VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Sipaju oni kojima je bitan kvalitet goriva .
Kvalitet goriva
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Ne plagira. Plati uredno vlasniku prava muziku, potpise njih i napravi text na postojecu.
Svi moji drugovi godinama sipaju na Petrolu i nikad nisu imali problema sa autima . Većina vozi dizele . Ne znam čemu ismijavanje ...Brokula je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:36VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Kvalitet goriva![]()
A svi nabavljaju od istih dobavljača.VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Messi prodao dušu đavolu davno.
Merlin koliko znam da mu je pisalo pored pjesme cija je pjesma, primjera radi "jednom kad sve ovo bude juce" je Michael Jackson - They don't care about us, sjecam se da je pisalo. Kod Brege sumnjam, on je sve krao bukvalno, negdje malo promjenio koji akord, a negdje direktna kopija, i to nekad i bas poznatih bendova poput Zeppelina.
nope petrol dovlaci iz Slovenije svoje gorivo tj iz italijanskih rafinerija, dok npr. hifa dovlaci iz nisove rafinerije u Srbiji svi ostali kombinacija brod i srbija , ina hrvatska za ep i inu, petrol ima najbolji benzin na tržištu, nedavno nasuo u nuzdi na hifi 95u isto kao da sam jogurt nasuo koliko je auto stucalo, dok na petrolu nikad nistaShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:16A svi nabavljaju od istih dobavljača.VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Činjenica da naftadžije imaju monopol i da to zloupotrebljavaju.
Nije mi jasno kako sve pumpe od npr Petrola nemaju istu cijenu goriva. U Tuzli dvije Petrolove pumpe jedna preko puta druge, a na jednoj cijena 3.06, na drugoj 2.96Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:04Petrol?muhamedhulk je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:02kod mene 2.91 vec danima...Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 06:53Majmuni iz Petrola nisu dizali cijene čak 3 dana, al su zato u prethodna 4 čak 3 puta dizali![]()
Ne znam na koji osnov oni imaju maržu i do 0,50 veću od drugih pumpadžija?!
Digli su na 3,06.
Zavisi kad su natankali to gorivo u tankove, jer su jedno platili jeftinije a drugo skuplje vjerovatno.DamirT je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:12Nije mi jasno kako sve pumpe od npr Petrola nemaju istu cijenu goriva. U Tuzli dvije Petrolove pumpe jedna preko puta druge, a na jednoj cijena 3.06, na drugoj 2.96![]()
Mogucerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:17Zavisi kad su natankali to gorivo u tankove, jer su jedno platili jeftinije a drugo skuplje vjerovatno.
Fuj najveci zagađivač
Na Hifi ni ja ne sipam prvo što su papci a drugo što je tačno da oni imaju najgore gorivo.Robust je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:26nope petrol dovlaci iz Slovenije svoje gorivo tj iz italijanskih rafinerija, dok npr. hifa dovlaci iz nisove rafinerije u Srbiji svi ostali kombinacija brod i srbija , ina hrvatska za ep i inu, petrol ima najbolji benzin na tržištu, nedavno nasuo u nuzdi na hifi 95u isto kao da sam jogurt nasuo koliko je auto stucalo, dok na petrolu nikad nistaShategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:16A svi nabavljaju od istih dobavljača.VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:01
Pa sirotinja sigurno ne sipa .
Činjenica da naftadžije imaju monopol i da to zloupotrebljavaju.
I petrol ima super snizenja na onu njihovu gold karticu i pogodnosti ko npr rani na posao kao ja svakodnevno na petrolu uz zlatnu karticu srednja kafa il kombo kola voda za 3.80KM
Ma Theo don’t care about us je morao potpisati jer bukvalno cijeli svijet je znao pjesmu.alemsa je napisao/la: ↑22 sep 2023, 13:26
Merlin koliko znam da mu je pisalo pored pjesme cija je pjesma, primjera radi "jednom kad sve ovo bude juce" je Michael Jackson - They don't care about us, sjecam se da je pisalo. Kod Brege sumnjam, on je sve krao bukvalno, negdje malo promjenio koji akord, a negdje direktna kopija, i to nekad i bas poznatih bendova poput Zeppelina.
znaci putujes DB-om
Bila nam se pokvarila nova Skoda Octavia pod garancijom, rekli da je do goriva i htjeli svaliti na nas da platimo dijelove ( 7k KM na novom autu, 500 kilometara preslo ).muhamedhulk je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:45petrol je slovenska i oni od tamo dovlace gorivo, ina isto moze proci jer dovlace iz hr, ploce ili kako vec. sve ostalo je isto, istocna linija.
ja zadovoljan sa petrolom, nije ni puno skuplji kad mi vrate 9-12 feninga jer imam zlatnu karticu i tocim svaki vikend.![]()
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 4 gosta.