Odma me podsjetio na one dane ...
Evo pise se da se vraca Kaka

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Uhhh, kakvi su to dani bili kada je Shewa davao golove za Milan, da , to su bila dobra vremena Milana koje još dugo nećemo vidjetirobovi88 je napisao/la:Sad gledam Dinamo Kyev v Manchester City, Sheva dade go a meni srce ko Dzamija![]()
Odma me podsjetio na one dane ...
Evo pise se da se vraca Kakaima 28 godina i mogo bi nam koliko-toliko pomoci, i privesti karijeru kraju kako treba
Red or Dead je napisao/la:Golemo i ovo,ako se utakmica Milan-Inter bude igrala ,u 15:00![]()
Ne pamtim kad je Milan neki derbi igrao u ta doba.
Red or Dead je napisao/la:Golemo i ovo,ako se utakmica Milan-Inter bude igrala ,u 15:00![]()
Ne pamtim kad je Milan neki derbi igrao u ta doba.
Sa te tekme je najupecatljiviji detalj zveranje Zlatana u O Fenomena.sarajlija89 je napisao/la:ja se sjecam i one kada je inter dobio 2-1..ronaldo dao za milan a onda Ibra okreno sa 2 gola...magica trebo si to postavit
![]()
A bila je jednom i u 18:00 mislim..kada je Milan pobjedio golom kaladzea![]()
![]()
Licno,meni su draze ove u 15:00
definitivnoJa sam il vecchio milanista, jel tako Sarajlija?
On je konfigurirao kao 1 od mogucih pojacanja Milana u zimskom mercatu.tony-mortale je napisao/la:
mada je trebao donijeti 3 boda breši i ovo je dosta
to je bio slučaj i noćasMaGiCa je napisao/la:On je konfigurirao kao 1 od mogucih pojacanja Milana u zimskom mercatu.tony-mortale je napisao/la:
mada je trebao donijeti 3 boda breši i ovo je dosta
Inace, Milan i Brescia se smatraju bratskim klubovima, a njihovi navijaci bodre jedni druge.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 3 gosta.