Tiketi:
Visp-Chaux De F. 6+ 1.30
Wickmayer-Oudin 1 1.30
Pesch/Srebo-Jans/Rosol 2 4.80
Visp-Chaux De F. 6+
Visp-Chaux De F. 2:5
Visp-Chaux De F. 3:3
Visp-Chaux De F. 5:2
Visp-Chaux De F. 5:5
Visp-Chaux De F. 4:4
Kada se igra kod Chaux De Fondsa,onda su bila dva over i dva undera,ali to i nije bitno,jer su kod Vispa sve išle over.
Wickmayer-Oudin 1 1.30
Ovaj par izgleda mi kao itekako siguran.Mnogi govore da je ovdje i hendikep 1 vrlo izgledan tako da pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.Oudin uopšte nije nešto jaka i dobra igračica,da bi uzela ijedan set Wickmayerovoj.Za 1.30 nisam smio propustiti ovo.
Pesch/Sreb-Jans/Rosol 2 4.80
Od sinoć čekam jedinicu na jednom tiketu za finu paru tako da sam ovdje se branio uz ta dva para gore.Iako to možda i nije branjenje kada još dva dodaš,ali meni su ta dva gore itekako sigurna.
Drugi tiket:
Gornik Z.-Arka G. 1 1.80
Fortuna S.-Sparta R. oba daju gol 1.50
Laval-Angers domaćin daje gol 1.30
Janković-Vandeweghe (2:0) DA 1.25
Gornik Z.-Arka G. 1 1.80
Domaćin ima omjer kod kuće 6-1-2,s tim da su zadnje dvije utakmice pobijedili rezultatima 2:1 i 5:1.Arka G. u 8 utakmica u gostima ima omjer 0-2-6 sa gol razlikom 0:10.Dakle,Arka G. nije dala još nijedan gol u gostima.Pretposljednja je na ljestvici.Doduše,i ne prima puno golova u gostima (1.25 gola po meču),ali s obzirom da je Gornik Z. u zadnje dvije utakmice ima gol razliku 7:2,kec je više nego očigledan.Možda probati sa hendikepom 3.30.
Fortuna S.-Sparta R. oba daju gol 1.50
U prvom dijelu sezone u Rotterdamu rezultat je glasio 3:3.Od 13 utakmica kod kuće u 9 utakmica je Fortuna išla oba daju gol.Sparta R. u gostima od 12 utakmica u čak 11 je išla oba daju gol.Mislim da bi trebalo proći ladno ovo.
Laval-Angers domaćin daje gol 1.30
Inače,prošle sedmice sam na utakmicu Laval-Boulogne igrao 0-2 golova.Bilo je čak 4:0 za Laval.Boulogne je do te prošle utakmice sve tekme kod kuće išao 0-2 gola.To mu je bila prva utakmica u gostima u ovoj sezoni u kojoj je išao 3+.Laval je u prethodne 4 utakmice kod kuće dao barem jedan gol.Možda me zabrinjava što Angers u gostima igra jako čvrsto,te je barem jedan gol primio u 8 od 13 utakmica,ali Laval kod kuće u zadnje vrijeme naprosto igra sa puno golova (zadnje dvije po 4 gola) tako da sumnjam da će me iznevjeriti večeras.
Janković pobjeđuje sa 2:0 Vandeweghe
Janković igra u sjajnoj formi,nedavno je osvojila Monterrey pobjedivši Hercog u finalu i protiv igračice za koju prvi put čujem mislim da će ladno pobijediti 2:0.Vandeweghe stvarno ne znam,ali Janković je u takvoj formi da će ovo uzeti bez problema 2:0.Dobra opcija je i under 18.5 gemova.
Sretno svima

You'll never walk alone.