Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Nije ba nikome problem sto je Srbin, koga boli qrac da je Eskim. Nije u tome stvar. Ne radi se o nacionalsti, niti se radi o nekakvim legitimniim politickim stavovima. Radi se o tome da covjek brani Slobodana Milosevica. Jeste vi zdravi ba? Ja ne mogu da vjerujem da treba ovo objasnjavati. Sta su vam roditelji radili? Imate li ikoga starijeg u familiji ko malo duze pamti? Starijeg brata, ujaka, amidzu, daidzu, strica, nesto? U pm. I treba vas karindjati u mozak i urinirati po vama.
1921
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma može daj nam modernog trenera

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Danas druga smjena u McDonaldsu ili radiš na drive-inu večeras?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pital se ovdje iko dal bi taj neko XY vodio ovu reprezentaciju?
Vico, moze li liga po pola?
Naredni korak pustanje cetnickih pjesama sa razglasa prije tekmi 

- numanumaye22
- Kontakt:
Za vas sva dijaspora ili pere guzove Hansu ili radi u McDonaldsu, ali dobro bitno je nekako se utjesiti u tom blatu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:09Danas druga smjena u McDonaldsu ili radiš na drive-inu večeras?

-
- Kontakt:
I nikog bas nema nigdje da bi se prihvatio posla nego covjek sa 6mj neuspjesnog trenerskog iskustva koji je usput to sto jeste ...daj ba svijuti
Ko sto amidza rece nikom ne smeta sto je srbin selektor al ovo je vec pisanje po samom sebi....
numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:07Svijetla tacka fudbal u BejHa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:51Mi smo državu izgubili, a evo sad i ovu svijetlu tačku isto. Do nekih boljih vremena.
Svim balijama u savezu koji će dignuti ruku za ovo želim da ne dočekaju idući dan. Amin![]()
![]()

Reprezentacija koja ne može Island pobjediti svjetla tačka

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Evo i drugog dežurnog debila, de ga zašlaufaj na Husrefa i Vladana, nisi dugo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Savo Milošević je baš loš izbor, Ghicooooo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da se pogresno izrazio, vjerovatno je htio da kaze da je reprezentacija svima nama nekad bila bijeg od stvarnosti i da se zivjelo za tekme reprezentacije prije 10-15 godina a da sada manje vise nikoga nije briga za sve ovo.Spahic98 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:16numanumaye22 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:07Svijetla tacka fudbal u BejHa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:51Mi smo državu izgubili, a evo sad i ovu svijetlu tačku isto. Do nekih boljih vremena.
Svim balijama u savezu koji će dignuti ruku za ovo želim da ne dočekaju idući dan. Amin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reprezentacija koja ne može Island pobjediti svjetla tačka.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Treba prekidati utakmice, bolje bez reprezentacije nego ovo što sad imamo. Cuj Savo Milošević mrs ba pm
-
- Kontakt:
Ma dzaba objasnjavas...ne kontaju ti oni toKaunas je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:23Mislim da se pogresno izrazio, vjerovatno je htio da kaze da je reprezentacija svima nama nekad bila bijeg od stvarnosti i da se zivjelo za tekme reprezentacije prije 10-15 godina a da sada manje vise nikoga nije briga za sve ovo.
- numanumaye22
- Kontakt:
Babo bas danas agresivan, vidi se ta otvorena mrznja prema nekom drugacije nacionalnosti.
Ako cemo gledati kako je Petev docekan,a nešto slicno je sad i sa Savom mozda to i ne bude loše,svakako treba raditi samo kontra od onoga sto narod kaze.
Opet je Vico preveslao narodne mase,fokus je opet na tome ko ce biti selektor,moram reci da je genijalac kroz ove šahovske poteze kojima loptu prebacuje na drugu stranu.
Jedino ne razumijem otkud da je toliki strah zadao obicnom narodu,bukvalno u javnosti(ne preko neta i portala) mu niko ne prigovara apsolutno,na utakmkcama ni jedan povik nikada,ovako na ulici isto...

Opet je Vico preveslao narodne mase,fokus je opet na tome ko ce biti selektor,moram reci da je genijalac kroz ove šahovske poteze kojima loptu prebacuje na drugu stranu.
Jedino ne razumijem otkud da je toliki strah zadao obicnom narodu,bukvalno u javnosti(ne preko neta i portala) mu niko ne prigovara apsolutno,na utakmkcama ni jedan povik nikada,ovako na ulici isto...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ne sjecam se da je petev glorifokovo slobodana.Petev je imao problem ocekivanja rezultata...ovdje savo da osovji euro ja mu opet yebem mater kao i onima koji su ga postavilimiky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:32Ako cemo gledati kako je Petev docekan,a nešto slicno je sad i sa Savom mozda to i ne bude loše,svakako treba raditi samo kontra od onoga sto narod kaze.![]()
Jedino ne razumijem otkud da je toliki strah zadao obicnom narodu,bukvalno u javnosti(ne preko neta i portala) mu niko ne prigovara apsolutno,na utakicama ni jedan povik nikada,ovako na ulici isto.
Pricam sa sportske strane ,znamo kakav je odnos bio tada u javnosti glede njega da je raja za Barbareza "navijala" da se ovome klelo deseto koljeno ...Napoleon1921 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:33Ne sjecam se da je petev glorifokovo slobodanamiky_hz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:32Ako cemo gledati kako je Petev docekan,a nešto slicno je sad i sa Savom mozda to i ne bude loše,svakako treba raditi samo kontra od onoga sto narod kaze.![]()
Jedino ne razumijem otkud da je toliki strah zadao obicnom narodu,bukvalno u javnosti(ne preko neta i portala) mu niko ne prigovara apsolutno,na utakicama ni jedan povik nikada,ovako na ulici isto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sami smo krivi, gledamo svoja posla, igraci i svi koji su imali moc pravili se gluhi i ludi, kud ces dalje. Tako nam i treba. Dobilo smo sto smo zasluzili. Ako ne cjenimo svoje, nece ni (vico) cjenit. Samo se gleda interes, novac i te politicke igre. A sve vise se raspadamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 16:07Nije ba nikome problem sto je Srbin, koga boli qrac da je Eskim. Nije u tome stvar. Ne radi se o nacionalsti, niti se radi o nekakvim legitimniim politickim stavovima. Radi se o tome da covjek brani Slobodana Milosevica. Jeste vi zdravi ba? Ja ne mogu da vjerujem da treba ovo objasnjavati. Sta su vam roditelji radili? Imate li ikoga starijeg u familiji ko malo duze pamti? Starijeg brata, ujaka, amidzu, daidzu, strica, nesto? U pm. I treba vas karindjati u mozak i urinirati po vama.
Da neki ljudi podrzavaju da bude neko trener koji je javno izjavio da nasa BiH se mora izviniti onome koji je ubijo nasu djecu, nevjerovatno da ima takvi ljudi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znači otjerali su Kodru nakon dvije utakmice da bi doveli lika koji nije ništa bolji od njega a uz to je još i četnik. Džeko i ostali ako se ovaj put odazovu ligamente potrgali na prvoj sljedećoj utakmici dabogda.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies