Jeste igrao jedjale je napisao/la:pa ako se ne varam ovaj Selimovic je igrao malo i kod nas

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jeste igrao jedjale je napisao/la:pa ako se ne varam ovaj Selimovic je igrao malo i kod nas
Na žalost !pile87 je napisao/la:Jeste igrao jedjale je napisao/la:pa ako se ne varam ovaj Selimovic je igrao malo i kod nas
spahic + 40 temp, igra baljic najvjerovatnijebanovan je napisao/la:Čuj Travnik će se nadigravati sa namaHajde da vidim i to čudo
![]()
Uglavnom, očekujem slijedeću formaciju
Mislim da će Stanić igrati a ne Radovanović. Protiv ovih komotno možemo igrati sa jednim štoperom![]()
Također bih volio da ne igramo sa dva zadnja vezna igrača nego samo sa jednim. Al eto, nije do mene
banovan je napisao/la:Čuj Travnik će se nadigravati sa namaHajde da vidim i to čudo
![]()
Mislim da će Stanić igrati a ne Radovanović. Protiv ovih komotno možemo igrati sa jednim štoperom![]()
Također bih volio da ne igramo sa dva zadnja vezna igrača nego samo sa jednim. Al eto, nije do mene
spahic je hvala bogu dobro i spreman je tj nema vise temperatureThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:spahic + 40 temp, igra baljic najvjerovatnijebanovan je napisao/la:Čuj Travnik će se nadigravati sa namaHajde da vidim i to čudo
![]()
sve i da tako bude, vjeruj da bajro ne bi igrao u startnoj postavi, bajro je davao golove u pripremnim utakmicama, lazar nije, lazar igra, bajro grije klupuNeprilagodjen je napisao/la:volio bih da bajro da hat-trick,da se ustali u timu,a da lazo onda ulazi samo kao joker po potrebi u zadnjih 15 minuta!
e pa volio bih vidjeti trenera koji bi na klupi ostavio igrača koji je postigao hat-trick u prethodnom meču,a da u tim umjesto njega stavi nekoga kome je to prosjek u čitavoj sezoni!sve i da tako bude, vjeruj da bajro ne bi igrao u startnoj postavi, bajro je davao golove u pripremnim utakmicama, lazar nije, lazar igra, bajro grije klupu
ovo je savrsena prilika u ove 3-4 utakmice dok nema lazara da se ovi ostali napadaci pokazu, da vidimo jesmo li bili u pravu sto smo kritikovali lazara ili smo bili u krivuNeprilagodjen je napisao/la:e pa volio bih vidjeti trenera koji bi na klupi ostavio igrača koji je postigao hat-trick u prethodnom meču,a da u tim umjesto njega stavi nekoga kome je to prosjek u čitavoj sezoni!sve i da tako bude, vjeruj da bajro ne bi igrao u startnoj postavi, bajro je davao golove u pripremnim utakmicama, lazar nije, lazar igra, bajro grije klupu
Bogicevic se oporavio ali jos nije potpuno spreman za 90 min, u nastavku prvenstva sigurno ce igrati jer Amar nezeli rizikovati novu povredu, i slazem se sa tobom da je bogi jedan od najbolji stopera u posljednji nekoliko god u Zeljikosewsko hill je napisao/la:Joj kad pročitam da Travnik dolazi da se nadigrava suze mi krenu![]()
Šehić,Marković,Mešić,Vasilić,Radovanović,Svraka,Savić,Zeba,Višća,Bešlija,Baljić(?)...Ovo bi možda mogao biti sastav za sutra al Amar je Amar
Zna li neko konkretno kako je Bogičević? Meni je on jedan od najboljih stopera koje sam gledao u dresu ŽElje.
ma dobar je lazo,ali jedini je problem što je izraziti dešnjak a ima obadvije lijeveovo je savrsena prilika u ove 3-4 utakmice dok nema lazara da se ovi ostali napadaci pokazu, da vidimo jesmo li bili u pravu sto smo kritikovali lazara ili smo bili u krivu
jug zatvorenBianconeri1988 je napisao/la:A kako samo 4000 karti!?
nick je napisao/la:jug zatvorenBianconeri1988 je napisao/la:A kako samo 4000 karti!?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Hrasno15 i 38 gostiju.