FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Totalno bespotrebna greška, da je bio pod neki presingom al imao je pola sata da skonta šta će
-
- Kontakt:
E jbg...
Od aprila kmecim da je Sahinovic kiks i kita od golmana, sto ga ne prodadose hebem mu sve!!!!
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovog malog retardiranog debila više ne smijemo trpiti.
Davno je on zaslužio klupu ali eto daj mu još koju priliku, mladi akademac ovo ono.
Davno je on zaslužio klupu ali eto daj mu još koju priliku, mladi akademac ovo ono.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- morsecode
- Kontakt:
Daj ne vjerujem zivota mi, koji qrac ste doveli Rogica, znas da je frajer kiksara jarane
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ma sve na stranu. Al nije mi jasno sto je Oliveiru vadio u egalu. Hajd vodis pa i nekako ali na 0 0. A ne zna hoce li Pena i Renan tandem biti a gotive se i van terena. Bas neke stvari ne kontam ili sam glup . Buljubasica klupira poslije onakve dvije tekme. Al nejse.
Kad cujem treba gurat nasu djecu, nase proizvode i ko god to kaze 10 godina nesrece mu pozelit treba, ugasit akademiju i sve samo dovodit iz drugih drzava pa sta god, mi smo operisani od fudbala.
Barem sad nema izgovora za Rogica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Avrame zasrao si nezamislivo!!!
Golmana neće niko kupti i vakat je da ide na klupu, šteta, imali smo šansi. Idemo dalje, jbat ga...
Golmana neće niko kupti i vakat je da ide na klupu, šteta, imali smo šansi. Idemo dalje, jbat ga...
Trosis pare dovodis vrhunske igrace i onda ti ovaj spermatozoid brani i kosta te 20 bodova po sezoni yebo sebi majku truhlu u cmar
jbg umjesto da vodimo 2- na kraju 0-1. Glupa greska, ne znam kome je pokusao dodati, pa direkt u noge crnji je daje. Steta, krivica Sahinovica ali i Avramovskog i Renan jer su zicere promasili.
Osmana Hadzikica iz Veleža dovesti. Najbolji golman u ligi i to daleko najbolji. Ovo što mi imamo obične runje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
YEBO TE BOG SELO TE POBJEDJUJE 100 GODINA
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
jao kakvi debili na forumu zive, jestel docekali svojih 5 minuta da izvlacite nevjerovatne psovke. Jeste lik pogrikesio, grijesi vec dugo, ali tako ke sada sta te se uzkebali da toliko psujete.
fakat sve debil do debila svega mi
fakat sve debil do debila svega mi
-
- Kontakt:
Dokle ce vise da grijesi,zabetoniraj ga na klupu neka se dozove,svaku tekmu ce nas kostati jer pojma nema,ako se isplati to onda je i meni ok
Avram je sve kriv ! Nabijem na kitu akademca na golu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zamisli imati ovakav momentum u klubu i dođe amater od golmana i sve to baci u vodu.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 22 sep 2023, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jbga steta, a ko nam kriv, lik u 1 minuti promasi cist gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pogriješio pa šta? Ne branim ga ali kakve su ovo psovke?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!