećih mjesta. Čak 12 puta su bili među prve 4 ekipe. Više od Brazila. Najuspješnija reprezentacija na Euru je Njemačka: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europ ... ampionship
Konstantno su u vrhu na velikim takmičenjima što se za Italiju ne može reći. Bayern je bolji od Reala u međusobnim susretima pa nije veći klub. Italiji bi dao prednost zbog 4 titule SP jer je to ipak najveće takmičenje. Po nekim statistikama je Njemačka veća, po nekim Italija. To su dvije najveće reprezentacije u Evropi.
E sad mi reci: kakve to veze ima sa zivotom?
Italijani lako resavaju Nemce. Nemci ih nikada nisu pobedili u takmicarskoj utakmici za 80ak godina igranja fudbala.
Italijanski vodeci klubovi su mnogo veci, uspesniji i trofejniji od nemackih vodecih klubova.
Italijanska liga je mnogo duze vladala Evropom i najjaca je liga 20og veka i statisticki.
BuLi je monopol liga. To svi znaju, sem Antona i njegovih zombija.
Ovaj decko "Fighter kako god sto smara za medalju" bi na svakom drugom forumu bio banovan zbog trola i spama.
Ovde ga stite ko belog medveda. ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 21:09

Puma je napisao/la:
Serie A has produced the highest number of European Cup finalists and the most victories in the competition. In total, Italian clubs have reached the final of the competition on a record twenty-six different occasions, winning the title twelve times.
Puma je najbolji i najpametniji od nas :D ,donese dokaze ,sve fino argumentirano i covjek se odmakne i gleda sto nas budale SVAKO moze da iznervira ;)
IO SONO INTERISTA

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 12 mar 2011, 00:10

juvesissoko je kralj za vas sve.....Covjek je znao o cemu prica.....
Svi prelazite na temu uspjeh italijanske lige...?????????Jesam ja ikad to osporio----nisam--svaka cast italijanskoj ligi na tome!!!Ja kazem italija ima 4 a njemacka 3 titule ali po nekima je italija
warden je napisao/la: daleko uspjesnija
.....Ja vam govorim ono za musolinija vi vjesto to izbjegavate a i to je historijska cinjenica koju vecina zna....
Ja govorim da je bayern veci klub od juventusa i (o tome bi se dalo raspravljati) ali vi konstantno prebacujete teme i ubijate svaku raspravu....
I nemoj da mi pricate o nekom spamu jer pola vas nije procitalo glavnu temu rasprave a ovdje nesto pricate tj.spamate....kao recim
senad_flamin je napisao/la:oj jbt al ti smaras
----ako ovo nekog samara nije nuzno da cita a ne da tu spama....sa nekim kvaziizjavama.......
I biseri moji ako mislite da ste upravu u vezi necega(iz pocetne teme mene i juvesisoka)slobodno to recite i potkrijepite argumentima a nemoj te mi onoi barbarskih ispada kao kod wardena :lol: Pa osim juvesisoka niko nije nista valjano spominjao o cemu bi se moglo raspravljat nego "mnogi" samo guse svaku raspravu svojim spamovima.....
:x :x
Der "TITAN"
Der "KAISER"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 00:26

@eurofighter
ne znam sto ne bi Juve bio veci od Bayerna, jel to samo po broju LP, ja ipak znam da postoje drugi trofeji za koje se klubovi po Europi bore, i cesto je teze osvojit nacionalna prvenstva nego LP, ne umanjujem znacaj LP, al je smijesno samo taj segment isticati kao jedan jedini vazeci kod velicine kluba, po tom kriteriju LP, Nottingham Forrest je krem europskog fudbala, a je li?? pa 99% ljudi koji prati fudbal reci ce da nije, Porto ima dvije LP, jel sama krema europskog fudbala ??? nije, jer ce mnogi reci da je portugalsko prvenstvo previse slabo da bi se i ti uspjesi mjerili kao vjerodostojni uzimajuci zajedno sa dvije LP i tako cineci Porto velikim klubom,mnogi ce to osporit, gledat velicinu kluba kroz LP je kao da gledas horizont kroz neku cijev i samo imas uvid u jednoj ogranicenoj tacci, mozda ce sad zvucati malo laicki, al vjeruj da je nekad LP bila slabija od italijanskog prvenstva, sad ce ispast da umanjujem znacaj LP opet,jer eto Juve, moj klub, nema puno tih trofeja, al moram navesti to u takvom tonu, jer mnogi zaboravljaju da je Juventus 29 puta prvak Italije, nije ni to dobijeno kao poklon(mada ce se javit i takvi pa ce reci da su nam sudije sve servirale, to je druga tema, takodje nebulozna), jedno je osvojit Euro Ligu u kosarci 20 puta a jedno NBA ligu 20 puta, o politici i fudbalu ,Musoliniju i ostalima,uzmimo da je to tacno, pa Hitler je isto bio u to vrijeme dominantan, sto on nije isto to uradio, vjerovatno nije volio fudbal kao Musolini :mrgreen: , sad dolazimo na temu, rekla kazala, sta je bilo,sta nije,sta bi bilo kad bi bilo, isto kao kad bi ja sad rekao, eh Juve da nije bio choker onoliko finala LP kad je zapravo bi favorit sad bi bio jedan od najuspjesnijih u tom takmicenju, al jbga nije uspio i to je cinjenica,
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 12 mar 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 00:30

warden je napisao/la:
Puma je napisao/la:
Puma je najbolji i najpametniji od nas :D ,donese dokaze ,sve fino argumentirano i covjek se odmakne i gleda sto nas budale SVAKO moze da iznervira ;)
ma samo pogledas LP koje su italijanski klubovi osvojili(broj odigranih finala, polu finala etc), broj FIFA player of the year likova koji su to zaradili igrajuci u italijanskim timovima, dovoljno je da se vidi ko je sta u fudbalu

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 12 mar 2011, 08:29

Zbog svog subjektivnog stava ja cesto govorim da je bayern veci klub od juvntusa....Medjutim ja ipak znam da je to veoma tesko odrediti jer oba kluba imaju neke argumente na svojoj strani.....Tesko je reci koji je od ova dva kluba veci jer bayern ima vise titula LP dok juve sa druge strane ima ima 27 osvojenih titula nacionalne lige tada mozda i najjace....dok bayern ima 21 osvojenu titulu bundeslige koja je startala negdje 60-ih godina do je italijanska liga startala 1989 kad je genoa osvajala.....Moze se reci da bayern na neki nacin igra u "monopoly" ligi al nisu sve ove titule bile zato sto su ostali klubovi bundeslige bili slabi....pa kada je osnovana italijanska liga prvih trideset godina samo su jos englezi imali ligu.....vjerovatno nije bilo vise od 10 klubova u ligi i juve je tu uzeo nkoliko titula.....
Pa ovih 7 interovih zaredom osvojenih italijanskih liga je vrsta monopola,,,,samo sto u italiji imate juventus,romu,ili milan pa su kao to bilii interu kao "konkurenti" i onda se interove titule ne oznacavaju monopolom....
I juventus je kroz historiju ima monopol nad italijanskom ligom sto ti pokazuje razlika u titulama od ostalih klubova(inter 18 milan 17)titula.....Ne osporavam kvalitet lige nego samo hocu da kazem da je i ta liga imala godina kada je recimo juve osvajao i imao monopol jer nije bilo drugih ozbiljnih kandidata za titulu....NIje svaka titula osvojena sa teskom mukom....
JuveSissoko je napisao/la:ma samo pogledas LP koje su italijanski klubovi osvojili(broj odigranih finala, polu finala etc), broj FIFA player of the year likova koji su to zaradili igrajuci u italijanskim timovima, dovoljno je da se vidi ko je sta u fudbalu
ne diram vam u to :lol:
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.