On je vazda po zadatku,sad po cijem je ovaj put utvrdit cemo poslije tekme.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Citirat cu sam sebe da ne editujem,upravo Široki igra protiv Borca iducu pa eto
Također ali mislim da cemo to ako Bog da rijesiti 0:2 i mrs kuci0SHZ82 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:22Gigovic postavljen za sudiju. Nazalost taj lik je toliko kontravenzan da jedino sta mozemo razmisljati kako ce on uticati na tok utakmice.
Vjerujem u ovaj tim i trenera da ce pronaci najbolji nacin kako se dole postaviti.
Siroki ce gotovo pa sigurno igrati kao GOSK, mi moramo biti oprezni i na pocetku imati srece da od prvi zabijemo. Idealan scenarij je kao prosle sezone kad smo zabili u prvih par minuta i diktirali tempo utakmice.
Uglavnom ovo sto se sad radi u FKS je idealno i vremenom cemo postati mnogo jaki. Mene cak ni poraz u Sirokom nebi zabrinuo
Ma ja ne bi me cudilo da ih Gigara masakrira sa zutim kartonima i da onda baci ljagu na nas ako u nekom slucaju uzmemo dolje.
Pa gurao nas da ukloni ŠB a iduce kolo odmah nas uništio u BL Trako crveni itd.
Ide poguranac životom, kakvi kreteni
Pa je li Široki igra nakon toga s Borcem? Zato, ponavljam, čemu panika?bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:31Pa gurao nas da ukloni ŠB a iduce kolo odmah nas uništio u BL Trako crveni itd.
Mač sa 2 oštrice, ili će ih ovu pogurati pa iduću sakatiti. Ili će ih sad sakatiti, da bi iduću bili osakaćeni hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:49Pa je li Široki igra nakon toga s Borcem? Zato, ponavljam, čemu panika?bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:31Pa gurao nas da ukloni ŠB a iduce kolo odmah nas uništio u BL Trako crveni itd.
Najbolje bi bilo da pusti da se igra pa ko koga klapi. Nije Široki sad neka hrkljuš ekipa pa da se očekuje antifudbal, mogla bi baš biti na oko lijepa utakmica ali sve će zavisiti od Gigsove direktive. Doduše ne znam kakav je teren trenutno, protiv Zvijezde mi se činilo da nije baš u idealnom stanju a i kiša će padati danas i sutra.
Pa njih ce tu pokrasti a protiv nas ce ih pogurati. A znaju da smo mi opasni za titulu nego ŠB. On je kao serijski ubica po naredjeju obavlja posao, uglavnom obavlja posao za Borac ili za klubove iz rs znao je osim Borca i slogu i Leotar dobro pogurati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:49Pa je li Široki igra nakon toga s Borcem? Zato, ponavljam, čemu panika?bordobijeli je napisao/la: ↑21 sep 2023, 13:31Pa gurao nas da ukloni ŠB a iduce kolo odmah nas uništio u BL Trako crveni itd.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, nedimmmm1337, Rule_hz i 41 gost.