Jesi'l im sluso zadnji album? Valja li cemu?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Aleme možeš preskočiti koju temu i ne davati svoje mišljenje, nisi iz Sarajeva tako da pišeš glupostialemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:55Burazeru nisam nigdje ni napisao da je mangup... Ne znam kako ko smatra, vazda je bilo samo ckapi potezu za utoku ali istom ravni na sake ne bude nikom nista u 90% slucajeva, malo koja sljiva i haj vozdra. Dok valja opaliti, to je odma zatvor (pokusaj ubistva), bolnica i mozda ubistvo, sve u jednom. Smatram ga k'o i Kristijana, predmet zaje.bancije ali sa budalama bikad ne znas, niko mu nece otic i u facu to reci ni njemu ni KristijanuAshburtonG je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:40Otkad je neko mangup ko ima muda pucat? 90% ih puca iz straha, a to je bas ovaj lik. Gdje god je zakuhao, dobio je degenek ili pobjegao. To ti moze potvrdit bilo ko, ko ima makar malo kontakta s tim krimi miljeom u Sarajevu. Njegov nivo su oni barovi za duvanje slaufa i prosipanje lafine djecurliji.
Da se ne provaljuje po socijalnim mrezama, ne bi niko nikad ni obracao paznju na njega. Light verzija Kristijana Golubovica, koji je fkt bio u tim krugovima 90ih, a on od sebe napravio kralja podzemlja, a u biti bio potrcko.
Ja bih najvise volio da oni pucaju preciznije, pa da se pokolju izmedju sebe u sto kracem roku.
Ni mi ne komentarisemo nekog klauna iz Houstona i ne objašnjavamo kako je on mangup i sl.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne znam gdje sam rekao da je mangup, ali haj ok, nebitno
I komentarisi koga hoces, iz Hou, iz Londona, sta mene libo za tim likom
I komentarisi koga hoces, iz Hou, iz Londona, sta mene libo za tim likom
izbaci mi na tiktoku negdje je nastupala
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Govori u svoje ime.StevieG8 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 00:14Iskr bezveze nije vrijedno gledanjaSky9 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:50Ima li ko one njene klipiće koje je kao slučajno pustila u eter?definetlyarnautovich je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:47https://www.iks.ba/lifestyle/modailjepo ... /230919180
Erna Saljević za hit frizuru sezone maže glavu Durexovim lubrikantom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Niko ne piše kako nam je država Srbija uhapsila gaziju SalkA?
- VensanKasel
- Kontakt:
Kristijan 90-ih je bio daleko od potrčka .AshburtonG je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:40Otkad je neko mangup ko ima muda pucat? 90% ih puca iz straha, a to je bas ovaj lik. Gdje god je zakuhao, dobio je degenek ili pobjegao. To ti moze potvrdit bilo ko, ko ima makar malo kontakta s tim krimi miljeom u Sarajevu. Njegov nivo su oni barovi za duvanje slaufa i prosipanje lafine djecurliji.
Da se ne provaljuje po socijalnim mrezama, ne bi niko nikad ni obracao paznju na njega. Light verzija Kristijana Golubovica, koji je fkt bio u tim krugovima 90ih, a on od sebe napravio kralja podzemlja, a u biti bio potrcko.
Ja bih najvise volio da oni pucaju preciznije, pa da se pokolju izmedju sebe u sto kracem roku.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Naravno, jako dobar. Nastavak muzičke evolucije kakvu prolaze i dalje. Neki kažu da su strpali dosta različitih stilova, pa čak i žanrova, ali meni je super. Jasno ne u vrhu njihove diskografije, ali i dalje jako dobar. Drže konstantu uglavnom, što je danas jako teško.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa realno tipiĆni SDA-ovac.
Čuj krenuo s pištoljem u drugu državu

Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Zbog torture koju je proživio od srpske policije, ima da ga pred izbore proglase zlatnim ljiljanom.Shategabri je napisao/la: ↑20 sep 2023, 10:27Pa realno tipiĆni SDA-ovac.
Čuj krenuo s pištoljem u drugu državu![]()
I da nije, usro je u zadnjih 10-15 godina, ratatata

Onaj film vidimo se u citulji, i prica da je jedini prezivio s tog filma su mu pomogli toj nekoj "reputaciji sire mase". Sad mu se i djeca smiju.
@arvid
Poslusat cu
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovako sarajevski kokuzi i kriminalci ugrozavaju zivote BejHa gradjana. Laganica, SDA glasaci, veliki mumini, Allaha se a u pozadini Ceca tresti. Standardno.

- numanumaye22
- Kontakt:
Ovako bi trebalo da se radi redovno, pa ne znam da je u zadnjih 10 godina nama igdje ukinuta viza. Ministar vanjskih poslova nista nije radio, Hrvatima UK ukinula vize jos 2006, kad nisu bili ni blizu EU a nama lafo prijateljska zemlja, 500 KM viza skoro.ljevak je napisao/la: ↑19 sep 2023, 23:22MortemHz je napisao/la: ↑19 sep 2023, 22:12Argentina je 5. septembra donijela odluku o ukidanju viza za građane Bosne i Hercegovine, saopćio je danas šef diplomatije Argentine Santiago Cafiero tokom susreta s bh. ministrom vanjskih poslova u Elmedinom Konakovićem (NiP).
Tokom susreta na marginama 78. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija argentinska strana informisala je delegaciju Bosne i Hercegovine da su dobri politički odnosi dvije zemlje, bez otvorenih pitanja i naglašeno prijateljstvo bez obzira na geografsku udaljenost.
![]()

Prag bi morao da padne ispod 3 % odbijenih viza, mislim da je to bio uslov bio Hrvatskoj.Sjedinjene Američke Države tokom 2022. godine odbile su 19,91 posto zahtjeva za vize od ukupnog broja koje su podnijeli državljani Bosne i Hercegovine.
Prema zvaničnim podacima Ministarsva vanjskih poslova SAD-a, riječ je o tzv. prilagođenoj stopi odbijanja za "B vize". Prilagođena stopa odbijanja se odnosi na postotak odbijenih zahtjeva u odnosu na ukupan broj podnesenih zahtjeva za vizu iz određene zemlje.
Od zemalja našeg regiona, Srbija ima stopu od 19,45 posto odbijenih zahtjeva,
P’jana guzica.alemsa je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:47https://fb.watch/naBj4-a7LL/?mibextid=GpiG5r
Kakva psihopata jebte, umro coj'k.
Don't hate what you don't understand.
- kraljttbvb
- Kontakt:

U New Cairo idu ovi što imaju para (to ce biti malo elitniji grad), fukara ostaje u Cairu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Naravno, ali opet to neće riješiti problem prenatrpanosti.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 sep 2023, 14:30![]()
U New Cairo idu ovi što imaju para (to ce biti malo elitniji grad), fukara ostaje u Cairu...
Sva fukara koja bude radila u Novom Kairu će živjeti u Kairu. 40 kilometara je ništa.
- AshburtonG
- Kontakt:
Androcid.alemsa je napisao/la: ↑20 sep 2023, 13:47https://fb.watch/naBj4-a7LL/?mibextid=GpiG5r
Kakva psihopata jebte, umro coj'k.
-
- Kontakt:
Ali kako lik dozvoli da ga zaključa u kofer.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zar možeš bit iovako glup ko ovaj Salko? Šta je mislio lik?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.