NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dobar covjek , pravi sportski radnik! Mislim da se nece dugo zadrzat zbog svog temperamenta.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Vi ste klub za PL, kraj priče. Ove ili slijedeće nećete ući, ali tipa do kraja ove decenije sigurno hoćete, bez obzira kako to vama sad zvuči.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:12Vi ste klub za PL, kraj priče. Ove ili slijedeće nećete ući, ali tipa do kraja ove decenije sigurno hoćete, bez obzira kako to vama sad zvuči.![]()

nadamo se da ce prosiriti Premier ligu na 40 timova i tu grabimo priliku, nismo budale da se tu nesto borimo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pa veće su šanse da ispadnemo iz ovog ranga do kraja decenije

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoj zezati, kad u PL mogu igrati Gabela, Doboj, Posušje, razna sela, može i Jedinstvo. Vi kad to baš budete htjeli, vi ćete to i uraditi, za mene nema dileme.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 sep 2023, 23:18![]()
![]()
![]()
hvala ti legendo, ja bi rekao do kraja stoljeca ipak.
nadamo se da ce prosiriti Premier ligu na 40 timova i tu grabimo priliku, nismo budale da se tu nesto borimo
Evo već danas lijepa vijest, ako bude sposoban kao što je dobar lik, za nek ciklus od 4 godine, on može kreirati od vas novog premijerligaša.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Puno faktora utice na to da mi ne igramo PL. Unistava se klub 25 godina, i nije to onda lako ispraviti kroz 3-4 godine. Grad ne moze financirati klub u PL, jedva izdrze i ovu ligu, tako da dok god se ne nadje neki privatnik, ili grupa njih koji ce htjeti raditi zajedno uz pomoc grada, od nas nema nista.
Vidjecemo sad, novi predsjednik je tu, ali koji ce koristiti samo gradske pare, nece ulagati nista svoje. Kao bude posten vjerujem da ce se ovo zategnuti malo, a nadam se i gradonacelnik da ce odraditi svoj dio posla i nadgledati sta se tu radi
Vidjecemo sad, novi predsjednik je tu, ali koji ce koristiti samo gradske pare, nece ulagati nista svoje. Kao bude posten vjerujem da ce se ovo zategnuti malo, a nadam se i gradonacelnik da ce odraditi svoj dio posla i nadgledati sta se tu radi

Na istoj je izabran novi Upravni odbor kluba iz Bihaća, a čine ga: Hasan Semanić, Ismet Sijamhodžić, Fuad Komić, Husein Kljajić i Aljoša Aljo Bobić.
Prošli je bio: Admir Abdihodžić, Halim Stupac, Ismet Sijamhodžić, Ramiz Hošić i Aljoša Aljo Bobić.
Neko rece “nadam se da ce se grad umijesati”, pa da nema grada, Jedinstvo bi odavno bilo na nivou Omladinca iz Pokoja ili Sloge iz Kralja…
Vidim da pisete kako je ovaj Hasan dobar covjek. Ova biografija i politicki angazman su bas tanki. Ne kazem da nama ne treba dobar covjek, ali nama prije svega treba dobar znalac, menadzer i/ili uticajna osoba.

Meni ovo nista ne obecava, najiskrenije se nadam da se varam…
Niko ne spominje da je novi predsjednik jedinstva istovremeno i trener mnk mujo hrnjica i da će izgleda ostati i na toj poziciji.
Ovo me podsjeća na političare koji su i profesori na faksu, i u skupštini/vijeću i u upravnom odboru ovom i nadzornom onom...
Ovo me podsjeća na političare koji su i profesori na faksu, i u skupštini/vijeću i u upravnom odboru ovom i nadzornom onom...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Jedina pozitiva je ta da je covjek pravi sportski radnik i dosta je cijenjen na kantonu kao takav.
A sve ostalo nisam siguran da je on sposoban kao Predsjednik nesto veliko odradit? Al mozda ako Bude isao lagano i sistematski mozda i nesto bude ….
A sve ostalo nisam siguran da je on sposoban kao Predsjednik nesto veliko odradit? Al mozda ako Bude isao lagano i sistematski mozda i nesto bude ….
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
I ja sam rekao, ne znam kako ce mu ici ova pozicija, ali da je citav zivot u sportu, to sto posto. Vidjecemo ksko ce se snaci
Interesuje me ko su ovi ostali u Upravi, uvijek ista imena
Interesuje me ko su ovi ostali u Upravi, uvijek ista imena
Hasan Semanić je cijeli život sportski radnik i da je imenovan na mjesto sportskog direktora to bi svakako imalo puno više smisla.
Po meni na čelu Upravnog odbora treba biti neko iz svijeta biznisa, neko ko je u mogućnosti lično biti sponzor kluba i ko je dovoljno sposoban da privuče u klub druge sponzore.
Ako ćemo realno nikome više Jedinstvo nije interesantno.
Po meni na čelu Upravnog odbora treba biti neko iz svijeta biznisa, neko ko je u mogućnosti lično biti sponzor kluba i ko je dovoljno sposoban da privuče u klub druge sponzore.
Ako ćemo realno nikome više Jedinstvo nije interesantno.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
To je tacno jbg.
Je li SD jos Besim?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma nije Beskova uloga klasicnog SD-a, moze se pricati sta god ko hoce on je i danas tata fudbala u svakom smislu i odan ovome klubu bez kompromisa.
ne znam sta bi ti rekao, ja koga god da upitam svi hvale covjeka, isto da vam kazem da je gradonacelnik osigurao financijsku strukturu do kraja godine i to je 100000% provjereno tako da ako se nesto dogodi krivce ne treba traziti dalje od uprave.
meni je drago da je neko posten dosao da vodi klub, ali sumnjam da ovaj covijek ima ista bolje konekcije od Adija, samo se nadati da vise zna jel finansije ce idalje da zavise iskljucivo od toga koliko ce grad Bihac moci pljunuti.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Covjek ima hiljadu godina brate, ne znam... ko je doveo igrace prosle godine a ko ove, nema sanse da je ista osoba?!InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:22ma nije Beskova uloga klasicnog SD-a, moze se pricati sta god ko hoce on je i danas tata fudbala u svakom smislu i odan ovome klubu bez kompromisa.
ne znam sta bi ti rekao, ja koga god da upitam svi hvale covjeka, isto da vam kazem da je gradonacelnik osigurao financijsku strukturu do kraja godine i to je 100000% provjereno tako da ako se nesto dogodi krivce ne treba traziti dalje od uprave.
meni je drago da je neko posten dosao da vodi klub, ali sumnjam da ovaj covijek ima ista bolje konekcije od Adija, samo se nadati da vise zna jel finansije ce idalje da zavise iskljucivo od toga koliko ce grad Bihac moci pljunuti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
istina brate moj, al vjeruj mi da je Besko i sa hiljadu godina najmoderniji domaci kadar, on je i svojevremeno pratio trendove europske i tako postavljao igru.harden je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:42Covjek ima hiljadu godina brate, ne znam... ko je doveo igrace prosle godine a ko ove, nema sanse da je ista osoba?!InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:22ma nije Beskova uloga klasicnog SD-a, moze se pricati sta god ko hoce on je i danas tata fudbala u svakom smislu i odan ovome klubu bez kompromisa.
ma znas kako se kod nas igraci dovode ne trebam ti pricati, ovi su dovedeni daj sta das jel smo zakasnili kao i inace
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
vjerovatno jedan bivsi trener dolazi, nije Beganovic
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Koji? Domaci? Ne znam da ima ijedna dobra opcija sto se tice stranaca..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:53vjerovatno jedan bivsi trener dolazi, nije Beganovic
Jasmin Dzidic ?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:53vjerovatno jedan bivsi trener dolazi, nije Beganovic
Dzida je gori od Borovca
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta, VivaLaStella i 8 gostiju.