Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

FliX
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la FliX » 22 sep 2023, 22:19

IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 21:17
AllGunsBlazing je napisao/la:
22 sep 2023, 21:14
Rang nije bitan kad gledas voljeni klub, ali ne razumije to placenik.
Kme kme nemaš odgovora krezonjo. :kuknjava:

Najlakše je napisat plaćenik kad te neko išamara argumentima.

Sa @nicaze95 pod ruku i mrš u piljaru po klipaču.
De ovim iz Zenice, stavi im vjecnu tabelu Bosanske lige, ali stavi tamo od 2001 godine na ovamo. Nek se vidi 21 sezona. Nemoj sve sezone od priznanja Bosne, da vas ne preskoce na vjecnoj tabeli...
Zezaj Zenicane da ste igrali domace utakmice na BP, kao eto oni nikad nisu niti ce.. kajlaj ih malo. Samo ste vi imali tu privelgiju, kao i Sarajevo, Zrinjski, Siroki i jos pola BH lige, al eto nafuraj se da ste imali privilegiju igrati kao domacini na BP. Valjda ce i Zenicani imati stadion poput BP. Slobodno im napisi.
:bih:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 sep 2023, 22:21

prisonbreak je napisao/la:
22 sep 2023, 22:13
antisisoja1919 je napisao/la:
22 sep 2023, 21:57
22 sep 2023, 21:49
A sta kaze drugi klub igra jer ti ne moze, a njegov nema stadiona da ugra evropu, plus poslije rata jednom igrali evropu.. da je to neki mega klub ja bi reko top, svaka cast, a oni gori od nas 😭
Vasi trenuci slave su u godinama rata, godine prije i godine poslije, pogotovo godine prije, smo za vas izmislili fudbal. To su cinjenice i to statistika govori. A poslije rata igrali Evropu, 2x Intertoto kup koji je u to vrijeme bio sto je sad EL. Vi ste zadnjih 15-20 godina na nivou ekipe Mladost Velika Obarska.
Ma realno obe ekipe u ku*rcu zadnjih 20 godina, al ovdje se prica kao da ste Real Madrid, treba malo odvaditi.

Realnost je da mi vcrs otvaramo jedan od najboljih Fan shopova u BiH, a vama iskacu informacije o raznim dugovanjima, i da se razumijemo, naportiv nije mi drago sto ste u takvoj situaciji, vec mi je jako zao sto ne vidite sta vam rade od kluba.. Vise puta sam pokrenuo ovdje temu za vas klub, jer imam slucajno neki doticaj gdje imam 100% informacije za vasa neka dugovanja, a vi se pravite ludi.. Sve na stranu, fali vam kriticne mase prema klubu, uvijek kriticna masa jako dobro dođe u radu svakog kluba, firme i slicno. Po vasoj prici sve idealno, a nije. Isto tako za Celik sada nije sve idealno, da se mi razumijemo.

Nastavite pucat, Zenica-Tuzla i slicno..

Sto neko napisa, treba nam zajednicko protivnik, a ne da se međusobno krvimo.
Ja nikad nisam rekao da smo Real Madrid, vec ovo gore sto sam naveo, da kad se sve sabere, da smo ispred vas.
A sto se tice dugovanja, nema potrebe ovdje izmisljat vodu, de mi nadji ko to nema dugovanja. Vi nemate jel vise dugovanja prema bivsim igracima? Pitanje je samo kad ce ko isplivati.
A sto se tice trenutnd situacije, ovi su dugovi iz perioda najgore uprave, kad smo bili korak do gasenja (koza nebuloza i kompanija). Samo sto ovdje kod nas periodično iskacu otprilike jedni isti igraci, neki sa razlogom, a neki pod drugim direktivama.
Rad trenutne uprave po pitanju ovih problema ce dat rezultate tek nakon 2-3 godine. Pa vidjet cemo jesu li radili kao neki nespobnjakovici, il su bili bolji il gori.
Isto tako relanost je da mi koracamo prema PL i da imamo trenutno zadovoljne igrace. Znaci da nesto funkcionise kod jednih, a nesto ne i obratno.
Volim tebe, više od sebe

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 22:31

Trenutno predsjendik Slobode moze biti i ledeni caj, ako cemo realno. Dobijes pare, dovedes ekipu i hajmo dalje, samo se sve vrti u krug, uvijek dug u pozadini, stari se vraca, novi se pravi i hajmo.
Slobodu je trenutno voditi isto kao i Sluzbu za zaposljavanje, imas zagarantovan budzet, ti sa nekim svojim sposobnoscu mozes povecati i ak umijes mozes sklopiti dobru ekipu. Pa je*bo majku sto se Senad mora talit za neke stvari, kad sami navijsci mogu voditi taj klub, i da se zna gdje svaka marka ide, ili ti ga neki posteni ljudi. Uz kriticnu masu to bi se moglo postici.

I za nasa dugovanja, mi nemamo vise dugovanja prema igracima, da nam sutra moze neko iskociti, ostao je najveci dio duga sa kamatama prema UIO, i neki dobavljaci, al vecina je UIO.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 22:32

Ne zanima ih Sloboda a ne prestaju pričat o nama.. :tokralju:

Nisam znao da smo toliko jake komplekse nabili, pomalo je i čudno, samo da ne preraste u mržnju od strane zeničkih četalja.

Tek ćemo da nabijemo komplekse kad nam Čelik bude davao ruku iz šahta da ga podignemo i pustimo mu, a mi ih nogom dokrajčimo još više kao što smo radili u PL kad im je trebalo za opstanak. :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 22:34

IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 22:32

Nisam znao da smo toliko jake komplekse nabili, pomalo je i čudno, samo da ne preraste u mržnju od strane zeničkih četalja.

Tek ćemo da nabijemo komplekse kad nam Čelik bude davao ruku iz šahta da ga podignemo i pustimo mu, a mi ih nogom dokrajčimo još više kao što smo radili u PL kad im je trebalo za opstanak. :kuknjava:
I ti o Celiku ne prestajes, cijeli dan citam i ne orestajes pricati o Celiku, tako da pst.

Malo normalne komunikscije nije na odmet, sve sto sam gore napisao pokusao sam normalno, da se tema normalizuje.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 22 sep 2023, 22:37

FliX je napisao/la:
22 sep 2023, 22:19
IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 21:17
AllGunsBlazing je napisao/la:
22 sep 2023, 21:14
Rang nije bitan kad gledas voljeni klub, ali ne razumije to placenik.
Kme kme nemaš odgovora krezonjo. :kuknjava:

Najlakše je napisat plaćenik kad te neko išamara argumentima.

Sa @nicaze95 pod ruku i mrš u piljaru po klipaču.
De ovim iz Zenice, stavi im vjecnu tabelu Bosanske lige, ali stavi tamo od 2001 godine na ovamo. Nek se vidi 21 sezona. Nemoj sve sezone od priznanja Bosne, da vas ne preskoce na vjecnoj tabeli...
Zezaj Zenicane da ste igrali domace utakmice na BP, kao eto oni nikad nisu niti ce.. kajlaj ih malo. Samo ste vi imali tu privelgiju, kao i Sarajevo, Zrinjski, Siroki i jos pola BH lige, al eto nafuraj se da ste imali privilegiju igrati kao domacini na BP. Valjda ce i Zenicani imati stadion poput BP. Slobodno im napisi.
:bih:
Paščad u tuzli ne broje te bodove i osvojene titule, kupove, nastupe reprezentacije protiv Italije, kvalifikacije protiv Hrvatske jer pobogu njihova braća iz tkz hreceg bosne i republike srpske nisu učestvovala u radu tog saveza.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 sep 2023, 22:39

22 sep 2023, 22:31
Trenutno predsjendik Slobode moze biti i ledeni caj, ako cemo realno. Dobijes pare, dovedes ekipu i hajmo dalje, samo se sve vrti u krug, uvijek dug u pozadini, stari se vraca, novi se pravi i hajmo.
Slobodu je trenutno voditi isto kao i Sluzbu za zaposljavanje, imas zagarantovan budzet, ti sa nekim svojim sposobnoscu mozes povecati i ak umijes mozes sklopiti dobru ekipu. Pa je*bo majku sto se Senad mora talit za neke stvari, kad sami navijsci mogu voditi taj klub, i da se zna gdje svaka marka ide, ili ti ga neki posteni ljudi. Uz kriticnu masu to bi se moglo postici.

I za nasa dugovanja, mi nemamo vise dugovanja prema igracima, da nam sutra moze neko iskociti, ostao je najveci dio duga sa kamatama prema UIO, i neki dobavljaci, al vecina je UIO.
Ma sto se tice macka, ja ga iskreno ne gotivim, najvise zbog ponasanja. Ali da je sposoban za rad u ovim uslovima, to jest, bez dileme.
Mislim da za vrijeme njegovog mandata nismo imali neka dugovanja. Cak je naslijedio od Azmira velika dugovanja, pa se opet drzao na povrsini i imao fine rezultate. Cak i dva dobra izlazna transfera napravio.
Kakav ce sad bit, to ne znam, a ima puno bolje uslove nego u prvom mandatu.
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 22:41

22 sep 2023, 22:34
IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 22:32

I ti o Celiku ne prestajes, cijeli dan citam i ne orestajes pricati o Celiku, tako da pst.

Malo normalne komunikscije nije na odmet, sve sto sam gore napisao pokusao sam normalno, da se tema normalizuje.
Pa naravno da ću pisati da branim svoj tim od vaših gluposti i maštanja, perete non stop sa istom pričom. Koga boli q za vama.

Bila je normalna komunikacija kad smo je vodili svi zajedno, dok nepismeni imbecil Truhlo i Jagomirac avenija nisu sve pokvarili sa postavljanjem istih postova 300x zaredom. Sve dok se budete bavili Slobodom više nego Čelikom i dok vam postovi ne budu o Mujkanoviću, nekim starim postovima forumaša, utakmici TC koja se ne može više odgađati i ostalim glupostima, ovako će biti.

Što se mene tiče hajmo svi počet normalno pisat, znamo da se može, rečeno je već sve što je trebalo biti rečeno, to što ne možete shvatiti da smo veći i bolji klub i da živimo u ljepšem i kvalitetnijem gradu, to je vaša stvar. Hajde da se porokamo na travnjaku, pa ko koga. Na kraju sezone ćemo sabirat, oduzimat i prepucavat se. A tu ćete ostat kratki jer ste trenutno daleko ispod.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 22 sep 2023, 22:45

:kuknjava:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 22:46

Truhlo je napisao/la:
22 sep 2023, 22:45
:kuknjava:
Kme kme, jesi naučio osnove matematike? :kuknjava:

slika

Kako se obruka brat neki dan, nezaboravno. :tokralju:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 22 sep 2023, 22:48

22 sep 2023, 22:21
22 sep 2023, 22:13
22 sep 2023, 21:57

Vasi trenuci slave su u godinama rata, godine prije i godine poslije, pogotovo godine prije, smo za vas izmislili fudbal. To su cinjenice i to statistika govori. A poslije rata igrali Evropu, 2x Intertoto kup koji je u to vrijeme bio sto je sad EL. Vi ste zadnjih 15-20 godina na nivou ekipe Mladost Velika Obarska.
Ma realno obe ekipe u ku*rcu zadnjih 20 godina, al ovdje se prica kao da ste Real Madrid, treba malo odvaditi.

Realnost je da mi vcrs otvaramo jedan od najboljih Fan shopova u BiH, a vama iskacu informacije o raznim dugovanjima, i da se razumijemo, naportiv nije mi drago sto ste u takvoj situaciji, vec mi je jako zao sto ne vidite sta vam rade od kluba.. Vise puta sam pokrenuo ovdje temu za vas klub, jer imam slucajno neki doticaj gdje imam 100% informacije za vasa neka dugovanja, a vi se pravite ludi.. Sve na stranu, fali vam kriticne mase prema klubu, uvijek kriticna masa jako dobro dođe u radu svakog kluba, firme i slicno. Po vasoj prici sve idealno, a nije. Isto tako za Celik sada nije sve idealno, da se mi razumijemo.

Nastavite pucat, Zenica-Tuzla i slicno..

Sto neko napisa, treba nam zajednicko protivnik, a ne da se međusobno krvimo.
Ja nikad nisam rekao da smo Real Madrid, vec ovo gore sto sam naveo, da kad se sve sabere, da smo ispred vas.
A sto se tice dugovanja, nema potrebe ovdje izmisljat vodu, de mi nadji ko to nema dugovanja. Vi nemate jel vise dugovanja prema bivsim igracima? Pitanje je samo kad ce ko isplivati.
A sto se tice trenutnd situacije, ovi su dugovi iz perioda najgore uprave, kad smo bili korak do gasenja (koza nebuloza i kompanija). Samo sto ovdje kod nas periodično iskacu otprilike jedni isti igraci, neki sa razlogom, a neki pod drugim direktivama.
Rad trenutne uprave po pitanju ovih problema ce dat rezultate tek nakon 2-3 godine. Pa vidjet cemo jesu li radili kao neki nespobnjakovici, il su bili bolji il gori.
Isto tako relanost je da mi koracamo prema PL i da imamo trenutno zadovoljne igrace. Znaci da nesto funkcionise kod jednih, a nesto ne i obratno.
Jaruga, u sustini oba kluba u okviru BiH su trebala bolje kotirati nego sto kotiraju. Vi ste u Yugi bili bitniji faktor od nas, mada si imao "veliku 4" i po neki klub nekad mimo njih bi uskocio al u sustini sve se vrtilo oko ta 4 kluba. U okviru lige Bosne, mi smo uspjesniji od vas i ponosni smo na svoje trofeje koliko god oni bili "ratni i poratni". Sto se trenutne situacije tice finasijski ste stabilniji, imate manje dugova. Na sportskom planu ste trenutno bolji, jer mi jos kuburimo sa dugovima koje nam je politika navukla. Stadion imamo bolji, mada bi volio da i vi svoj napravite sve cetri tribine. Dok se ovako dva velika kluba "kolju" na ovoj temi u nizem rangu, za to vrijeme neki klubovi iz neki zaseoka igraju Premijer ligu. Cak je jedan prije 10ak godina isao u receni "Velika cetvorka BH fudbala" :D ... znas i sam koji je, da ga sad ne imenujem.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 22 sep 2023, 22:51

Ja ne znam matematiku, a vama grad ne plaća reprogram, odnosno u 6 mjeseci su uplatili jednu ratu :urnebes:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 22:55

Truhlo je napisao/la:
22 sep 2023, 22:51
Ja ne znam matematiku, a vama grad ne plaća reprogram, odnosno u 6 mjeseci su uplatili jednu ratu :urnebes:
Vazno je da si ti zeznuo matematiku :mrgreen:

A nista sto igrsci iskacu i traze pare, nista sto se zaduzuje za prvu platu, sto se redovni doprinosi nisu platili od podnosenja izvjestaja :urnebes:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 22 sep 2023, 22:55

Truhlo je napisao/la:
22 sep 2023, 22:37
Paščad u tuzli ne broje te bodove i osvojene titule, kupove, nastupe reprezentacije protiv Italije, kvalifikacije protiv Hrvatske jer pobogu njihova braća iz tkz hreceg bosne i republike srpske nisu učestvovala u radu tog saveza.
Pa je li bitno priznaju li oni titule? Nista mi necemo imati vise titula ako oni priznaju, niti manje ako ne priznaju.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 22 sep 2023, 23:00

22 sep 2023, 22:55
Truhlo je napisao/la:

A nista sto igrsci iskacu i traze pare, nista sto se zaduzuje za prvu platu, sto se redovni doprinosi nisu platili od podnosenja izvjestaja :urnebes:
Dakle, da sumiramo:
- grad im prestao plaćati reprogram
- nisu uplatili poreze i doprinose za uposlene od 31.12.2022
- posudili 40 000KM za prve plate za ovu sezonu
- Luka Merdović potpisuje za Tom Cat. Radit će kao zidar, u slobodno vrijeme će amaterski igrati za FK Sloboda
- Almir Bekić pokreće disciplinski postupak za naplatu duga
- Direktor koji je dao otkaz i dalje im direktor

A još nije ni krenulo hladnije vrijeme i zima :mrgreen:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 sep 2023, 23:03

Truhlo je napisao/la:

A da mozda pare od reprograma nisu utrosene u tekuce troskove, a pare od tekucih troskova ce bit usmjerene na reprogram? Npr taj scenarij.
Reprogram ce bit ispostovan, pa nije grad Tuzla lud da se kocka s tim i da ih neko zajebava.
Nemojte ljutit macka da rijesi reprogram do kraja 2024. umjesto do 2026.
Cinjenica je i to da cemo vremenski puno prije vas rijesit se reprograma.
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 23:03

Truhlo je napisao/la:
23 apr 2022, 20:07
Pun stadion u visokom, a mi jos nismo prebacili milju ulaznica u ligaskim utakmicama. Klub je odlican kakvu stoku od publike i navijaca ima

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 sep 2023, 23:20

22 sep 2023, 23:03
Truhlo je napisao/la:

A da mozda pare od reprograma nisu utrosene u tekuce troskove, a pare od tekucih troskova ce bit usmjerene na reprogram? Npr taj scenarij.
Reprogram ce bit ispostovan, pa nije grad Tuzla lud da se kocka s tim i da ih neko zajebava.
Nemojte ljutit macka da rijesi reprogram do kraja 2024. umjesto do 2026.
Cinjenica je i to da cemo vremenski puno prije vas rijesit se reprograma.
E to, ko kaze da takav nije dogovor? Bekici sto su iskocili je jer su ti ugovori bili za vrijeme Kozlica i Brandalika :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 23:24

Kako ces onda platiti tekuce troskove kada usmjeris pare na reprogram? Novi dug.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 23:25

Sutra (15:30)
Gradski stadion Hadžići

Velika Sloboda nastavlja svoj put ka društvu najboljih. :salut: Radnik da se pazi, bez trice neće ići.. Vraćanje u Premiership, konsolidovanje redova, dovođenje 2-3 kvalitetna pojačanja i napad na Evropu. Samo za one koji znaju kako je tamo igrati. :ljepota:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.