AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

enzo777
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la enzo777 » 19 sep 2023, 20:58

25:4 sutevi
8:1 prema golu
Sad vas pitam: u kojem trenutku u ovi 90' je Pop morao napravit neku tešku paradu????
Znaci 8 suteva direkt po njemu gdje je uvijek "morao" uhvatit loptu jer sve ostalo bi bila greška golmana.
Izostavljanje Reijnerdsa j*bem sve po spisku onom celavom **** i njegovim taktičkim magijama. Krunic zamalo da ne dobije drugi žuti.
Giroud nema nigdje i mjesto da mijenjaš napadača, mi nemamo napadača. Već uništili momka iz Salzburga jer smo ga doveli. Svako iole potencijalni momak obavezno da bježi od ovog kluba dok je ovaj idiot na klupi.
0:0 bez ozbiljne šanse. Okafor ili Jovic će sobit šansu tek kad se Giroud pobmvrijedi i možda čak i Pulisic, jer će pacijent i Pulisica pokušat kao napad samo da neda šansu Okaforu.
Izgubili smo 2 boda večeras, koji će nam, sad pazi ovo i piši ovaj datum: "falit u zadnjoj tekmi za prolaz u osmine"
Pobijedit PSG je san, a za BVB će morat itekako dobro da se na muče. U Newcastleu gubimo

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 19 sep 2023, 21:00

Romagnoli13 je napisao/la:
19 sep 2023, 20:58
Jarane nakon katastrofe u subotu ja sam bio uvjeren da večeras neće odigrati dobro. Ali su me demantovali. Samo je gol falio i to je sve. Ekipu koja je lani bila u top4 u Engleskoj si smjestio u 16erac i nisam im dozvolio šansu. Odličan golman ih je spasio poraza.

Mali Musah odličan. Ne plaši se krenuti sa loptom naprijed niti ići 1na1.

Nema se šta zamjeriti ćelavcu. Jedino da je on umjesto naših igrača ugurao loptu u gol.

Za mene pozitivna predstava nakon derbija. Očekujem da će u subotu sve ove promašaje naplatiti Veroni.

svaka cast na postu, nakon toliko godina jedan objektivan post od tebe...bravo

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2023, 21:01

enzo777 je napisao/la:
19 sep 2023, 20:58
25:4 sutevi
8:1 prema golu
Sad vas pitam: u kojem trenutku u ovi 90' je Pop morao napravit neku tešku paradu????
Znaci 8 suteva direkt po njemu gdje je uvijek "morao" uhvatit loptu jer sve ostalo bi bila greška golmana.
Izostavljanje Reijnerdsa j*bem sve po spisku onom celavom **** i njegovim taktičkim magijama. Krunic zamalo da ne dobije drugi žuti.
Giroud nema nigdje i mjesto da mijenjaš napadača, mi nemamo napadača. Već uništili momka iz Salzburga jer smo ga doveli. Svako iole potencijalni momak obavezno da bježi od ovog kluba dok je ovaj idiot na klupi.
0:0 bez ozbiljne šanse. Okafor ili Jovic će sobit šansu tek kad se Giroud pobmvrijedi i možda čak i Pulisic, jer će pacijent i Pulisica pokušat kao napad samo da neda šansu Okaforu.
Izgubili smo 2 boda večeras, koji će nam, sad pazi ovo i piši ovaj datum: "falit u zadnjoj tekmi za prolaz u osmine"
Pobijedit PSG je san, a za BVB će morat itekako dobro da se na muče. U Newcastleu gubimo
Možda se Pope odlično postavlja druže? O tome nisi razmišljao? Čuj nema parada. Pa 5-6 odličnih šansi je lik izvadio i za to je plaćen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 sep 2023, 21:05

Njih je Inter zgazio i trebace puno vremena do dodju sebi, sami od sebe, jer celavac ne zna psihicki dignuti ekipu. To sto se mi, navijacki, nadamo da taj poraz nece ostaviti posljedica je sasvim u redu, ali u ove dvije godine nam je celavac pokazao da ne zna iz igraca ili ekipe izvuci ono najbolje. On je svoje ispucao i poslije skudeta samo ide na dole.
Memaga je 100% u pravu, za sve ovo je kriva uprava.
Zao meni mene, valja trpiti zajebe interovaca gdje god krenes.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 sep 2023, 21:09

A garantujem da je celavac zvao Ibru juce. "De ziv bio dodji na trening da ih malo prepadnes jer cu dobiti otkaz ako izgubimo"..
free Palestine!!!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 sep 2023, 21:13

Falio je go samo. Jbga. Nakon debakla, večeras je to bolje izgledalo. Samo ne kontam Reijnders ulazi s klupe kao i Pulišić? Zar oni ne bi trebali od prve a ne Pobega i Chukwueze. Al haj. Ćelavo magare je svakako priča za sebe. Nadam se da ih neće koštati ova dva boda propuštena.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2023, 21:15

Ljudi, igrali su protiv ekipe koja je lani bila u top4 u najjačoj ligi na svijetu, nisu igrali protiv Genoe. Ali su igrom od njih napravili bezopasnu ekipu. To je itekako važna činjenica. Od ovoga se može graditi novi ciklus dobrih rezultata. Nema se šta zamjeriti igračima, osim Rafi koji se previše zaigrao u odličnoj situaciji.

Ovaj isti Newcastle je City dobio samo 1-0, a gdje je City a gdje Milan kvalitetom. Lično, zadovoljan sam izvedbom cijelog tima. Samo rezultat kvari taj ugođaj.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2023, 21:25

Beduin je napisao/la:
19 sep 2023, 20:54
milanist je napisao/la:
19 sep 2023, 20:37
Beduin je napisao/la:
19 sep 2023, 20:31
Popisaj trenera koji u 2023. godini u LP ubacuje Florenzia.

Leao ni pedlja nije napredovao ni u kojem smisli, niti sazrio, niti igra glavom, odbrana i vracanje nazad ma bjaaaazi, zabrinjava me njegov "progres".

#Pioliout
Reci da se salis, ubacio ga je zato sto je Calabria glup ko tocak.

Ofanzivno smo nula, gola niko ne zna. Ovaj Tijjani me bi smio pucati po golu kad ne zna....
Ne salim se, nego se nismo skontali. 😉
Morao je mijenjati Calabriu, Kalulu nije u rosteru (mada je upitno i tad da li bi ga ubacio), ali Florenzi ti uopste ne treba u klubu, zauzima samo mjesto u timu i prima plati. To sam potencirao jos za vrijeme transfer roka, da ga se rijese.

A vrati moje postove, ili ih se sjecas, sta sam pisao o Newcastle-u i kako ce biti igrati protiv njih.
To stoji da nije za Milana uopste. A sto se tice trenera ubazio bi on sigurno Hakimija da ima, ali nema, ima ova dva delegata od zla oca i gore matere 🤣

Sto se tice Newcastlea i ja sam pisao da se nece niko provesti sa njima, ali eto ovdje kazu da su losi i da nemaju sanse.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2023, 21:29

Želim da vjerujem da Giroud neće igrati u subotu od prve minute. Jer ako se tako nastavi lik će da izgori do oktobra.

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 19 sep 2023, 21:30

Tekma odigrana perfektno osim gola
Chuck je bio super desno
Musah je isto bio dobar
Kad smo ganjali gol onda je trebo da predje na staru dobru formaciju
4-2-3-1
Go bi onda pao 100%
Ako cak nebi i pokuso sa
3-3-4
Ali opet poslije onoga poraza ovo je bilo super
Protiv Verone Okafor i Musah treba da pocnu

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 19 sep 2023, 21:31

19 sep 2023, 21:15
Ljudi, igrali su protiv ekipe koja je lani bila u top4 u najjačoj ligi na svijetu, nisu igrali protiv Genoe. Ali su igrom od njih napravili bezopasnu ekipu. To je itekako važna činjenica. Od ovoga se može graditi novi ciklus dobrih rezultata. Nema se šta zamjeriti igračima, osim Rafi koji se previše zaigrao u odličnoj situaciji.

Ovaj isti Newcastle je City dobio samo 1-0, a gdje je City a gdje Milan kvalitetom. Lično, zadovoljan sam izvedbom cijelog tima. Samo rezultat kvari taj ugođaj.
Igrale su dvije ekipe, jedna nije vidjela LP 20 godina a druga je lani igrala polufinale ( to se cesto koristi kao argument za kvalitet ekipe i umijece trenera).
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 19 sep 2023, 21:34

koraj je napisao/la:
19 sep 2023, 21:31
19 sep 2023, 21:15

Igrale su dvije ekipe, jedna nije vidjela LP 20 godina a druga je lani igrala polufinale ( to se cesto koristi kao argument za kvalitet ekipe i umijece trenera).
Svi znamo koliko je taj hajp oko Njukastla veliki. Milan im nije dozvolio ništa večeras.

Dalje, Pioli kaže da su kod Rubena samo grčevi a kod Mikea također ništa opasno. Izašao je preventive radi.

Malo smo mi ovdje smetnuli sa uma da ekipa još uvijek treba da se navikne na novi sistem igre, te da se novi igrači uigraju sa ostalima. Osim derbija Milan je u svakom meču dominirao i to smo izgleda svi zaboravili, prvi ja. Tako da kritike su okej. Ali pretjerivati sa njima je pomalo besmisleno.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 sep 2023, 22:45

Beduin je napisao/la:
19 sep 2023, 20:31
Popisaj trenera koji u 2023. godini u LP ubacuje Florenzia.

Leao ni pedlja nije napredovao ni u kojem smisli, niti sazrio, niti igra glavom, odbrana i vracanje nazad ma bjaaaazi, zabrinjava me njegov "progres".

#Pioliout
Jos prosle sezone sam pisao kako igraci ne napreduju vec stagniraju ili cak nazaduju. Leao u nekim situacijama djeluje nonsalantno zbog toga bi kod kakvog ozbiljnog trenera zavrsio na klupi , ali Pioli to sve tolerise kao i one Theove izlete koji su velik rizik pa onda kad izgubi loptu dosta prostora iza njega ostane.

Sto se Florenzia tice. On je mnogo bolji igrac od Calabrie bio i bit ce. I ima ono sto bek treba da ima a to je centarsut. Veceras je uputio vise centarsuteva nego Calabria u zadnjih 10 utakmica.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 sep 2023, 22:52

Pored 2 banalne povrede, cini mi se da je jos par igraca disalo na skrge, prije svega Krunic i Theo gdje su pred kraj jedva dolazili do daha i pokazivali to na prekidima kad se naslone na koljena.
Vjerovatno ih je iscrpila i tekma protiv Intera, prije toga i reprezentativna pauza. Necu da vjerujem kako su fizicki nespremni, sto nije iskljuceno. Samo se nadam da Maignan nece praviti veliku pauzu, inace smo donji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 19 sep 2023, 23:07

Ovaj Calabria je kralj :D

Ne znam da li sam gledao utakmicu da je imao 2 centaršuta da valja :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 sep 2023, 23:08

Mike je bas jedva izasao sa stadiona, vukao je nogu, nikako ne sluti na dobro, vec vidim da ga nema do sredine 11-og mjeseca

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2023, 23:11

ronaldo99 je napisao/la:
19 sep 2023, 23:08
Mike je bas jedva izasao sa stadiona, vukao je nogu, nikako ne sluti na dobro, vec vidim da ga nema do sredine 11-og mjeseca
bar imate sportiello-a, a ne onog amatera koji je iz svakog suta primao gol :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 sep 2023, 23:13

Rosicky je napisao/la:
19 sep 2023, 23:07

manuel lazzari za bogate

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 sep 2023, 23:14

Vala bas, cemu panika, pa zar nisu pojacali golmansku poziciju da ne gledamo Vlad Tepesa 😀 bez brige..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 19 sep 2023, 23:15

Rosicky je napisao/la:
19 sep 2023, 23:07

Calabria je obicni balvan. Zdrav Florenzi miljama bolji igrac od njega. Iduci igrac za odstrel valjda.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 7 gostiju.