FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sta je sa sudijama,nije se nikad desilo dan pred tekmu da se nezna ko sudi,bit ce zeznuto kolo pa se lome nešto tamo neodlucni su...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kad bude bandic na centru
Dragan Kesić, Dragan Petrović il Luka Bilbija
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dešavalo se više puta, sad će ubrzo.
Prico mi jaran od mog jarana da je njegov jaran igrao protiv nas i protiv njih.donDondon je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:48Pričao mi jedan što je ove sezone igrao protiv širokog i protiv nas,kaže da su oni mnogo organizovanija ekipa,da ovi nisu vjerovali da ovako nepovezano sarajevo igra
Sreća je naša što imaš Penu oliveiru i još nekolicinu koja i ne zna šta se dešavalo po širokom ljudi došli da se prodaju,libo njih za pritisak i psovke,idealna prilika da se još više rašire krila.
Koliko god da su uigraniji od nas,nemaju.nas individualni kvalitet
Pa jbt ko da mi ne gledamo i nas i njih. Cuj nepovezani, mozda misli na eru zalizanog kad je bilo nista ni sa cim.
Da ce biti teska utakmica hoce, mislim da bi moglo odluciti ko bolje udje u tekmi i eventualno povede.
Bilo kako bilo i da se kiksa podrska ne smije izostati!
Dole je loš teren,morat ce se opet nažalost malo više nabijat nego sto bi inace.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav god rezultat bude, podrška ne smije da izostane. Ekipa dobija neke obrise, nakon dugo vremena to liči na nešto ali je još dug put do dominacije.
Svjesni smo svi da je ovo uz BL najteže gostovanje i nadat se samo da će proći bez povreda, incidenata i crvenih kartona. Treba održati ovu pozitivnu atmosferu oko kluba bez obzira na rezultat.
Svjesni smo svi da je ovo uz BL najteže gostovanje i nadat se samo da će proći bez povreda, incidenata i crvenih kartona. Treba održati ovu pozitivnu atmosferu oko kluba bez obzira na rezultat.
Ekipa je pokazala zajedno sa šefom da imaju konacno glavu i rep. Jedno od najtezih gostovanja slijedi treba biti optimistican da uz ponovljenu igru borbu trku zalaganje mozemo do bodova. Uz posteno sudjenje naravno. Ne mozemo ocekivat da sad odma sve bude bajno kao najjaci smo postali preko noci. Ne ide to tako ali bitno da se konacno vidi svijetlo na kraju tunela. Idemo jako hrabro za VEDRANA pa sta Bog da! IGRAJTE ZA VEDRANA!
Po meni imat cemo u Listici sve uslove.Lijep teren,nadam se i posteno sudjenje.
Mnogo ljepse gostovanja nego recimo Tusanj gdje te lome,sa tribina urlicu,klupa skace ebe mrtve ,zive.
Ako budemo imali pristup kao protiv Zrinjskog ,ne sumnjam u pobjedu.
Mnogo ljepse gostovanja nego recimo Tusanj gdje te lome,sa tribina urlicu,klupa skace ebe mrtve ,zive.
Ako budemo imali pristup kao protiv Zrinjskog ,ne sumnjam u pobjedu.
Gigović nam sudi, dobri, prepošteni
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ne misli na eru zalizanog misli na ovu sezonu,poyynokee je napisao/la: ↑21 sep 2023, 12:00Prico mi jaran od mog jarana da je njegov jaran igrao protiv nas i protiv njih.donDondon je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:48Pričao mi jedan što je ove sezone igrao protiv širokog i protiv nas,kaže da su oni mnogo organizovanija ekipa,da ovi nisu vjerovali da ovako nepovezano sarajevo igra
Sreća je naša što imaš Penu oliveiru i još nekolicinu koja i ne zna šta se dešavalo po širokom ljudi došli da se prodaju,libo njih za pritisak i psovke,idealna prilika da se još više rašire krila.
Koliko god da su uigraniji od nas,nemaju.nas individualni kvalitet
Pa jbt ko da mi ne gledamo i nas i njih. Cuj nepovezani, mozda misli na eru zalizanog kad je bilo nista ni sa cim.
Da ce biti teska utakmica hoce, mislim da bi moglo odluciti ko bolje udje u tekmi i eventualno povede.
Bilo kako bilo i da se kiksa podrska ne smije izostati!
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uzas
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !