Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ocistit ce tajina firma kancelarije u mupu i tuzilastvo da se Smajl ne dira..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Ko mu je babo i iz koje je vukoyebine erodir'o u Tuzlu ??
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva degencina. Pa sto nije poginuo makar yebo mater svoju seljacku. Unistio par zivota radi svog nekog dokazivanja istim idiotima na socijalnim mrezama. Ako ne dobije dozivotnu zabranu upravljanja autom, treba ugasit svjetlo u toj u.sranoj drzavi.
Jos na kraju komentar: "Znao sam", treba iskoristit kao dokaz na sudu, da je bio svjestan sta radi. Ovakve stvari jednostavno treba pocet karakterizirat kao pokusaj ubistva, pa onda yebi sebi mater u zatvoru ako neko pogine ili ostane invalid.
Jos na kraju komentar: "Znao sam", treba iskoristit kao dokaz na sudu, da je bio svjestan sta radi. Ovakve stvari jednostavno treba pocet karakterizirat kao pokusaj ubistva, pa onda yebi sebi mater u zatvoru ako neko pogine ili ostane invalid.
- ASD
- Kontakt:
Jel u njeg babo nešto u onim vojnim organizacijama?
Svaku noć je parada po Tuzli ovakvih. Policija ništa. Zuje do sitnih sati, odjekuje gradom zvuk motora, auta, niko ništa. Bilo je pitanje dana kad će se desiti ovakvo nešto.
Nek' se javno napisalo ko je u pitanju, da bar raja zna ko je debil.
Nek' se javno napisalo ko je u pitanju, da bar raja zna ko je debil.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Joj da je moje dijete udario, kako bi gofno ubio sa merakom. Yebem li mu mamicu seljacku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno, da se samo u banderu kakvu zapuco, mjesto u nevine ljude.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:37Kakva degencina. Pa sto nije poginuo makar yebo mater svoju seljacku. Unistio par zivota radi svog nekog dokazivanja istim idiotima na socijalnim mrezama. Ako ne dobije dozivotnu zabranu upravljanja autom, treba ugasit svjetlo u toj u.sranoj drzavi.
@damir
I stas jarane u zatvor 15-20 godina i ode i tvoj zivot
Nema policija kad ganjati,valja se zastekat na gradini,na stupinama izmedju b7-b8 da odspavaju u smjenama..
Ne bi me cudilo da sve ovo se zataska,majmun ugrozio 5 ljudskih zivota i oni njega puste kuci,dok se ljudima bore za zivote,ovaj bi imao vremena da pobjegne iz zemlje..
Ne bi me cudilo da sve ovo se zataska,majmun ugrozio 5 ljudskih zivota i oni njega puste kuci,dok se ljudima bore za zivote,ovaj bi imao vremena da pobjegne iz zemlje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kad ubije necije dijete, automatski i dio tebe ubije, tako da je svejedno.alemsa je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:46Realno, da se samo u banderu kakvu zapuco, mjesto u nevine ljude.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:37Kakva degencina. Pa sto nije poginuo makar yebo mater svoju seljacku. Unistio par zivota radi svog nekog dokazivanja istim idiotima na socijalnim mrezama. Ako ne dobije dozivotnu zabranu upravljanja autom, treba ugasit svjetlo u toj u.sranoj drzavi.
@damir
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
nazalost ne bi, jer bi u glavi ipak skontao da bi tako samo sebi vise naudio
ali dobro bi bilo da postoji u zakonu da ovakvima clan porodice zrtve ima pravo ispaliti metak makar u nogu ili ruku
u ovom slucaju, po metak u svaku ruku i nogu, pa ako prezivi - prezivi
Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Zataškaće se zbog medija prije svega. Sad je in jer je friško, za godinu neće niko znati da se ovo dogodilo.
Isto kao onaj debil što je bio primljen na UKC.
Isto kao onaj debil što je bio primljen na UKC.
Sebično je to s tvoje strane, prema ostatku porodice.Šta bi sa ženom, drugim dijetom, ocem, majkom.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 23 sep 2023, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Da si na licu mjesta i to uradis ok, to je vec reakcija sok, mozes se mozda i izvuci sa minimalnom kaznom. Vec nakon cinjenice je ubistvo i dobit ces kaznu takvu. Naravno da se nikad niko nije oporavio nakon smrti dijeteta, ali u zatvoru ti nece nesto pomoci s tom boli.DamirT je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:51Kad ubije necije dijete, automatski i dio tebe ubije, tako da je svejedno.alemsa je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:46Realno, da se samo u banderu kakvu zapuco, mjesto u nevine ljude.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:37Kakva degencina. Pa sto nije poginuo makar yebo mater svoju seljacku. Unistio par zivota radi svog nekog dokazivanja istim idiotima na socijalnim mrezama. Ako ne dobije dozivotnu zabranu upravljanja autom, treba ugasit svjetlo u toj u.sranoj drzavi.
@damir
- VensanKasel
- Kontakt:
Bi al' u qrcu , šta ima tastatura mangupe

Jedini mangup je "nemoj hadžija nećemo više"

Mene da se pita ja bih mu roditelje ubio , oni su ga ovakvog napravili .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Upravu si, ali znam makar da sam osvetio svoje dijete radi debila. Kad moje dijete nije zivo, e pa ni ubica nece biti. Jedino da znam da ce ga osuditi jedno 20 godina, a ne da se vec radi na tome da se ovo sve zataskaalemsa je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:54Da si na licu mjesta i to uradis ok, to je vec reakcija sok, mozes se mozda i izvuci sa minimalnom kaznom. Vec nakon cinjenice je ubistvo i dobit ces kaznu takvu. Naravno da se nikad niko nije oporavio nakon smrti dijeteta, ali u zatvoru ti nece nesto pomoci s tom boli.

Sreca pa Crna hronika izvuce video odmah

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eno sto sam Alemu napisao iznad. Ne bi ubio da znam da ce ga osuditi na jedno 20 godina minimum. Ali znamo da ce se ovo sve zataskati, jer se vec nazalost radi na tome.VensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:56Bi al' u qrcu , šta ima tastatura mangupe? Godinama se slični slučajevi dešavaju , niko od tih debila nije ubijen .
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ali otac mu je branio BEHA.VensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:56Bi al' u qrcu , šta ima tastatura mangupe? Godinama se slični slučajevi dešavaju , niko od tih debila nije ubijen .
- VensanKasel
- Kontakt:
Ako se vi u Tuzli dignete , neće se zataškati . Budite primjer za druge , pogotovo za nas Sarajlije . Nama ovakvih glava ima previše .DamirT je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:59Eno sto sam Alemu napisao iznad. Ne bi ubio da znam da ce ga osuditi na jedno 20 godina minimum. Ali znamo da ce se ovo sve zataskati, jer se vec nazalost radi na tome.VensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:56Bi al' u qrcu , šta ima tastatura mangupe? Godinama se slični slučajevi dešavaju , niko od tih debila nije ubijen .
I sam imam dvoje djece , svašta pomislim evo kad sam ovo vidio odmah bogove , ljutnja , bijes svašta bih i uradio i napisao i onda skontam gdje sam ...
Mada bijes je ludilo , neki dan sam imao nalet bijesa i napravio incindent , kasnije kad se sve sleglo syebao sam se i pitao sam sebe što mi je to trebalo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I sta je dobio 18 godina da guli krompir. Znas i sam sta je period od 18 godina jebte. Prije 18 godina si imo 20VensanKasel je napisao/la: ↑23 sep 2023, 17:56Bi al' u qrcu , šta ima tastatura mangupe? Godinama se slični slučajevi dešavaju , niko od tih debila nije ubijen .

- ASD
- Kontakt:
Mene ovaj slučaj pogodio više nego onaj u Gradačcu. Iako je tamo bilo smrtnih ishoda. Majke mi.
Isključivo zato što ove manijake u automobilima ne možeš izbjeći. Ono, ne možeš reći, da si lošu odluku donio pa si stradao. Bukvalno se svakome od nas može desiti.
Isključivo zato što ove manijake u automobilima ne možeš izbjeći. Ono, ne možeš reći, da si lošu odluku donio pa si stradao. Bukvalno se svakome od nas može desiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.