Postao/la siempreblancos » 12 mar 2011, 09:56
@Portillo
Izgubio sam stari moj taj osjećaj samouvjerenja. Nekako mi se bio vratio nakon toliko godina u utakmicama sa Milanom,pogotovo nakon gola Leona u zadnjoj sekundi. Dogodilo se nešto,govorio sam " E sad je gotovo",al ne. Zna se što je se desilo na ciganskom stadionu. Nemam snage to niti pisat. Tako da nemam odakle izvuć više to samopouzdanje koje ti izvlačiš. Vrijeme će pokazati,znaš moj stav o Realu i svemu skupa,koji kad bi ovdje sada pisao davao bi kontraargumente u nekim situacijama Barcinim navijačima sa foruma,od kojih su velika većina trend-navijači. Vidjet ćemo kad teška vremena dođu tko će tu ostat,a tko ne.
I Darko,da se osvrnem malo na utakmicu sa Racingom. Znam da je sa zakašnjenjem,jbg,tako je kako je i da se vjerovatno nećeš složit sa mnom,al ajde.
Bez Ronalda sam nakon toliko vremena osjetio ono "nešto" u ekipi u jednoj utakmici. Počninjem razmišljat,hipotezirat,toliko mi se sranja vrtilo po glavi i tako sam,ajmo reć,stekao par zaključaka.
Mislim da bi bez Ronalda koji svojom kvalitetom zasjeni ostatak bi puno više dobili na duhu o kojem smo nekad ja i ti pričali,a i ,dugoročno dakako,na kvaliteti jednoj. Gradnja kulta Cristiana Ronalda neće nikome bit na korist,sad sam duboko uvjeren u to. Također mislim da bi bez Ronalda u momčadi bi i dalje bilo mjesta za Raula. Jer gradnje igre na CR-u zahtjeva hitrost,brzinu i najčešće ovisi o njegovoj inspiraciji. Al gradnjom na jedan drugi način,primjerice Ozilov,koji bi se iskristalizirao s vremenom,bi nam donio puno lijepih stvari. Između ostalog i mjesto za afirmaciju jednog Morate i njemu sličnih pojedinaca.
Ronaldo daje maksimum,najbolji je naš igrač,o tome nema govora. No što je jednom veliki Van Gaal rekao: "Postoje samo momčadi,ne zvijezde",misleći pritom na tada najboljeg pojedinca na svijetu-Rivalda.
Znam da se takav čovjek neće desit u Realu jer bi ga katapultirali čim bi izustio takve riječi,ali takav jedan stav jednog trenera,iza kojeg je dugoročno stao cijeli klub (Barcelona) je,vidimo danas,donio toliko dobrih stvari.
Opće je poznato da za ovaj naš klub navijaju redom debilni snobovi,što je vjerovatno i razlog što je kreten drugi put izabran za predsjednika i također je poznato da se to nikad neće dogodit( na ovaj gore dio mislim). Živjet u nekoj iluziji je lijepo prijatelju moj,al zna bit *eben izlazak iz nje,pogotovo kad vidiš da je ta iluzija toliko trula i gnjila i da nema nikakvog smisla. Žali Bože onog mog dresa sa Bernabeua kad vidim kome i zašto su ti novci otišli. Žali Bože suza koje sam kao mulac prolijevao za tu izdrkotinu od kluba koju su sad napravili,žali Bože svega.
Doli Ronaldo,doli Perez,doli Mourinho!
Živio Real,pas im majku *ebo!