FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Roemello89
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Roemello89 » 11 mar 2011, 03:35

harry_90 je napisao/la:Crnkic novi sef strucnog staba,vidjecemo na sta ce ovo sve izaci.Tesko ce se igraci u 3 dana moci naviknuti na njegov stil igre,situacija oko kluba nije dobra,bas cemo vidjet na sta ce izaci mec sa sarajevom..Ovo je dosta uzdrmalo ekipu,bojim se da bi mogli kiksat kuci :roll:

edit: Ekipa nece trenirat na Tusnju,vec na stadionu u G.Tuzli,tako sam maloprije procitao.

trenirate u G. Tuzli bas lijepo. ja kad dolazim na odmor u Tuzlu bas budem u G. Tuzli, nekad sam znao trenirati bas na tom stadionu FK Mladost s njihovom ekipom..... sretno vam u subotu da dobijete sarajevo i nadam se da Mesanovic uvali koji gol sarajevu..... pozz tuzlacima
Željezničar Za Život Cijeli 19TM87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 06:06

Penaltik je napisao/la:Ljudi samo bez tenzija :) Neka bude praznik fudbala,jedna dobra tekma,ocekujem bar 5000 gledalaca,nadam se da cemo i mi svi uci na tu famoznu D tribinu..pozz svima i vidimo se abd u subotu. ;)

posteno i vjerujem da cete uci, jer vracati nekoga je veci rizik, ako vec moze ta tribina da primi 600 ljudi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 mar 2011, 08:21

Zamolio bih vas da prekinete sa navijackim temama jer biti cemo primorani dijeliti banove bez upozorenja!
AMAR OSIM!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 12:25

Sutra 1:0 i to je to..Sad negdje citam da ce gostujucu navijaci dobit 200 mjesta,a negdje 500..Ma haj kako god,samo da prodje bez nereda i slicnih situacija kao prosle godine..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 mar 2011, 12:28

harry_90 je napisao/la:Sutra 1:0 i to je to..Sad negdje citam da ce gostujucu navijaci dobit 200 mjesta,a negdje 500..Ma haj kako god,samo da prodje bez nereda i slicnih situacija kao prosle godine..
Bravo harry 1-0 al u 93 minuti :mrgreen: pa da mogu citat komentare po forumima i portalima kako je bilo sudjenje katastrofa da mi ne bude dosadno :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 12:35

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sutra 1:0 i to je to..Sad negdje citam da ce gostujucu navijaci dobit 200 mjesta,a negdje 500..Ma haj kako god,samo da prodje bez nereda i slicnih situacija kao prosle godine..
Bravo harry 1-0 al u 93 minuti :mrgreen: pa da mogu citat komentare po forumima i portalima kako je bilo sudjenje katastrofa da mi ne bude dosadno :D
Ne bi mi bilo ljepseg osjecaja nego na kraju uvalit :D tad bi bilo komentara milion o kradji,sudjenju itd..ponovo bi bili mesari,ne bi nas Barca dobila .. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 14:09

da smo bogdo mesari na gostovanju, tad bi nosili bodove sa gostovanja :)...ebiga mesar, jer kuci se boris pruzas maksimum i igras nesto malo ostrije da bi dosao do pobjede ebiga.....ma utakmica manje vise nije mi puno vazan rezultat, koliko je povratak na tribinu :)...mi svakako ne mozemo ni ispast, a tesko da mozemo do evrope ebiga...naravno slag na tortu z apovratak navijaca, svakako da je dobro dosla i pobjeda, ali kazem meni je to sad skroz u drugom planu vise se radujem ovom drugom....svakako vecina nas vidi 5-10 minuta aktivnog fudbala kada navija i uglavnom ne vidimo golove :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 14:25

Kako lijep dan u Tuzli,toplo,samo da ovako bude i sutra .

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 mar 2011, 14:39

Lijep dan forum se smirio nema NLO-ova na forumu , sve mirise da ce sutra lijepa predstava da bude, da ce da se uziva .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 15:33

U subotu na stadionu Tušanj u Tuzli od 15 sati igra se jedan od vječitih derbija u BiH, a sastaju se nogometni klubovi Sloboda i Sarajevo. Nogometni/Fudbalski Savez BiH ovu je utakmicu već proglasio utakmicom visokog rizika, a navijači Sarajeva su na pojedinim sarajevskim portalima najavili i mogućnost pravljenja nereda, zbog malog broja ulaznica za njihove navijače.Piše portal Radio Kameleona. Menadžer FK Sloboda Adem Šabović potvrdio je za kameleon da će sloboda omogućiti 150 ulaznica za gostujuće navijače.

Ko "Fukarama" uskraćuje prisustvo na novoj tribini?

Da će "Horde zla" na sutrašnjoj utakmici biti smještene na "sektor D" zapadne tribine stadiona Tušanj, potvrđeno je na današnjoj klupskoj press konferenciji Slobode.

Tuzlaci su gostujućim navijačima, u skladu sa propozicijama takmičenja NSBiH-a, obezbjedili 200 ulaznica, dok ostali navijači koji pristignu u Tuzli neće moći ući organizovano, niti će im se moći obezbjediti fizička odvojenost od domaćih navijača.

Međutim, veći problem bi mogao biti ukoliko se "Fukarama" ne dopusti smještaj na sjevernu tribinu u izgradnji, što je v.d. direktor Slobode Zdenko Jurić najavio na današnjoj press konferenciji.

- Mi bi sa aspekta organizacije utakmice i sigurnosti svih posjetitelja bili najsretniji kada bi naši navijači mogli biti smješteni na sjevernu tribinu. Ali za to moramo imati dozvolu JU Stadiona Tušanj, MUP-a i izvođača radova, što do sada nismo uspjeli osigurati. Ali iskreno se nadamo da će do početka utakmice naši navijači biti na mjestu, odakle su navijali u posljednjoj utakmici sa Slavijom. U protivnom, navijači će se morati zadovoljiti "sektorom A" zapadne tribine – istakao je Jurić.

Vjerujemo da će do sutra svi koji učestvuju u organizaciji utakmice uvidjeti da je smještaj "Fukara" na sjevernu tribinu najsigurnije rješenje za sve koji žele doći na ovaj susret. U suprotnom bi blizina dvije navijačke skupine mogla biti uzrok neželjenim situacijama iz prošlih godina, kada je u neredima povrijeđeno nekoliko navijača i policajaca.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 mar 2011, 15:40

Ne znam dokle vise ove pizdarije :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 15:44

Nadam se da ce ovo biti rijeseno do pocetka meca,valjda policija zeli manje posla sa navijacima,valjda jos uvjek nisu izvukli pouke iz prosle godine kada je bilo nereda na stadionu,valjda im nije u cilju da se to ponovi ?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 mar 2011, 15:48

Sramota za grad,za klub za navijace.STa vam radi uprava to nije humano.I ono sto je najgore za te probleme sto uprava upravi indirektno ce ispastati fukare jer ovim potezom ukaljali su vam ime grada i onoga sto se nalazi u njemu.

Neka ih je stid,neka na Kosevu svaki put dodje 10 000 gostojucih navijaca niko nece rijeci prigovoriti.Jesmo li mi krivi sto imamo veliku armiju navijaca ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 mar 2011, 15:49

harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce ovo biti rijeseno do pocetka meca,valjda policija zeli manje posla sa navijacima,valjda jos uvjek nisu izvukli pouke iz prosle godine kada je bilo nereda na stadionu,valjda im nije u cilju da se to ponovi ?
Pa i budala zna da je sigurnije da smjeste Fukare na Sjeveru nego na A tribinu ... Jedino ako zele nerede i ta sranja ma ovo je neko provalio sigurno mi sutra kad dodjemo do sjevera mislis da ce nas neko od radnika dole sprijecit da udjemo na tribinu a ni specijalci nece nista uradit da nas sprijece tako da ovo je samo budalstinja za malu djecu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2011, 15:56

E, mater im yebem od mene nece dobiti 5KM. Nedam svojih pet maraka (C tirbina na koju idem). Sta handre vise i Fukare i gostujuce navijace!
Juricu ti si bio proljev i ostao! :evil:
Navijaci moraju nesto uciniti, ali sta? Kako da nikada nismo protestvovali? :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 mar 2011, 15:59

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nadam se da ce ovo biti rijeseno do pocetka meca,valjda policija zeli manje posla sa navijacima,valjda jos uvjek nisu izvukli pouke iz prosle godine kada je bilo nereda na stadionu,valjda im nije u cilju da se to ponovi ?
Pa i budala zna da je sigurnije da smjeste Fukare na Sjeveru nego na A tribinu ... Jedino ako zele nerede i ta sranja ma ovo je neko provalio sigurno mi sutra kad dodjemo do sjevera mislis da ce nas neko od radnika dole sprijecit da udjemo na tribinu a ni specijalci nece nista uradit da nas sprijece tako da ovo je samo budalstinja za malu djecu
Ma rijesice se to,kad smo mogli protiv Slavije biti smjesteni na tribini,gdje se zna da njihovi navijaci nece doci,a sad nam ne daju da udjemo na sjever,iako ce doci gostujuci navijaci, utakmica proglasena visokim rizikom,a oni kenjaju o tome da li ce nama ustupiti sjever,pa to samo budala moze pomislit da nas stave na istu tribinu,joj Boze koji moroni :evil: nadam se da cemo sutra svi navijati na sjeveru,nek osiguraju mec sa specijalcima,flekovcima itd.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 mar 2011, 16:00

ccc :|

Pa stvarno se u vasem klubu ne zna ni ko pije,ni ko placa :roll: i vas zajebaju..

Bio sam prosle godine u TZ...a sad ne bih kad bi mi neko platio vjerujete :roll: ne samo TZ..nego vecina gostovanja je za mene zavrsena prica.....od samog kasnjenja na utakmice,do svakakvih policijskih tortura i famoznog izlaska prije kraje tekme :roll:

Jbt ja Sarajevo gledam 15 godina,volim fudbal i samo zbog tog idem na utakmice...a na gostovanjima ja nista od toga vidjeti ne mogu, zbog svega navedenog...i cemu da idem??

Ultras nisam i te gluposti me ne interesuju...interesuje me samo fudbal

Zivota mi kad bi mi platili,ja otiso ne bi...kad se steknu uslovi e onda mozemo fino i mi i vi..i peti deseti,ici i gledati fudbal...ovo nicemu ne vodi...stas ti ocekivat,kad ni vi, kao domacini ne znate gdje cete smjesteni biti..sta za goste ocekivat i ko uopce zeli tamo ici :roll:

Sto se same tekme tice...realno bolji smo,jos i ova situacija sa sadikovicem..sve nam na mlin ide..al haj ti znaj...

Mislim da sarajevo moze dobro odigrati uz korektno sudjenje...a jedina sansa slobode je u prekidima,kao i uvijek...daj ba pocnite igrati fudbal jednom :P :P :)

P.s.

pamti li ko od vas kad ste posljednji put gol dali a da nije iz prekida hehe..preludi ste :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 11 mar 2011, 16:02

Odluceno je Fukare idu na A tribinu,uostalom i neka je tako dok se sjever ne izgradi u potpunosti,sta treba da neko pogine da bi skontali da sjever nije uslovan jos uvijek da primi navijace

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2011, 16:03

sarajlija89 je napisao/la:ccc :|

Pa stvarno se u vasem klubu ne zna ni ko pije,ni ko placa :roll: i vas zajebaju..

Bio sam prosle godine u TZ...a sad ne bih kad bi mi neko platio vjerujete :roll: ne samo TZ..nego vecina gostovanja je za mene zavrsena prica.....od samog kasnjenja na utakmice,do svakakvih policijskih tortura i famoznog izlaska prije kraje tekme :roll:

Jbt ja Sarajevo gledam 15 godina,volim fudbal i samo zbog tog idem na utakmice...a na gostovanjima ja nista od toga vidjeti ne mogu, zbog svega navedenog...i cemu da idem??

Ultras nisam i te gluposti me ne interesuju...interesuje me samo fudbal

Zivota mi kad bi mi platili,ja otiso ne bi...kad se steknu uslovi e onda mozemo fino i mi i vi..i peti deseti,ici i gledati fudbal...ovo nicemu ne vodi...stas ti ocekivat,kad ni vi, kao domacini ne znate gdje cete smjesteni biti..sta za goste ocekivat i uopste ko zeli tamo ici :roll:

Sto se same tekme tice...realno bolji smo,jos i ova situacija sa sadikovicem..sve nam na mlin ide..al haj ti znaj...

Mislim da sarajevo moze dobro odigrati uz korektno sudjenje...a jedina sansa slobode je u prekidima,kao i uvijek...daj ba pocnite igrati fudbal jednom :P :P :)

P.s.

pamti li ko od vas kad ste posljednji put gol dali a da nije iz prekida hehe..preludi ste :mrgreen:
Reko sam neki dan. Dok se navijacke skupine zayebaju i ratuju, klubovi ne mogu biti gori!
Valjda se nekada opametimo i maknemo stoku!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2011, 16:05

scudetto je napisao/la:Odluceno je Fukare idu na A tribinu,uostalom i neka je tako dok se sjever ne izgradi u potpunosti,sta treba da neko pogine da bi skontali da sjever nije uslovan jos uvijek da primi navijace
Do vidjena Tusanj, dok se ne izgradi stadion!!!!!
Imamovicu Jasmine seljacino od Brckog nabijem te!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.