AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Rafaaaaaaaaaaa Leaooooooooooooo, bravo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rafa kapitenski reagovao nakon kritika, samo tako nek nastavi
Sportiello 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Volio bih vidjeti koliko smo kartona dobili zbog startova a koliko zbog prigovora
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Tacno nikad prestati dobijati kartone zbog gluposti i nikad poceti kaznjavati igrace zbog tih gluposti.
Sa druge strane ti protiv j3bene Verone igras sa 3 u odbrani + ovi full backovi za nepovjerovati.
Pioli me uvijek fascinira ovim potezima i pacerskim rjesenjima.
Sa druge strane ti protiv j3bene Verone igras sa 3 u odbrani + ovi full backovi za nepovjerovati.
Pioli me uvijek fascinira ovim potezima i pacerskim rjesenjima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pulišić, Florenzi i Giroud katastrofa ili na ivici katastrofe.
Giroud je veliki hendikep i sa njim se ne mogu igrati lopte u prostor. A njegove pete i odigravanja danas nula. Skoro sve je promašio.
Pulišić ništa bolji a ni jaran im Florenzi. Kad ga vidim da se onako pogrbio i neku tužnu facu napravio, samo zbog toga bih ga ostavio na klupi.
Ovdje moraju dati još jedan gol ili će neka frljoka da sijevne.
Giroud je veliki hendikep i sa njim se ne mogu igrati lopte u prostor. A njegove pete i odigravanja danas nula. Skoro sve je promašio.
Pulišić ništa bolji a ni jaran im Florenzi. Kad ga vidim da se onako pogrbio i neku tužnu facu napravio, samo zbog toga bih ga ostavio na klupi.
Ovdje moraju dati još jedan gol ili će neka frljoka da sijevne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prelose ovo izgleda. Sto se tice kartona ne znam fkt valjda bi im trener trebao sugerisati na takve stvqri , ali eto tako je kako je. Ne znam koji je fazon da se lopta salje konstantno na lijevu stranu i sto su se dovodili igraci za poziciju desnog krila ako se planira opet isto na Leao igrati.
Pulisic igra nesto izmedju SS-a i desnog krila ne kontam uopste koja mu je pozicija.
Pulisic igra nesto izmedju SS-a i desnog krila ne kontam uopste koja mu je pozicija.
Giroud asistirao Rafi, kako to mislis katastrofa
meni najgori Tijjani, niti smrdi niti mirise, cak Krunic bolji od njeg u sredini.
Pulisic bi morao van, ne vidi se, Florenzi je uletio svakako da Theo odmori pa za sad korektno, ne zna covjek bolje.

Pulisic bi morao van, ne vidi se, Florenzi je uletio svakako da Theo odmori pa za sad korektno, ne zna covjek bolje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma cijela ova formacija je promašaj. Samo da im se ne obije o glavu. Preživjet ćemo nekako do srijede.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Florenzi i Musah najbolji. Suđenje katastrofa.
Ne znam da li postoji ekipa koja može više zakomplikovati jednostavan napad. Očajno je ovo za sada
Il Club più titolato al mondo!
Krunic pregorio, ne moze vise, vadi ga Mister. Eno ga i Jovic 

Šta je reći pa Bartesaghija ubacuje, očekivao sam nekog veznjaka ili krilo da zamijeni Florenzija na lijevom fullbacku. 
Sretno momku.
Pulišić očajan danas, prodao je milion lopti.

Sretno momku.

Pulišić očajan danas, prodao je milion lopti.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 23 sep 2023, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bartesaghi
bravo Pioli 

Tri boda i bez priljenog gola, ali igra katastrofa, ljetnja 'pojacanja' nula bodEva. Opet se rijesi utakmica uz pomoc Rafe, 100+M i ne mogu nadigrati Veronu, fino ...
3 bobe najvaznije, igra blago receno ocajna...
Dosao da postigne gol, ali mutavi Jovic ne da loptu

Ma ovo je odlicno, ko je igrao i u kakvoj formaciji, go nismo primili , a uzeli 3 boda
Ljudi moji igra se svaka 3 dana tekma jel vi ovekujte da mogu svaku igrati vrhunski, 3 boda su u ovim tekmama najbitnija
Sad se pripremiti za Cagliari i pokusati i tamo uzeti 3 boda , a i tamo ce se dosta igraca odmarati rotirati
Okafor je bio sasvim solidan nakon ulaska
Ljudi moji igra se svaka 3 dana tekma jel vi ovekujte da mogu svaku igrati vrhunski, 3 boda su u ovim tekmama najbitnija
Sad se pripremiti za Cagliari i pokusati i tamo uzeti 3 boda , a i tamo ce se dosta igraca odmarati rotirati
Okafor je bio sasvim solidan nakon ulaska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.