FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko da ne zna da ovoj seljadiji ko Lišticaneri ovo dođe samo ko hajc i motivacija. Ovo ko Barbarić onda pred derbi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Bravo Ismire treba ih samo bockati,pogotovo pred kraj sto vise ako budemo vodili mamu im fasisticku
Nek nam je sretno danas
SRCE NA TEREN!
IGRAJTE ZA VEDRANA!
Nek nam je sretno danas
SRCE NA TEREN!
IGRAJTE ZA VEDRANA!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi se obicno ne znamo postaviti na hajc i seljakluk (citaj mulalic) i obicno padnemo psihicki, nadam se da smo sa rozmanom koliko toliko to prevazisli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slovenac je to, ne brinem uopste za pripremu utakmice. PRVA LJUBAVI,NAJVECA RADOSTI - POBJEDU DAJ NAM TIII
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kako se utakmica približava sve sam uvjereniji da ćemo ih dobiti.
da je uzeti makar bod pa abd protiv Zvijezde i Pomozi.ba da upisemo dvije pobjede
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajgle mu novog avatara

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne bi bilo lose probat kyeremeha na desnom beku
Veceras lagano Bosna u 18 pa Sarajevo u 20. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:

Edit: Valjalo bi izvuci kompilaciju bisera,koji kralj

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Mirvic je brat,covjek dolazi na tekme kao da zivi u Sarajevu,sjest mu na avion kao nama na trolu,medjutim bosnje tj mi sarajlije smo zatucani i zaostali,popljuvat odma sve,mozartovanje i slicne nebuloze,a grad koji je operisan od sporta. Sto manje ljudi iz Sarajeva da igra a po mogucnosti iz BH je recept za uspjeh,od nas niko hajra nije vidio,ubjedljivo najgori sportski grad i drzava u evropi ali zato znamo kako treba sa tudjim parama,taktike i slicno.
Gigović će večeras biti pod lupom zbog sudjenja, neće smjeti navlačiti tako da se nadam laganoj pobjedi 
To za hajc seljaka neka se hajcaju. I lažni su takvi bili pa nisu ošutali na gol. Takvim seljački ekipama zabiješ 2 komada i onda ih lagano nastaviš smirivati cijelu tekmu sa još kojim golom.
Ova tekma ako bude kao protiv lažnih to je to.
Što reče Rožaman, znamo kakvi želimo biti i tome težimo, tako da se ne sekiram ni sekunde, znam da će odigrati najbolje što mogu, e sad ako te kao takvog pobjede, čestitaš i ideš dalje. Citiramo se večeras

To za hajc seljaka neka se hajcaju. I lažni su takvi bili pa nisu ošutali na gol. Takvim seljački ekipama zabiješ 2 komada i onda ih lagano nastaviš smirivati cijelu tekmu sa još kojim golom.
Što reče Rožaman, znamo kakvi želimo biti i tome težimo, tako da se ne sekiram ni sekunde, znam da će odigrati najbolje što mogu, e sad ako te kao takvog pobjede, čestitaš i ideš dalje. Citiramo se večeras
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tako je, trsi seljace od mene. Kulturno i lagano sportski. Durakovic, Beganovic i Ziljkic moraju da upale mozdane vijuge i ne budu junci.Senner je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:48Gigović će večeras biti pod lupom zbog sudjenja, neće smjeti navlačiti tako da se nadam laganoj pobjedi
Što teče Rožaman, znam kakvi želimo biti i tome težimo, tako da se ne sekiram ni sekunde, znam da će odigrati najbolje što mogu, e sad ako te kao takvog pobjede, čestitaš i ideš dalje. Citiramo se večeras![]()
Nije ovo liga konferencije, niti je takvo sudjenje. Da je sinoc gigovic sudio u mostaru, bilo bi 20 zutih i 2 crvena.
- 1 9 4 6 -
Zvijezda 09 ih nadigrala dolje mogli ih mlatnut a mi se kao nesta plasimo ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pravo te lupe sekiraju Gigaru..Senner je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:48Gigović će večeras biti pod lupom zbog sudjenja, neće smjeti navlačiti tako da se nadam laganoj pobjedi
Što reče Rožaman, znamo kakvi želimo biti i tome težimo, tako da se ne sekiram ni sekunde, znam da će odigrati najbolje što mogu, e sad ako te kao takvog pobjede, čestitaš i ideš dalje. Citiramo se večeras![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.