Čiji je ovo ljupki glasić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dešavalo se više puta, sad će ubrzo.
Prico mi jaran od mog jarana da je njegov jaran igrao protiv nas i protiv njih.donDondon je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:48Pričao mi jedan što je ove sezone igrao protiv širokog i protiv nas,kaže da su oni mnogo organizovanija ekipa,da ovi nisu vjerovali da ovako nepovezano sarajevo igra
Sreća je naša što imaš Penu oliveiru i još nekolicinu koja i ne zna šta se dešavalo po širokom ljudi došli da se prodaju,libo njih za pritisak i psovke,idealna prilika da se još više rašire krila.
Koliko god da su uigraniji od nas,nemaju.nas individualni kvalitet
ne misli na eru zalizanog misli na ovu sezonu,poyynokee je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:00Prico mi jaran od mog jarana da je njegov jaran igrao protiv nas i protiv njih.donDondon je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:48Pričao mi jedan što je ove sezone igrao protiv širokog i protiv nas,kaže da su oni mnogo organizovanija ekipa,da ovi nisu vjerovali da ovako nepovezano sarajevo igra
Sreća je naša što imaš Penu oliveiru i još nekolicinu koja i ne zna šta se dešavalo po širokom ljudi došli da se prodaju,libo njih za pritisak i psovke,idealna prilika da se još više rašire krila.
Koliko god da su uigraniji od nas,nemaju.nas individualni kvalitet
Pa jbt ko da mi ne gledamo i nas i njih. Cuj nepovezani, mozda misli na eru zalizanog kad je bilo nista ni sa cim.
Da ce biti teska utakmica hoce, mislim da bi moglo odluciti ko bolje udje u tekmi i eventualno povede.
Bilo kako bilo i da se kiksa podrska ne smije izostati!
uzas
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, misstianopenaldo, napoleon72, Proximic, riki46 i 64 gosta.