Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne bi bilo loše da počnu nuditi internet pa da se plati šta košta
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ASD
- Kontakt:
Švedska počela otimati bošnjački djecu. Što ovako nisu Jacka na vrijeme oteli.
- numanumaye22
- Kontakt:
Puna podrska za dalji rad, covjek jos ne krije

https://x.com/Pobric_Nedim/status/1704 ... 27005?s=20
Urnisanje

A ko je taj Ramo Isak uopste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kovačević je fantastičan lik.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nasa Dzejla izbacuje novu pjesmu, red je da je podrzimo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kad vidis da ne mozes postati normalna pjevacica uvjek mozes zapoceti saradnju sa ovim idiotima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Džejliii19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:59
Nasa Dzejla izbacuje novu pjesmu, red je da je podrzimo

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Jel i ona durex gelom mazala kosu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bukvalno sam to pomislio cim sam pogledao ovo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
DZEJLA RAMOVIC x NUCCI x VOYAGE - REDALJKA (OFFICIAL VIDEO 2024) Prod. by Popov
realno, jedino Dino Merlin pravi muziku koju mozes slusati godinama nakon izlaska, i ovih zadnjih par albuma, na prvih par slusanja bude "onako" i onda kad nakon par mjeseci, godina negdje cujes te pjesme shvatis zapravo koliko dobra stvar, kvalitet uvijek ispliva
realno, jedino Dino Merlin pravi muziku koju mozes slusati godinama nakon izlaska, i ovih zadnjih par albuma, na prvih par slusanja bude "onako" i onda kad nakon par mjeseci, godina negdje cujes te pjesme shvatis zapravo koliko dobra stvar, kvalitet uvijek ispliva
Don't believe the hype.
Napravit će naša Džejlii karijeru bolju i od Merlina. Šta fali malo za promjenu da iznenadi publiku. Možda joj i uspije sad ova pjesma. Vratit će se ona opet na svoj stil, to ne sumnjam. Naše blago.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:23DZEJLA RAMOVIC x NUCCI x VOYAGE - REDALJKA (OFFICIAL VIDEO 2024) Prod. by Popov

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
I koji je zakljucak, jel se rastala mama? 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Prosla su vremena gdje se cijene umjetnici poput Merlina. Danas raja voli slusati sve sto ima dobar ritam, lirika ti nije ni potrebna. Pogledaj onog Desingericu, frajer teska budala, ali trenutno je najveci hype oko njega.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:23DZEJLA RAMOVIC x NUCCI x VOYAGE - REDALJKA (OFFICIAL VIDEO 2024) Prod. by Popov
Dzejla bi bila budala kad bi nastavila snimati one žalopojke koje malo ko slusa, jedna je Marija Serifovic i ne mozes ti nju kopirati.
Nek se ugleda na onu Breskvicu, maloj je svaka pjesma u trendingu, redovno puni diskoteke i dobre pare uzima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Džejla i Sanja Vučić, opasan duo. Možda nekad dođe i do te saradnje. Ne možemo našu Džejlu porediti sa Breskvicom otrcanom, Teodorom, Teom i ostalim ravama. Ove su se od ZG pa sve do danas brukale samo. Gađaju ih na koncertima čašama, toliko ih poštuje raja. Za našu Džejlu samo riječi hvale, najbolja ikad.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- akisarajevo92
- Kontakt:
ma ja, sad je fazon napraviti nesto da privuce ciljanu publiku odmah na prvo slusanje, nebitno sto nakon dva-tri mjeseca skroz skroz izlapi i padne u zaborav, cista komercijala19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:33Prosla su vremena gdje se cijene umjetnici poput Merlina. Danas raja voli slusati sve sto ima dobar ritam, lirika ti nije ni potrebna. Pogledaj onog Desingericu, frajer teska budala, ali trenutno je najveci hype oko njega.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:23DZEJLA RAMOVIC x NUCCI x VOYAGE - REDALJKA (OFFICIAL VIDEO 2024) Prod. by Popov
Dzejla bi bila budala kad bi nastavila snimati one žalopojke koje malo ko slusa, jedna je Marija Serifovic i ne mozes ti nju kopirati.
Nek se ugleda na onu Breskvicu, maloj je svaka pjesma u trendingu, redovno puni diskoteke i dobre pare uzima
Don't believe the hype.
**** Jedino Dino Merlin Plagira muziku koju mozes slusati godinama nakon izlaska***
Realno Breskvica je bila preslatka dok nije krenula da radi neke korekcije na faciIceTea je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:36Džejla i Sanja Vučić, opasan duo. Možda nekad dođe i do te saradnje. Ne možemo našu Džejlu porediti sa Breskvicom otrcanom, Teodorom, Teom i ostalim ravama. Ove su se od ZG pa sve do danas brukale samo. Gađaju ih na koncertima čašama, toliko ih poštuje raja. Za našu Džejlu samo riječi hvale, najbolja ikad.

Merlin uzima lopatom po Švici trenutno,najjeftinija ulaznica od 95 franka do 165

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- akisarajevo92
- Kontakt:
šta je isplagir'o na posljednja dva-tri albuma?
jel i tekstove plagira?
imao je i on promasaja kao sto je duet sa slovenskom trandzom i LGBTQ+ projekat "Mi"
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.