Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

nicaze95
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la nicaze95 » 22 sep 2023, 20:45

idiote vidis da je kucana greska nije nista wauu, al sta se tebi ima ko pravdat bolje nadji zanimaciju da nisi na teretu roditeljima. Usput pozz i mamu

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 20:47

nicaze95 je napisao/la:
22 sep 2023, 20:45
idiote vidis da je kucana greska nije nista wauu, al sta se tebi ima ko pravdat bolje nadji zanimaciju da nisi na teretu roditeljima. Usput pozz i mamu
Ušao sam ti u glavu pa sad nemaš sta reći, odmah po roditeljima. Baš si i lijepo odgojen, osim toga što si neobrazovan. Ajde trk do piljare, čeka te klipača sa guznim haverima. :kuknjava:

Što je najgore ni ti ni takvi poput tebe neće ni proći kraj tog fanshopa, kamoli kupiti dres. Nemate za kifle, prosite po Zenici. Da ne pričam o tome kako za vrijeme utakmice kluba tražite stream po forumu, na utakmicu ne idete uopšte. Kme kme :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 22 sep 2023, 20:51

IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 20:47
nicaze95 je napisao/la:
Ušao sam ti u glavu pa sad nemaš sta reći, odmah po roditeljima. Baš si i lijepo odgojen, osim toga što si neobrazovan. Ajde trk do piljare, čeka te klipača sa guznim haverima. :kuknjava:

Što je najgore ni ti ni takvi poput tebe neće ni proći kraj tog fanshopa, kamoli kupiti dres. Nemate za kifle, prosite po Zenici. Da ne pričam o tome kako za vrijeme utakmice kluba tražite stream po forumu, na utakmicu ne idete uopšte. Kme kme :kuknjava:
kako je prijatelju ustat ujutro a roditelji u mirovini il nesto rade da tebe prehrane, a ti nista ne radis ? Hodas kucom a napeta atmosfera izbjegavate jedno drugo jest to tuzna sudbina. Halim ti svaku izgovorenu uvredu Bog te kaznio time sto nista ne radis. Jedino mi zao roditelja tvojih gmaza dobili ne inasana

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 20:54

nicaze95 je napisao/la:
22 sep 2023, 20:51
IceTea je napisao/la:
nicaze95 je napisao/la:

kako je prijatelju ustat ujutro a roditelji u mirovini il nesto rade da tebe prehrane, a ti nista ne radis ? Hodas kucom a napeta atmosfera izbjegavate jedno drugo jest to tuzna sudbina. Halim ti svaku izgovorenu uvredu Bog te kaznio time sto nista ne radis. Jedino mi zao roditelja tvojih gmaza dobili ne inasana
Ne kužim ove dvije riječi. Nebitno, nisi nikad čuo za dane odmora, poslije noćnih smjena. Kako ćeš i čuti kad radiš svaki dan za crkavicu u tom smogovskom gradu. Ti radiš, nadležni te kradu. Jel bilo danas malo više smeća po Zenici? Zato si tako nervozan bratko. Ajde barem te nisu pitali jesi li završio osnovnu ili srednju školu prije zaposlenja. Boli te kita, plata liježe, to što nemaš mozga to ništa. :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 22 sep 2023, 20:58

IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 20:54
nicaze95 je napisao/la:
22 sep 2023, 20:51
IceTea je napisao/la:

Ne kužim ove dvije riječi. Nebitno, nisi nikad čuo za dane odmora, poslije noćnih smjena. Kako ćeš i čuti kad radiš svaki dan za crkavicu u tom smogovskom gradu. Ti radiš, nadležni te kradu. Jel bilo danas malo više smeća po Zenici? Zato si tako nervozan bratko. Ajde barem te nisu pitali jesi li završio osnovnu ili srednju školu prije zaposlenja. Boli te kita, plata liježe, to što nemaš mozga to ništa. :kuknjava:
prijatelju samo nastavi sve smo ti oprostili ipak ti vodis tihu bitku sa svojim roditeljima svakodnevnu tu lezi tvoja trauma. Nije samo Sloboda kriva za tvoj nesretni zivot nego ti sam i tvoja ljenost nesposobnost itd. Tako je ajde mozes ti i bolje od krezavi pive cernobil sta si jos pokupio

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 sep 2023, 20:59

slika

slika

slika
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 sep 2023, 21:03

Caj lafo neki gramaticar, a pise "pisaca" :urnebes:
IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 13:42
Baksuzno mjesto postalo i za repku, oko stadiona sve smrdi na ustajalu pišaću.
Nepismena fukarestina koja se prodaje za pet karti po utakmici.

Pravim navijacima nije bitno da li je protivnik velika Bosna iz Visokog ili mala Sloboda iz Tuzle, mi smo tu da gledamo sampiona iz Zenice.

Zamisli Bosna Visoko, Olimpic, Radnik iz Bijeljine osvojili Kup nase divne drzave, a sramota iz Tuzle nije. :urnebes:
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 21:09

Ili veliki Rahić.. :kuknjava:

Zamisli Rahić te siluje, igraš petu ligu, a i dalje grcaš u dugovima. Fudo obeća milion ako ne budete lajali, nigdje para. Navijači prose po gradu za neke akcije i karte. Igrači u pola utakmice odbijaju da igraju. Brojiš neke kupove iz rata, nešto što se igralo reda radi i čega se niko i ne sjeća. Porediš se sa klubom koji je ispred tebe na svim mogućim all time listama, koji te razbija u međusobnom, koji te naguzi kad trebaju bodovi za opstanak i koji je puno više puta bio prvoligaš. Klub koji igra Evropu na vašem stadionu jer ste vi nesposobni za tako nešto. Da ne zaboravimo kako ste priželjkivali taj isti klub u cvajti da nekome nešto dokažete. Onda se predate nakon 6 kola jer vidite da nemate šansi. Pi.čkice bili i ostali. Da stvar bude još gora pokušavate ismijavati naš grad, liječite se ovdje, obrazujete se jer u tom selu ne možete. Kupate se, ljetujete. Dičite se stadionom koji vam je napravio savez. Ništa nemate čovječe.

Svaka čast za fanshop. On riješava sve dileme oko ove rasprave. :kuknjava: To što kasnite za drugima jedno stoljeće, zanemarit ćemo.

Tavori u Cvajti mali Čelik, Robija će da ispija klipače. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 sep 2023, 21:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
22 sep 2023, 21:03
Caj lafo neki gramaticar, a pise "pisaca" :urnebes:
IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 13:42
Baksuzno mjesto postalo i za repku, oko stadiona sve smrdi na ustajalu pišaću.
Nepismena fukarestina koja se prodaje za pet karti po utakmici.

Pravim navijacima nije bitno da li je protivnik velika Bosna iz Visokog ili mala Sloboda iz Tuzle, mi smo tu da gledamo sampiona iz Zenice.

Zamisli Bosna Visoko, Olimpic, Radnik iz Bijeljine osvojili Kup nase divne drzave, a sramota iz Tuzle nije. :urnebes:
Hajmo relano i objektivno, da ste vi neki klub, kao sto se predstavljate, osvojili bi sta bilo u poslijeratnom periodu. Al 0 bodova.
Znaci sve sto ste stekli, to je u godinama agresije na državu.
Volim tebe, više od sebe

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 sep 2023, 21:14

Rang nije bitan kad gledas voljeni klub, ali ne razumije to placenik.
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 22 sep 2023, 21:17

22 sep 2023, 21:14
Kme kme nemaš odgovora krezonjo. :kuknjava:

Najlakše je napisat plaćenik kad te neko išamara argumentima.

Sa @nicaze95 pod ruku i mrš u piljaru po klipaču.

slika

Dobar dres.. Jel to iz fanshopa? :kuknjava:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 sep 2023, 21:32

DamirT je napisao/la:
22 sep 2023, 16:48
OnlyLeft22 je napisao/la:
22 sep 2023, 16:10
Opet Zenicani i ratni trofeji

Znaci Siroki ima 7 titula prvaka, Posusje 2
Boksit Milici 2 puta
I naravno Rudar Ugljevik 2 puta
Dzaba to pises. I ja sam to napisao jednom, pa mi neki njihov rece da se priznaje samo Celikova titula, jer su Siroki i Posusje ucestvovali u prvenstvu HB, a Rudar i Milici u RS...
Damire dobro ti je napiso jer je samo FS BIH bio gdje smo mi igrali nasu PL priznat od Uefe i pod tim savezom je reprezentacija igrala a posle se HB I RS prikljucili a oni nisu bili priznati od UEFE.
To isto kad Dodik kaze BIH sastavljena od 2 entiteta,BiH nije sastavljena ona je priznata u UN a posle se samo promijenio model BIH ..Isto kad bi RS proglasio nezavisnost ne bi ih niko prizno a BIH je vec priznata i samo bi nastavila svoje.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 22 sep 2023, 21:36

IceTea je napisao/la:
22 sep 2023, 21:17
22 sep 2023, 21:14
Kme kme nemaš odgovora krezonjo. :kuknjava:

Najlakše je napisat plaćenik kad te neko išamara argumentima.

Sa @nicaze95 pod ruku i mrš u piljaru po klipaču.

slika

Dobar dres.. Jel to iz fanshopa? :kuknjava:
ti mozes pisat ti imas problema unutar kuce tebi halalim :D :D

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 22 sep 2023, 21:36

Prvi prvaci REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 21:49

A sta kaze drugi klub igra jer ti ne moze, a njegov nema stadiona da ugra evropu, plus poslije rata jednom igrali evropu.. da je to neki mega klub ja bi reko top, svaka cast, a oni gori od nas 😭
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 22 sep 2023, 21:55

redbull93 je napisao/la:
22 sep 2023, 20:59
slika

slika

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 22 sep 2023, 21:57

prisonbreak je napisao/la:
22 sep 2023, 21:49
A sta kaze drugi klub igra jer ti ne moze, a njegov nema stadiona da ugra evropu, plus poslije rata jednom igrali evropu.. da je to neki mega klub ja bi reko top, svaka cast, a oni gori od nas 😭
Vasi trenuci slave su u godinama rata, godine prije i godine poslije, pogotovo godine prije, smo za vas izmislili fudbal. To su cinjenice i to statistika govori. A poslije rata igrali Evropu, 2x Intertoto kup koji je u to vrijeme bio sto je sad EL. Vi ste zadnjih 15-20 godina na nivou ekipe Mladost Velika Obarska.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 22 sep 2023, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 sep 2023, 21:58

Kako ovi tuzlaci ne kontaju nema ratnih titula FS BIH je priznat od UEFE tj PL i pod tim savezom je igrala reprezentacija i posle samo se prikljucio HB prvo pa RS.
Tuzlaci gledaju samo teren a ostalo ce im se obit od glavu kad tad a kakvi su pasivni fatat ce se za glavu a oni koji trebaju promijene pokrenit kupis za 3 pive i vidjece kad udju u PL sve isto ce bit ,ja im od srca zelim da udju nek gledaju Sarajevu i Zelju to im je najbitnije a ostalo,statut,finansije nit mogu znat nit im bitno.
Celik je kreno sa dna i gradi zdrav klub dokaz je samo evo Macron koji oblaci samo Zrinjski i Zeljeznicar,znaci prepoznali su nas u necemu..Dok Sloboda dres ,sorc,stucne 3 razlicite firme to je neko vec piso i to klub ozbiljan.
O navijacima se sve vidi imaju slike imaju videa .
Nema se potrebe ubijedjivat mi smo 2 razlicita svijeta u gledanju na klubove kod nas je ljubav uprave i navijaca i zdrav put a liga nebitna dok tuzlaka uprava interes i navijaci interes neko kroz reketiranje Sijevera nekom interes samo gledat Sarajevo,Zelju,Zrinjski i ostale.
Podvuce se crta za 5 godina gje ce ko bit ..
Ovo slike gradovi ,ceste,jezera,pozorista je rijeke i sl je bezveze...

ZA KRAJ ICE TEA NAJJACI FORUMAS RADNO VREMO NON STOP I TREBA TE SPORTSPORT BA NAGRADIT JER TAKVOG FORUMASA NIKAD NIJE BILO..

Ovde mi postalo bezveze jer vrtite se u krug sve iste teme tako da ne mislim dzaba vreme ovde trosit ..
Realno ni Celik i ni Sloboda ne valjaju,jedino sto je Zrinjski klub pravi,Sarajevo i Zeljo toplo hladno,Borac gurra politika ,Siroki bljesne nekad a Velez ,Sloboda i Celik imaju samo ime.Ostali nisu vredni spomena..

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 sep 2023, 22:04

BatistutA19 je napisao/la:
22 sep 2023, 21:32
DamirT je napisao/la:
22 sep 2023, 16:48
OnlyLeft22 je napisao/la:
22 sep 2023, 16:10
Opet Zenicani i ratni trofeji

Znaci Siroki ima 7 titula prvaka, Posusje 2
Boksit Milici 2 puta
I naravno Rudar Ugljevik 2 puta
Dzaba to pises. I ja sam to napisao jednom, pa mi neki njihov rece da se priznaje samo Celikova titula, jer su Siroki i Posusje ucestvovali u prvenstvu HB, a Rudar i Milici u RS...
Damire dobro ti je napiso jer je samo FS BIH bio gdje smo mi igrali nasu PL priznat od Uefe i pod tim savezom je reprezentacija igrala a posle se HB I RS prikljucili a oni nisu bili priznati od UEFE.
To isto kad Dodik kaze BIH sastavljena od 2 entiteta,BiH nije sastavljena ona je priznata u UN a posle se samo promijenio model BIH ..Isto kad bi RS proglasio nezavisnost ne bi ih niko prizno a BIH je vec priznata i samo bi nastavila svoje.
ONLY kako mozes to rec HB I RS nisu bili priznati od UEFE a nas saves je bio priznat i naravno samo iz priznatog se priznaju ,to je isto da istupi sad HB I RS opet nas savez ostaji kod UEFE.. Kako takvu glupost mozes napisat..

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 sep 2023, 22:13

antisisoja1919 je napisao/la:
22 sep 2023, 21:57
prisonbreak je napisao/la:
22 sep 2023, 21:49
Vasi trenuci slave su u godinama rata, godine prije i godine poslije, pogotovo godine prije, smo za vas izmislili fudbal. To su cinjenice i to statistika govori. A poslije rata igrali Evropu, 2x Intertoto kup koji je u to vrijeme bio sto je sad EL. Vi ste zadnjih 15-20 godina na nivou ekipe Mladost Velika Obarska.
Ma realno obe ekipe u ku*rcu zadnjih 20 godina, al ovdje se prica kao da ste Real Madrid, treba malo odvaditi.

Realnost je da mi vcrs otvaramo jedan od najboljih Fan shopova u BiH, a vama iskacu informacije o raznim dugovanjima, i da se razumijemo, naportiv nije mi drago sto ste u takvoj situaciji, vec mi je jako zao sto ne vidite sta vam rade od kluba.. Vise puta sam pokrenuo ovdje temu za vas klub, jer imam slucajno neki doticaj gdje imam 100% informacije za vasa neka dugovanja, a vi se pravite ludi.. Sve na stranu, fali vam kriticne mase prema klubu, uvijek kriticna masa jako dobro dođe u radu svakog kluba, firme i slicno. Po vasoj prici sve idealno, a nije. Isto tako za Celik sada nije sve idealno, da se mi razumijemo.

Nastavite pucat, Zenica-Tuzla i slicno..

Sto neko napisa, treba nam zajednicko protivnik, a ne da se međusobno krvimo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.