FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zabrinut ko Inzko birvaktilejoker90 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:56Pravo te lupe sekiraju Gigaru..Senner je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:48Gigović će večeras biti pod lupom zbog sudjenja, neće smjeti navlačiti tako da se nadam laganoj pobjedi
To za hajc seljaka neka se hajcaju. I lažni su takvi bili pa nisu ošutali na gol. Takvim seljački ekipama zabiješ 2 komada i onda ih lagano nastaviš smirivati cijelu tekmu sa još kojim golom.
Ova tekma ako bude kao protiv lažnih to je to.
Što reče Rožaman, znamo kakvi želimo biti i tome težimo, tako da se ne sekiram ni sekunde, znam da će odigrati najbolje što mogu, e sad ako te kao takvog pobjede, čestitaš i ideš dalje. Citiramo se večeras![]()
![]()

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Moze li mi neko reci koji koeficijent u evropi bi mi trebali imati sljedece godine?
Vakat je da ga Penisandru zabije i da proradi sigurnost kod Sehinovica
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
dobar je Rene, a stoperski dvojac anicic montenegro su dimenzija vise
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Derbi je brate, naravno da nije ista situacija. Drugačije se ulazi u tekmu, drugačije se priprema, igrači su naloženiji i skoncentrisaniji. Ne mora ta tekma biti mjerilo.
Što kaže Rožman, bitno je sebe da gledamo. Sve ostale stvari su nebitne i ne možemo ništa uraditi povodom toga. Hoće li Široki biti ovakav-onakav, hoće li nas Gigović izmasakrirati i ostalo, nebitno je.
Naravno da ih je moguće dobiti, ja očekujem pobjedu. Ukoliko ponovimo igru i pristup kao protiv Zrinjskog, nemamo se čega bojati. Možemo očekivati žestoke provokacije i krkanluke, ali tu moramo biti profesionalci i pregurati sve to. Ukoliko padnemo na provokacije, nema nas nigdje.
+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:41Mirvic je brat,covjek dolazi na tekme kao da zivi u Sarajevu,sjest mu na avion kao nama na trolu,medjutim bosnje tj mi sarajlije smo zatucani i zaostali,popljuvat odma sve,mozartovanje i slicne nebuloze,a grad koji je operisan od sporta. Sto manje ljudi iz Sarajeva da igra a po mogucnosti iz BH je recept za uspjeh,od nas niko hajra nije vidio,ubjedljivo najgori sportski grad i drzava u evropi ali zato znamo kako treba sa tudjim parama,taktike i slicno.
Legendaran forumasTrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: Valjalo bi izvuci kompilaciju bisera,koji kralj![]()
![]()

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
sve to stoji ali je imao kretenskih odluka u proslosti koje se nadam da nece ponovitizagorski je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:48+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:41Mirvic je brat,covjek dolazi na tekme kao da zivi u Sarajevu,sjest mu na avion kao nama na trolu,medjutim bosnje tj mi sarajlije smo zatucani i zaostali,popljuvat odma sve,mozartovanje i slicne nebuloze,a grad koji je operisan od sporta. Sto manje ljudi iz Sarajeva da igra a po mogucnosti iz BH je recept za uspjeh,od nas niko hajra nije vidio,ubjedljivo najgori sportski grad i drzava u evropi ali zato znamo kako treba sa tudjim parama,taktike i slicno.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Opet kazem sto bude slusao manje ljude iz BIH i Sarajeva,po mogucnosti i sjedio i komunicirao sa njima imace uspjeh zagarantovan. Ako bude sjedio sa nasim narodom i pokusavao da udovolji isti ti ce pricat vidi mu glave,jel kara ovu trebu,jel mu Brajlovic gleda u solju,zamisli objavljuje na instagramu statuse a predsjednik,dokazano zatucan i zloban narod,napravit nesto u nasoj sredini se granici sa nemogucim.FCUM je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:03sve to stoji ali je imao kretenskih odluka u proslosti koje se nadam da nece ponovitizagorski je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:48+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:41Mirvic je brat,covjek dolazi na tekme kao da zivi u Sarajevu,sjest mu na avion kao nama na trolu,medjutim bosnje tj mi sarajlije smo zatucani i zaostali,popljuvat odma sve,mozartovanje i slicne nebuloze,a grad koji je operisan od sporta. Sto manje ljudi iz Sarajeva da igra a po mogucnosti iz BH je recept za uspjeh,od nas niko hajra nije vidio,ubjedljivo najgori sportski grad i drzava u evropi ali zato znamo kako treba sa tudjim parama,taktike i slicno.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo 6.500
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veceras ce morati dosta raditi na vracanju pogotovo pri izgubljenoj lopti, jer Siroki ce stati nazad i cekati kontru, takodjer da svedu na minimum faulove oko 30tak m od gola da im se ne dozvole prekidi. Naravno ovde ce Gigovic igrati ozbiljnu ulogu ocekujem nekih 50faulova na utakmici, znaci nece tu biti previse igre.
Zrinjski protiv AZ samo 5 faulova,nezamislivo na nasim terenima.
Zrinjski protiv AZ samo 5 faulova,nezamislivo na nasim terenima.
Kakva kompilacija. Pa samo otvoriš njegove postove i to je to. Na početku sam.mislio da je neka fora al brate tip je.......legenda foruma.Babayaro je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:01Legendaran forumasTrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: Valjalo bi izvuci kompilaciju bisera,koji kralj![]()
![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sve si dobro napisao, ali mi ako ponovimo igru, postavku kao protiv Zrinjskog, ne plasim se vala nicega.GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:44Derbi je brate, naravno da nije ista situacija. Drugačije se ulazi u tekmu, drugačije se priprema, igrači su naloženiji i skoncentrisaniji. Ne mora ta tekma biti mjerilo.
Što kaže Rožman, bitno je sebe da gledamo. Sve ostale stvari su nebitne i ne možemo ništa uraditi povodom toga. Hoće li Široki biti ovakav-onakav, hoće li nas Gigović izmasakrirati i ostalo, nebitno je.
Naravno da ih je moguće dobiti, ja očekujem pobjedu. Ukoliko ponovimo igru i pristup kao protiv Zrinjskog, nemamo se čega bojati. Možemo očekivati žestoke provokacije i krkanluke, ali tu moramo biti profesionalci i pregurati sve to. Ukoliko padnemo na provokacije, nema nas nigdje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, johntravolta123, keli, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, pitara i 72 gosta.