Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nema ko nije plagirao,krao i kraduckao u ex yu,al eto on je kriv jer je od toga uspio da napravi velike hitove za razliku od drugih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Aca Lukas skoro svaku pjesmu plagirao. Doduse, nije to klasican plagijat, vec otkupe pravo na matricu pjesme.
Bas je Aca jednom tako skoro pokusao da plagira bez otkupa prava, neke Korejce plagirao, mislio da nikad nece cuti tu pjesmu, pa mu za par dana skinuse pjesmu sa youtubea

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma za te srpske folkere da i ne govorim,sve pjesme im obrade od turskih i grckih muzicara.Ista stvar i onaj Sasa Kovacevic.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:59Aca Lukas skoro svaku pjesmu plagirao. Doduse, nije to klasican plagijat, vec otkupe pravo na matricu pjesme.
Bas je Aca jednom tako skoro pokusao da plagira bez otkupa prava, neke Korejce plagirao, mislio da nikad nece cuti tu pjesmu, pa mu za par dana skinuse pjesmu sa youtubea![]()
Uh to bi bio bas jak duetIceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:36Džejla i Sanja Vučić, opasan duo. Možda nekad dođe i do te saradnje. Ne možemo našu Džejlu porediti sa Breskvicom otrcanom, Teodorom, Teom i ostalim ravama. Ove su se od ZG pa sve do danas brukale samo. Gađaju ih na koncertima čašama, toliko ih poštuje raja. Za našu Džejlu samo riječi hvale, najbolja ikad.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sabahudin je bio najjaci, objavi pjesmu na YouTube i odmah stavi ono "HIT" u naslov pjesme, uz najveci moguci font i bold
Don't believe the hype.
Šteta što više nema spota ove legende
-
- Kontakt:
Bolje ti je obrisi ovo, jer na ovoj slici nije bila jos ni punoljetna

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja baakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 00:41Sabahudin je bio najjaci, objavi pjesmu na YouTube i odmah stavi ono "HIT" u naslov pjesme, uz najveci moguci font i bold

- Shategabri
- Kontakt:
Majmuni iz Petrola nisu dizali cijene čak 3 dana, al su zato u prethodna 4 čak 3 puta dizali
Ne znam na koji osnov oni imaju maržu i do 0,50 veću od drugih pumpadžija?!

Koševo Zapad
- muhamedhulk
- Kontakt:
kod mene 2.91 vec danima...Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 06:53Majmuni iz Petrola nisu dizali cijene čak 3 dana, al su zato u prethodna 4 čak 3 puta dizali![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Shategabri
- Kontakt:
Petrol?muhamedhulk je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:02kod mene 2.91 vec danima...Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 06:53Majmuni iz Petrola nisu dizali cijene čak 3 dana, al su zato u prethodna 4 čak 3 puta dizali![]()
Digli su na 3,06.
Koševo Zapad
- muhamedhulk
- Kontakt:
Da da Petrol. Kod mene u Cazinu 2.91. Znaci sutra ce i ovi dignuti..
A vikendom sipam zbog popusta.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- VensanKasel
- Kontakt:
Ko te tjera da sipaš tamo ?Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:04Petrol?muhamedhulk je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:02kod mene 2.91 vec danima...Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 06:53Majmuni iz Petrola nisu dizali cijene čak 3 dana, al su zato u prethodna 4 čak 3 puta dizali![]()
Digli su na 3,06.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
Niko, više se čudim onima koji sipaju tamo.VensanKasel je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:53Ko te tjera da sipaš tamo ?![]()
Koševo Zapad
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa sirotinja sigurno ne sipa .Shategabri je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:55Niko, više se čudim onima koji sipaju tamo.
Sipaju oni kojima je bitan kvalitet goriva .
- VensanKasel
- Kontakt:
Trade Air neće započeti letove iz Tuzle , ali izgleda da Air Montenegro hoće .
Air Montenegro je blizu postizanja dogovora sa aerodromom Tuzla o pokretanju operacija iz grada ove zimske sezone, iako dogovor tek treba da bude potvrđen ni sa jedne strane. Aerodrom Köln već je naveo pokretanje dvonedeljne linije Air Montenegro između drugog najprometnijeg aerodroma u Bosni i Hercegovini i Kelna počevši od 1. novembra, dok su i Tuzla i Air Montenegro ranije potvrdile da su u pregovorima o potencijalnim letovima s ciljem ublažavanja uticaja Wizz Aira zatvaranje baze ranije ovog mjeseca. Crnogorski avioprevoznik je ranije dostavio Pismo namjere upravi Aerodroma Tuzla o planovima za pokretanje usluga iz grada.
Air Montenegro je blizu postizanja dogovora sa aerodromom Tuzla o pokretanju operacija iz grada ove zimske sezone, iako dogovor tek treba da bude potvrđen ni sa jedne strane. Aerodrom Köln već je naveo pokretanje dvonedeljne linije Air Montenegro između drugog najprometnijeg aerodroma u Bosni i Hercegovini i Kelna počevši od 1. novembra, dok su i Tuzla i Air Montenegro ranije potvrdile da su u pregovorima o potencijalnim letovima s ciljem ublažavanja uticaja Wizz Aira zatvaranje baze ranije ovog mjeseca. Crnogorski avioprevoznik je ranije dostavio Pismo namjere upravi Aerodroma Tuzla o planovima za pokretanje usluga iz grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.