Ko ode odmah sutra neka nam preceslja cijene malo
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Evo i fanshop, super.
Uskoro će biti objavljene pojedinčne fotografije artikla, te vas sve pozivamo da sutra uljepšate naš veliki dan.
#samočelik #fanshop #macron
Napokon normalno radno vrijeme i da fan shop radi na dan utakmice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Izgleda fantasticno na slikama, shop i oprema. Trenerke brutalne, dresovi isto. Jedino mi se ne svidja ovaj Macronov znak na obicnim majicama, moglo se mozda bolje ukomponovati da bude na ramenu znak ili u donjem dijelu majice. Print fantastican.
Celik!3,2,2.
Hvala Bogu da i mi dobijemo fan shop koji priliči renomeu Čelika.
Prijedlog za upravu, omogućite sutra prodaju ulaznica za Tomislav u fan shopu.
Prijedlog za upravu, omogućite sutra prodaju ulaznica za Tomislav u fan shopu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja sam odusevljen artiklima i vidi se na slikama da kako izgledaju kvalitetno. Ovo ce biti pun pogodak, valja se dobro obuci. Nista vise nike, adidas... u fan shop pa se oblaci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Fan shop brutalno dobro izgleda,roba kvalitetna,nema sta ovo je sve top kako ova naša uprava radi,svaka momci nemam sta drugo da kažem 

Kad budu izašle slike artikala, valjda će biti napisane cijene.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kvalitet extra,jzimska jakna gori kao I sivi dux...Treberka ,majice sve vrhunski kvalitet!
Prijedlog upravi!!!
Da se karte prodaju samo u fanshopu, a ne više po kafićima, kada puštamo ranije karte u prodaju i naravno na dan utakmice, dal u fanshopu ili onako po starom.Razlog zašto samo u fanshopu je taj zato što svako onda MORA doći u fanshop, a prilikom toga svakome nešto zapadne za oko neki artikal i na taj način vjerovatnoća je veća za kupovinom i povećanje prometa samog fanshopa.Čovjek kaže sebi kad sam već tu malo da pogledam i usput da kupim nešto.
Da se karte prodaju samo u fanshopu, a ne više po kafićima, kada puštamo ranije karte u prodaju i naravno na dan utakmice, dal u fanshopu ili onako po starom.Razlog zašto samo u fanshopu je taj zato što svako onda MORA doći u fanshop, a prilikom toga svakome nešto zapadne za oko neki artikal i na taj način vjerovatnoća je veća za kupovinom i povećanje prometa samog fanshopa.Čovjek kaže sebi kad sam već tu malo da pogledam i usput da kupim nešto.
Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Dres 75KM
Smiješno.Bandit88 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:38Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Dres 75KM
Fan shop pripada Macronu, i prvo oni moraju biti saglasni da se prodaju karte, što vjerujem nije problem, ali ne bi ja ukinuo prodaju u kafićima.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:43Smiješno.Bandit88 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:38Isto tako kaže ode u neki od kafića koji je 12. igrač popit kafu i kupit kartu.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
Dres 75KM
Naravno svako ima pravo na mišljenje, smiješno ili ne
Dres 75,00 KM + 20% popusta za ċlanove.
Ako sutra ne odu svi dresovi evo glave
Na licu mjesta broj i prezime na dresu, kao i sponzori. 
Ako sutra ne odu svi dresovi evo glave
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
U fan shopu radi jedna osoba sve, teret je stavljati sve karte toj osobi.A druga strana 12 igrace i kafice treba gurati.
!
Bavim se trgovinom i prodajom odjece to mi je osnovni biznis i znam sta znaci kad ljudi onako dodzu pa se zakace i kupe a i nisu oupste imali u planu, drug moj to ti je najbolji prijedlog koji je neko predlozio unazad nekoliko mjeseci pa i godinu haah.Celicni je napisao/la: ↑22 sep 2023, 18:24Prijedlog upravi!!!
SVAKA CAST
60KM macron dres za članove
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Online kupovina ?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Zenicanin988
- Kontakt:
Iskreno mislio sam da ce biti skuplji dres. Ovaj popust od 20% je top 
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.