prisonbreak je napisao/la: ↑22 sep 2023, 22:13
antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:57
prisonbreak je napisao/la: ↑22 sep 2023, 21:49
A sta kaze drugi klub igra jer ti ne moze, a njegov nema stadiona da ugra evropu, plus poslije rata jednom igrali evropu.. da je to neki mega klub ja bi reko top, svaka cast, a oni gori od nas
Vasi trenuci slave su u godinama rata, godine prije i godine poslije, pogotovo godine prije, smo za vas izmislili fudbal. To su cinjenice i to statistika govori. A poslije rata igrali Evropu, 2x Intertoto kup koji je u to vrijeme bio sto je sad EL. Vi ste zadnjih 15-20 godina na nivou ekipe Mladost Velika Obarska.
Ma realno obe ekipe u ku*rcu zadnjih 20 godina, al ovdje se prica kao da ste Real Madrid, treba malo odvaditi.
Realnost je da mi vcrs otvaramo jedan od najboljih Fan shopova u BiH, a vama iskacu informacije o raznim dugovanjima, i da se razumijemo, naportiv nije mi drago sto ste u takvoj situaciji, vec mi je jako zao sto ne vidite sta vam rade od kluba.. Vise puta sam pokrenuo ovdje temu za vas klub, jer imam slucajno neki doticaj gdje imam 100% informacije za vasa neka dugovanja, a vi se pravite ludi.. Sve na stranu, fali vam kriticne mase prema klubu, uvijek kriticna masa jako dobro dođe u radu svakog kluba, firme i slicno. Po vasoj prici sve idealno, a nije. Isto tako za Celik sada nije sve idealno, da se mi razumijemo.
Nastavite pucat, Zenica-Tuzla i slicno..
Sto neko napisa, treba nam zajednicko protivnik, a ne da se međusobno krvimo.
Ja nikad nisam rekao da smo Real Madrid, vec ovo gore sto sam naveo, da kad se sve sabere, da smo ispred vas.
A sto se tice dugovanja, nema potrebe ovdje izmisljat vodu, de mi nadji ko to nema dugovanja. Vi nemate jel vise dugovanja prema bivsim igracima? Pitanje je samo kad ce ko isplivati.
A sto se tice trenutnd situacije, ovi su dugovi iz perioda najgore uprave, kad smo bili korak do gasenja (koza nebuloza i kompanija). Samo sto ovdje kod nas periodično iskacu otprilike jedni isti igraci, neki sa razlogom, a neki pod drugim direktivama.
Rad trenutne uprave po pitanju ovih problema ce dat rezultate tek nakon 2-3 godine. Pa vidjet cemo jesu li radili kao neki nespobnjakovici, il su bili bolji il gori.
Isto tako relanost je da mi koracamo prema PL i da imamo trenutno zadovoljne igrace. Znaci da nesto funkcionise kod jednih, a nesto ne i obratno.